Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 446.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pozdrawiam sojek i znajomych, Dzięki ogromne za cynk dla dobrych ludzi Ostatnio obrońca dobrze sie pilnował, a na tę flotę plan był inny... wyszło jak zawsze, Szo Obrońcy ave SITH Dnia 12-11-2020 13:24:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor uszat [SITH] ________________________________________________ Pancernik 250.000 _________________________________________ Obrońca KoloroweKredki ________________________________________________ Mały transporter 3.020 Lekki myśliwiec 155.043 Ciężk…

• Graty Leika dobrze Ci idzie odbudowa, oby tylko strzałka w gore szła Gz, przetopu, SzO obrońcy

• Pozdro dla Sojka, dedy dla Lei i starego, niech ma Mała zdobycz po sąsiedzku ave SITH Dnia 09-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor uszat [SITH] ________________________________________________ Krążownik 133.333 Okręt wojenny 25.000 Pancernik 25.000 Lekki myśliwiec 2.222.222 _________________________________________ Obrońca Pijesiki1 [i-G] ________________________________________________ Duży transporter 500 Ciężki myśliwiec 1.336 Satelita słoneczny 2.350 Gwiazda Śmie…

• Pozdro Sojek łowców etanolu, puzzlarzy, rabatkarzy, tramwajarzy i śrubkarzy oraz znajomi Obrońcy szybkiej odbudowy życzę ave SITH Dnia 08-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor uszat [SITH] ________________________________________________ Krążownik 88.888 Okręt wojenny 44.444 Pancernik 66.666 _________________________________________ Obrońca Schutze [LSZ] ________________________________________________ Mały transporter 4.928 Duży transporter 11.317 Lekki myśliwiec 7 O…

• Brawo Lerasik, zapomniałem że uderzyłeś to xd skanuj więcej, bo jak troche popatrzysz to zawsze coś fajnego Ci wpadnie. gratuluje stary szo obrońcy

• Jest i mój ulubiony morderca graty morda, miałeś to wyczucie zawsze przetapiaj i żebym Cie tu wiecej widział!

• Coś tam małego udało się ustrzelić. Pozdrawiam sojek ave SITH Dnia 07-11-2020 00:24:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor uszat [SITH] ________________________________________________ Okręt wojenny 18.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Stadtholder Fenrir ________________________________________________ Mały transporter 150 Duży transporter 253 Okręt wojenny 900 Sonda szpiegowska 2.800 Bombowiec 161 Niszczyciel 2.437 Pancernik 757 Pathfinder 71 ___…

• Lamersko wyszło gwiazda % robi wrażenie, zysk dla nas niestety też. Jako że błędy popełnia każdy bez wyjątku nie bądz Leia dla siebie zbyt surowa. Graty, SzO, Ściana godna SITHa ave

• Graty Marecki, bardzo mnie cieszy to starcie bo tyle dexu wypalone na obrońcę było... Przeciwnik bardzo wymagający wiec podwójne GZ Q, głowa so góry migiem staniesz na nogi SzO

• Gra z doskoku chyba mi służy , jakiejś powieści nie ma co tu wypisywać... Pozdrawiam Sojusz i znajomych, dedy dla @Leia bez której ten zysk nie miałby miejsca oraz starcie wyglądałoby inaczej, dzięki gwiazda za zmiotki ave SITH Przez przypadek było to tak: Dnia 02-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor uszat [SITH] ________________________________________________ Okręt wojenny 87.965 Pancernik 248.603 _________________________________________ Obrońca Pionier [CHAOS] __…

• Wieczór jak wieczór, w zasadzie nie planowałem nawet długo siedzieć. Zerkając w ciemną dal odległych zakątków uniwersum, ujrzałem wyłaniające się minutki z nad księżyca obrońcy. W pierwszej chwili pomyślałem o ekspówce, transportach lub jakichś innych drobnych. Po skanie okazało się że trzeba wyjąć liczydło... W chwili konsternacji, po przekalkulowaniu sił i zastępów nie zostało niestety nic innego jak podlecieć bliżej. Kredyt na paliwo nie wchodził w gre. Drobne zakłócenia gdzieś po drodzę ale…

• szybki strzał zza regipsów Graty mordka nie będe się rozwodził

• 2 dzięki za dedy, ładna szybka akcja, Wiesz na co masz przetopić gz!

• Odbudowa Wre! Czekam aż znowu mnie przegonisz graty lopski

• Lubię Agata te Twoje nocne manewry baw się dalej bo Ci dobrze wychodzi i miło dla oka przetapiaj. Odbudowy obrońcy życzę.

• Cytat od ---Webber---: „Też bym nominował uszata ale mam uraz przez błąd falangi, który uratował mu flotę, tak to by uszata może na ledzie już nie było ale faktycznie obok edola to wydaje się, że właśnie Uszat i ostatnio Ecco nadają się do tego rankingu, wiadomo jest jeszcze Raven czy ostatnio Lop, ale Lop nie grał od początku gdy najwięcej się działo, Raven też zaczął dopiero nie dawno i teraz marudzi na innych, że na uni nic nie zrobili, a uszat od samego początku działał jednak ” E no bez prz…

• ale Wy wszyscy małostkowi... Przestańcie sobie ubliżać i uznajcie że każdy ma tu racje. Ravenowi nawet odbudowy nie życzę bo to drobne, tatko gz za wlot

• Zatankowane, graty Marek. Dzięki - jak zawsze, za szybką reakcję Przetopiaj, SzO obrońcy

• Graty Lerasik, przetapiaj szybko i odbuduj co spadło Szkoda że na wariata i podzielić się nie dało tak czy inaczej, ładny % zysk też 1wsza klasa szo obrońcy

• troszkę sobie zatankowałeś, graty lopski