Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#61 wishmaster vs. sq7btu ~ 86.07% Dnia 03-02-2019 12:12:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Lekki myśliwiec 41.000 Krążownik 5.000 _________________________________________ Obrońca sq7btu ________________________________________________ Mały transporter 45 Duży transporter 1 Satelita słoneczny 520 Wyrzutnia rakiet 22.000 Wyrzutnia plazmy 334 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _________…
-
#60 wishmaster vs. sq7btu ~ 133.83% Dnia 03-02-2019 11:52:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster ________________________________________________ Mały transporter 6.078 Lekki myśliwiec 40.404 Krążownik 13.777 _________________________________________ Obrońca sq7btu ________________________________________________ Mały transporter 61 Duży transporter 1 Satelita słoneczny 579 Wyrzutnia rakiet 33.000 Lekkie działo laserowe 200 Wyrzutnia plazmy 480 Mała powłoka ochronna 1 Duża…
-
Cytat od Vastator: „Powiecie pewnie, ze nikomu sie tlumaczyc nie musicie. Ale wrzucacie cos na forum publiczne i wątpię by po to zeby słuchać oskarżeń. Jeżeli moon byl zdjęty to raport wrzucic to nie problem i rozwiac nasze watpliwosci. Chociaz mi to wyglada na cos innego. Konto sprzedane na push. Zeby nie bylo jak zwykle to "sciagnijmy mu moona". Akcja ściągania rogala nie wyszla, musieliscie usunac moona zeby podczas walki na planecie byla notka w rw o szansie na powstanie nowego ksiezyca. Pot…
-
Wishmaster [T R] vs. Arszenik [SMOK PL] ~ 75.8% Dnia 31-01-2019 04:26:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [T R] ________________________________________________ Mały transporter 358 Lekki myśliwiec 5.000 Krążownik 600 _________________________________________ Obrońca Arszenik [SMOK PL] ________________________________________________ Duży transporter 43 Lekki myśliwiec 7 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 27 Okręt wojenny 76 Recykler 35 Sonda szpiegowska 2 Satelita słoneczny 3…
-
Wishmaster [T R] vs. Pan Rakieta [Alliance] ~ 76.99% Dnia 30-01-2019 16:25:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [T R] ________________________________________________ Krążownik 2.638 _________________________________________ Obrońca Pan Rakieta [Alliance] ________________________________________________ Mały transporter 73 Duży transporter 128 Okręt wojenny 1 Recykler 64 Sonda szpiegowska 46 Bombowiec 4 Satelita słoneczny 73 Niszczyciel 45 Pancernik 10 Lekkie działo laser…
-
Graty bunny. Ładnie cisniesz
-
Ja doszedłem tylko na czas wojny. I składając podanie wyraźnie to zaznaczyłem. Od dłuższego czasu na urlopie byłem. Brak chęci do gry. Dlatego jak zobaczyłem wojnę to pomyslalem ze dzieki niej mogę się ruszyć trochę. Punkt 7 jest niestandardowy, wiec wystarczy wpis Taliba, ze się nie zgadza z nim i automatycznie mogę brac udział w wojence. Wiec nie zachęcajcie moda do niczego, bo on sam najlepiej wie co robić. Jeśli Talib zgodzi się z punktem 7, ja odchodzę. Wojna się skończy- ja odchodze. Naraz…
-
[Top2ACS] part 2 feat najt ziuteklol2019 [T R] & Zlatan [NuN] vs. nightm4r3 [WIAARA] ~ 1958.19%
PostHehe, szacun ziut, że w mniej niż dobę spakowałeś PLATYNOWĄ KARTĘ wielu uni. Zaraz pewnie pojawi się nowy nick- "najt-oddam" tak, jak nieraz już bywało. Szkoda, że tp dopiero mi się robi, bo z przyjemnością bym się do tego dołożył. Szybkiego przetopu życzę, a najtowi kolejnych wtop.
-
Gratki dla Nunkow za obronę. Szkoda tylko ze na sojusznikach. Mam nadzieje, ze się odkują, bo to pierwsze starcie w którym TR jest na minus
-
Latał mi pod nosem kilkanaście dni bez moona. Ale dopiero dziś chciało mi się posiedzieć żeby podesłać flotylle Pozdrowienia dla sojuszu, buddy i znajomych: Dnia 15-01-2019 03:24:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [T R] ________________________________________________ Mały transporter 2.324 Lekki myśliwiec 4.121 Krążownik 924 Okręt wojenny 652 Niszczyciel 5 Pancernik 213 _________________________________________ Obrońca Mogul Alpha [PREDATOR] ___________________________…
-
1% współczuję, hehe, nie ma to jak wojna na zbijanie satek