Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 446.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Igraszki zaczęły się tak : flotka redbulla pod obserwacją od kilku dni, oczywiście nie tylko moją obserwacją. Czaiły się smoki, koguty, partyzanci, dziurawce, kulawce i wszelkie pijaczyny SITH. Z zaciekłością tygrysa, sprawdzane akty czy czasami kolega redbull nie zamuli na troszkę dłużej. Niestety nic z tych rzeczy, luki w aktach nie było (przynajmniej na mojej warcie) ale to tu, to tam latały transporty a przy okazji wiedziałem, że idą ekspy z moona z główną flotką . Rachu ciachu i postanowił…
-
klik klik ave SITH , pzdr wszyscy Dnia 06-06-2020 14:58:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor uszat [SITH] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca 0x0 ________________________________________________ Mały transporter 22.181 Duży transporter 24.707 Lekki myśliwiec 10.470 Ciężki myśliwiec 20.004 Krążownik 42 Okręt wojenny 45 Recykler 1.491 Sonda szpiegowska 30.747 Pancernik 122 Pathfinder 3.665 ______________…
-
edol [SITH] & lop [SITH] & Leras [SITH] & uszat [SITH] vs. Arrivederci fratelli ~ 52903.33%
uszata - - Starcia Leda
PostDzięki za wspólny lot, do zo parówy
-
Ave SITH Pozdrawiam wszystkich, którzy chcą być pozdrowieni w szczególności najbardziej spaczony sojusz Flotka wyskanowana rano, zdziwiłem się kto tam tyle sury nawiózł. Grzecznie poszło na fsa przed południe ale byłem pewien, że jeszcze dzisiaj to na tym moonie wyląduje. Wylądowało. Dnia 03-06-2020 21:35:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor uszat [SITH] ________________________________________________ Krążownik 44.444 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ …
-
edol [SITH] vs. DARK ~ 5982.55% oraz edol [SITH] vs. Oddam-Blancos [ZRE] ~ 1970.03% oraz edol [SITH] vs. Myszor [i-G] ~ 4302.65%
uszata - - Starcia Leda
PostMorda, kosmita z Ciebie nie do zajechania, w nie nadążałem czytać i ogarniać tych Waszych wypadów w ciągu ostatniego tygodnia. kicaj do przodu po więcej
-
lop [SITH] & Djek [SITH] vs. ACAB23 [GPZ] ~ 10978.92% + lop [SITH] vs. ACAB23 [GPZ] ~ 3996.89% + lop [SITH] vs. ACAB23 [GPZ] ~ 1907.62%
uszata - - Starcia Leda
Postpozamiatana nocka, GZ sisać dalej i przetapiać Tzn lodzik niech sisa
-
Gdzieś podczas zgiełku dnia i nawału roboty wibruje telefon. Gerwazjusz zameldował wrogą flotkę na dzielni a tego nie lubimy więc 4 susy pózniej byłem już przy kompie. Pance nie zdążyły, w ruch musiały iść krążki więc atmosfera wzbogaciła się o mój dex na szczęście Gerwazy poratował. Obrońca smerf, mam nadzieje że odbuduje zabawki. Pozdrawiam najlepszą watahę, wszystkich znajomych, dzięki @Grzana1979 za cynk. Pykło Cytat od Grzana1979: „Dzięki wielkie za kolejna podstawke dla Uszatego !!! Pozdr…
-
Obrońca widniał w celach zatem rutynowa obserwacja jak znalazłem chwilę w końcu, żeby sie rozejrzeć. Minutki duże 40+ nie tam gdzie bym sie spodziewał. Lot 120us więc braki w dexie, stąd sie porysowałem i zysk taki sobie Dzięki @..Raven.. za reki Pozdrawiam SITH najlpeszą zgraje na ogame.pl oraz wszystkich znajomych a także tych co uciekli na urlop lub tych którzy zostali tam wysłani Ave SITH Dnia 25-05-2020 22:00:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor uszat [SITH] _________________…
-
edol [SITH] vs. Adrian89ck [LSZ] ~ 12917.44% oraz edol [SITH] vs. Oddam-Blancos [ZRE] ~ 3106.03%
uszata - - Starcia Leda
PostIle to już zaczynałem od słów "Graty Edi"... Tym razem zacznę od SzO obrońcy! Oby była, bo niebiesko na uni bardzo. Pustkowie urlopowiczów, tym bardziej podwójne gratulacje dla Pana Adriana Edek morda wez sobie przetapiaj nie wiem na co nawet już jbc gzk imo etc. ciśnij
-
uszat [SITH] vs. Czar Midas ~ 1876.33% & uszat [SITH] vs. Wits ~ 1601.01%
uszata - - Starcia Leda
PostNa szybko gdzieś pomiędzy brakiem czasu a niedoczasem ave SITH Dnia 20-05-2020 07:20:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor uszat [SITH] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Czar Midas ________________________________________________ Mały transporter 8.316 Duży transporter 4.529 Lekki myśliwiec 2.943 Ciężki myśliwiec 546 Krążownik 604 Okręt wojenny 1.294 Recykler 1 Sonda szpiegowska 3.225 Bombowiec 106 Ni…