Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 446.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Panie i Panowie. Przed Państwem bajkowy dymamit duet - w baśniowym różu Smok Edzio, przedszkolny brąz - Miś uszat Buszek od jakiegoś czasu na celowniku był - niewiele flot zostało więc siłą rzeczy był celem. obserwacja jak każda inna w moim wydaniu czyli na tyle ile czas pozwala Troche tych moonów tam u Bucha w okolicy jest więc ciężko było na siłe strzelać GSami, zwłaszcza że obrońca widział naszą obecność. Edek się relokował, ja wpadłem tylko potowarzyszyć bo nie wiedziałem gdzie rzucić lotke…
-
Podbijam. Nie ma nawet co kwestionować, że uni jest zwolnione przez duże zużycie deuteru. Poderwanie większej ilości sprzętu na dalszy lot jest niemożliwe z uwagi na spalanie. @Art Ponawiamy prośbę bo uni najmłodsze już nie jest a ruszenie zabawek dla kogokolwiek jest problematyczne. Obecne zużycie deuteru zatrzymuje dynamikę gry, która i tak już stała się na tym universum stagnacyjna.
-
uszat [SITH] & Leras [SITH] & Leia [SITH] & dafi to ja [SITH] vs. Sarin [Eko] ~ 31513.65%
uszata - - Starcia Leda
PostDzięki za wspólny lot i szybką reakcje, fajnie dafek że dałeś cynk, ST głównie Twoja zasługa Przetopu życzę wszystkim, obrońcy odbudowy
-
W wolnej chwili zajrzałem na listę standardowych celów - w zasadzie do głowy, bo akcja w całości z telefonu dlatego wyszło tak a nie inaczej... Patrze na moona, minutki - co się bardzo rzadko zdarza. Raporcik wleciał więc wielkie uszy, szybki alarm w depo czy gdzieś może lampka migota, okazuje się, że można startować. Niestety zapędy powstrzymał dex, który i tak ku uciesze lądował za kilka minut na tym właśnie moonie :D. Teleport na telefonie, trash sim na telefonie, Pance start, dofarm start n…
-
uszat [SITH] vs. ACAB23 [GPZ] ~ 5262.46% oraz uszat [SITH] vs. ACAB23 [GPZ] ~ 3797.26% + Bonus - 957.91%
uszata - - Starcia Leda
PostAve SITH Sojuszów jest wiele. Ale SITH tylko jeden Wlociki pod tytułem "I żyli długo i szczęśliwie" - wyskanowane, zapomniane, kotlet odgrzany po ponad godzince. Trzeba było robić duże przegrupowanie bo flota porozwalana po zakątkach universum, a do tego jeden lot przez gale poszedł Wszystko skończyło się dobrze mimo że trwało bardzo długo, na jednym pz zostało nawet jakies 13kk mety. Obrońcy pakiet;) Dnia 09-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor uszat [SITH] ________…