Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Iron Dragon: „Witam, jaka jest najniższa możliwa temperatura planety na 15 polu w układzie w przypadku Uni Norma? Jak wiadomo im niższa tym wyższa produkcja dexu... Planeta na którą trafiłem ma takie wyniki: temp.png Pytam, ponieważ sugerowałem się tym tematem: FAQ: Planety - Kolonizacja ” -130*C zimniejszej nie znajdziesz, więc te -127 wg mnie jest ok. Trochę mało pól, jak masz anty to koloniacja 8 pozycji tak by wpadło ze 290-300 i przeniesienie jej na 15
Cytat od Absurd: „Użyłem zebranej AM do wywalenia połowy czasu, więc anulowanie tego badania mija się z celem - nikt mi nie zwróci Am, bo przecież była darmowa.. ” nawet jakby AM była zakupiona to z jakiej racji miałbyś dostać zwrot? skoro nie stać Cię na zakończenie to już tylko Twój problem, po co skracałes, chyba żeby dla oka było wygodniej, zamiast 80 tygodni masz 40 ... kupujesz paliwo do samochodu, a następnego dnia cena jest o 3zł niższa ... jedziesz spowrotem po różnicę ceny, bo nie wied…
pewnie nie ma co liczyć na jakąś nakładkę, która oszukiwałaby ten skrypt jakoby w pracy jestem. to chociaż może jakieś zmienne IP, ten sam chwyt co w multikulti i każdy slot z innego numeru
o 3 jest kasowane PZ więc lot musi trwać do tej godziny. np wysyłasz sobie o 20.00 na 10% żeby doleciał o 3:10 i sprawa załatwiona a czemu po trzeciej ... im wcześniej wróci to chyba lepiej, zwolni slot
od miesiąca nie mam PZa, a dalej mogę na spokojnie w każdej chwili wysłać tam awaryjnie flotę. Sęk w tym żeby przynajmniej jeden recykler sobie tam nockę zrobił (w sensie dolot na miejsce po 3 w nocy) i masz gwarantowane, że dalej będzie dostępny
niestety nie, może po aktualizacji się to zmieni. dlatego po kliknięciu rutyny dalej daję formacje gdzie mam ustawioną odpowiednią ilość DT pioniera i rozpruwacza
0c56470d0ffff34cb51656f01a7d71cd.png Niestety (przynajmniej u mnie) AGR wysyła za mało trampków, 415 sztuk, więc po wybraniu rutynowej ekspy przechodzę na ustawioną formację, która uzupełnia resztę floty
ciekawa sytuacja, wg mnie skoro Ty nie możesz ruszyć towaru z rynku tzn., że nikt nie może więc po upływie czasu oferta wróci automatycznie ale chyba na planetę. W każdym razie daj znać jak się potoczyła sprawa
@roermond jeden dzień to trochę mało. Są takie dni że jest od groma statków a mało surowca i odwrotnie. Ostatnio dostałem raz troche metalu na otarcie łez, reszta to anty po 600 sztuk i pustki (nawet jednego złamanego pirata nie było żeby PZ pozbierać)