Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 446.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ave SITH Cała zasługa po stronie lopa żądza złomu, śrubek i trybików sprawiła, że pilnował obrońcy do rana. Gdyby sam miał moc w reckach to na pewno obrońca nie doczekałby wschodu słońca Brakowało jednej planety więc bez pewności czy z lotki jak tygrys nie czai się pan Reyleigh. Jako że ja mam blisko to poderwać się w ciemno nie było tak dużą stratą dexu więc też wyszło jak wyszło Obrończy SzO, wiele nie zostało, dofarmy łącznie wydoiły prawie wszystko....Ale dok i ekspy zrobią swoje Dzięki lop…
-
ave SITH Prepek, dzięki za rece, niestety reszta nie doleciała... Dnia 09-05-2020 22:40:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor uszat [SITH] ________________________________________________ Pancernik 25.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca eMZet87 [ACC] ________________________________________________ Mały transporter 49.462 Duży transporter 14.945 Lekki myśliwiec 26.381 Ciężki myśliwiec 13.285 Krążownik 2 Statek kolonizacyjny 31 Recykler 5.000 So…
-
Po nocy spadających gwiazd (kolejny epizod bajek ze smokiem edolem ), trzeba było sie odbić. Obserwacja raczej z doskoku - kilku "stałych" celów w okolicy. Poniżej udało się kolejny raz wstrzelić międzyodswieżenia, obawiałem się nawet, że wystartowałem za pózno bo zapaliła się lampka na planecie... . Obrońcy Szo, pozdro soj, buddy i znajomi. ave SITH Dnia 07-05-2020 19:53:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor uszat [SITH] ________________________________________________ Okręt wojen…
-
Pozdro soj, buddy i znajomi ave SITH Dnia 03-05-2020 18:57:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor uszat [SITH] ________________________________________________ Krążownik 40.000 _________________________________________ Obrońca KendoPanda [SEB] ________________________________________________ Mały transporter 105 Duży transporter 24.001 Lekki myśliwiec 902 Ciężki myśliwiec 29 Krążownik 5 Okręt wojenny 90 Sonda szpiegowska 7 Bombowiec 72 Niszczyciel 2 Pancernik 10 Reaper 28 Pathfinder…