Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 446.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdrawiam sojusz z naciskiem na urlopowiczów oraz wszystkich znajomych. Pusz za puszem w tym soju, ja nie wiem... ave SITH Dnia 05-08-2020 22:04:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor edolNIEodda [SITH] ________________________________________________ Pancernik 150.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Harvey [RENTA] ________________________________________________ Mały transporter 10.725 Duży transporter 10.665 Lekki myśliwiec 58.075 Ciężki myśl…
-
edolNIEodda [SITH] vs. PionierOdbudowa [CHAOS] ~ 7755.64% oraz edolNIEodda [SITH] vs. PionierOdbudowa [CHAOS] ~ 6772.78%
uszata - - Starcia Leda
PostCzasu mało. Jeden z niewielu dni jak mogę sobie pozwolić na jakąkolwiek obserwacje. Już jakiś czas temu zauważyłem, że Pionier wysyła czasami krótkie fsy. Flota na dwóch moonach, ładnie podzielona. Przy tym starciu na prawdę musiałem troszkę sie naklikać, udało się wcisnąć jeszcze dofarmy Pozdrawiam sojusz i znajomych @Zla Kobieta - pejczyk pionierowi szczerze życzę odbudowy latajek. Nic osobistego ave SITH Dnia 02-08-2020 18:32:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor edolNIEodda [SI…
-
tatomija [LSZ] vs. wuju84 [ZZSS] ~ 5349.11% + tatomija [LSZ] vs. mareczekz20 [SITH] ~ 2074.33%
uszata - - Starcia Leda
PostTyle skanów to nie miałem przez dwa miesiące co tej nocy Wuju SzO latajek, a marecki - żadna strata, tatko - żaden zysk(przynajmniej z mara) ale wszystko fajnie, pogratulować wypada
-
Jak to się mówi... psim swędem na progu - z Bobikiem sie załapaliśmy nawet jakoś kolorowo wyszło. Ave SITH Dnia 26-07-2020 16:35:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor uszat [SITH] ________________________________________________ Niszczyciel 14.618 Krążownik 385.000 _________________________________________ Obrońca BOBIK ________________________________________________ Mały transporter 599 Duży transporter 3.212 Lekki myśliwiec 14.572 Ciężki myśliwiec 606 Krążownik 713 Okręt wojenny…
-
Jakiś czas temu próbowałem złapać pioniera w drugiej gali, już wiem dlaczego nie widziałem flotki dłuższa chwile. Obrońca odleciał do 9 gali, w sumie nic dziwnego bo w 2 już dostał, a do tego koks smok edol ma całkiem niedaleko Szybkiego desantu nie planowałem, na spokojnie sobie usiadłem kilka us obok z rana, wstawiłem TP i polowałem na właściwy moment. Obrońca zamulił między ekspami a ja dość pózno wystartowałem, obawy były czy nie odswieży. Na szczęście dla mnie nic z tych rzeczy Pionierowy …
-
Ładą na Sradom, wracało 5 dni. Prawie przespałem, recki minute po i to nie wszystkie bo obrońca nie odebrał jeszcze 100kk flo. Na dokładkę poszło resztę zmiotek. Pozdro Sithy, znajomi i karciarze z Discorda. ave Dnia 20-07-2020 17:49:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor uszat [SITH] ________________________________________________ Okręt wojenny 15.000 Pancernik 20.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Sradom _____________________________________…
-
Leras [SITH] & Leia [SITH] & uszat [SITH] & Xbox [SITH] vs. Imperror MrUwa [ZRE] ~ 27839.39%
uszata - - Starcia Leda
PostBrawo My, w zasadzie Brawo Wy , ja tylko służę pomocną czcionką i ilością działek laserowych. Przetopów życzę, ave! a Mruwie Odbudowy
-
edol [SITH] & Leras [SITH] vs. Uran [CHAOS] ~ 21520.95% oraz OBRONA - Sovereign Majoris vs. Bariach [SITH] & Xbox [SITH] & edol [SITH] ~ 4738.88%
uszata - - Starcia Leda
PostDobrze Wam razem xd Tak serio - gratuluje wszystkim obecnym w starciu, obrońcom także, nauka pokory nawet w cyferkach jest przydatną lekcją przetapiajcie panowie
-
Leras [SITH] vs. ACAB23 [GPZ] ~ 4386.65% & Leras [SITH] vs. ACAB23 [GPZ] ~ 983.62%
uszata - - Starcia Leda
PostGraty morda, śluz wzruszenia mnie mnie zalał Ładna ilość puszek, przetapiaj. 100k następna stacja, mogą sie jeszcze przydać
-
Pozdro soj, znajomi, buddy - dedy dla bosej stopy aka edka zrobił wieczór, nie ma co Ave SITH Flotka kursowała między moonami po 4gali i wiele puszek na to polowało. Przerzucanie skanami było od kilku dobrych kwadransy, miałem najbliżej to się poszczęściło tym razem Dnia 11-07-2020 08:43:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor uszat [SITH] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca 300plus [HLiPHLaP] ___________…
-
Pozdrawiam sojusz i wszystkich znajomych. Złom zabezpieczony ave SITH Dnia 05-07-2020 15:06:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor uszat [SITH] ________________________________________________ Okręt wojenny 12.000 Pancernik 40.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Przemek_34 [i-G] ________________________________________________ Mały transporter 8.601 Duży transporter 4.751 Lekki myśliwiec 3.473 Ciężki myśliwiec 1.146 Krążownik 1.585 Okręt wojenny…