Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
21542,16% Inner Demons [InnDem] vs The Banksters [BANKSTER] 2541,04% Zakończona
wishmaster - - Wojny Rhea
PostDokładnie, powodzenia obu stronom, a z tarczą i tak wrócą demony
-
#2 SOLO: wishmaster [InnDem] vs. mokry19 [STSR] - 284,25% Dnia 20-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [InnDem] ________________________________________________ Krążownik 23.000 _________________________________________ Obrońca mokry19 [STSR] ________________________________________________ Mały transporter 1.841 Duży transporter 1.296 Lekki myśliwiec 696 Ciężki myśliwiec 507 Recykler 52 Bombowiec 2 Wyrzutnia rakiet 3.575 Lekkie działo laserowe 11.370 Wyrzu…
-
Oj już nie pamiętam, kiedy dwa ST jednego dnia zrobiłem. Stary już jestem i czasu nie mam, a i skanować mi się nie chce, bo puszczam sondy i zanim raporty dolecą to ja już dawno śpię WIADOMO KTO GÓRĄ Pozdro dla sojuszników, zwłaszcza dla szajka1, który ostatnie dni ma baardzo zapracowane. Dnia 17-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [InnDem] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 50.373 Ciężki myśliwiec 160 Pancernik 1.000 ________…
-
Owocny dzień. 2 Stejki wejszły Miło czasem ruszyć dupsko i wreszcie cos trafić, bo ten dex palony na fsy to już żal.pl Koleszka tak się zestresował, że aż "bidny" z zieleniał Pozdro dla sojuszu i dla Frankiego, wracaj do nas Demony górą Dnia 17-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [InnDem] ________________________________________________ Mały transporter 9.788 Krążownik 20.200 Okręt wojenny 5.000 Pancernik 2.426 _________________________________________ Obr…
-
5074,60% The Banksters [BANKSTER] vs SMURFS [SMURFS] 835,21% Zakończona
wishmaster - - Wojny Rhea
PostJak by nie Sacre pare tygodni temu to na tym koncie tylko satelity by zostały, lamerski % lamerskie statki
-
jak to gdzie złom?? Pipa Namenoo zajumal na bank Gratki obrony
-
#31 Klamka Agressiv [InnDem] vs Trekoo [SPZ] 9834,29% Wyliczony z PZ, Personal Best %, [TOP3 SOLO]
Postno klama 750kk zysku. robi wrażenie. Na co tobie Eko O ile dobrze pamiętam największy zysk solo moja szkoła [ciach] Moderator Ruda:Upominam za stosowanie wulgaryzmów.
-
Unavit tak ma. Coś mu się przycięła klawiatura i od miesiąca 4 razy dziennie mi tego samego moona skanuje, mimo, że mam 10 w układzie zysk porażka, ale " BUNKROM MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE!!" Też bym poleciał