Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 669.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
nawet nie wiedzialem ze ktos taki jest u mnie w sojuszu
-
wedlug mnie to nawet jakby zrobil cos rpzed Twoimi oczami to nie bylbys pewien a czesc by nawet tlumaczyla go dla mnie jest to ewidente krecenie i tyle pomylic sie mozna raz moze dwa zamiast 249 wpisac 244 299 224 229 ale 250.01 albo 250.02? szkoda gadac dywagujcie sobie dalej ja swoj rozum mam i potrafie z zaistnialych zdarzen wyciagnac przekonujace wnioski a nie jakies bajki ktore zmieniaja sie co chwile byle tylko wytlumaczyc grubego
-
Cytat od nowynick: „Statystyką się nie zasłaniaj, bo akurat statystycznie rzecz biorąc mógł się pomylić tyle razy i to na swoją korzyść. To, że szansa była bardzo niska to już inna sprawa. ” Spoko to niech zacznie grac w totka na bank trafi szostke z 4 razy pod rzad bo czemu nie statystycznie pewnie bedzie miec wieksza szanse niz zrobienie tych 10 walkow ktore tlumaczysz bledem ;d
-
Cytat od ciap: „- otwarcie RW - skopiowanie do konwertera - weryfikacja czy RW mieści się w próg - skopiowanie na forum RW i nagłówka - jeżeli ok - skasowanie RW z gry - każde bo albo już wklejone albo złe. Dobrze myślę? ” Jask widac zle u grubego byl to skomplikowany proces technologiczno-myslowy wedlug zyguni zastanawia mnie tylko jedno z kogo ostatecznie beda robic gulpiego z grubego ktory musi miec 500 zakladek otwartych zeby wkleic 15 rw z opiekunow sd ze nie spradzali tego kretacza dokladn…
-
Cytat od FILU: „czemu nie od razu jak gruby wyrwał bana po pierwszym tygodniu SD ? czemu nie wykluczony był po rw. które były złe a OMG były paradoksalnie "zaliczone / zaakceptowane" ? czemu wtedy Rada SD nie sprawdzała tego na bieżąco ? tylko pozwolili mu dalej grac !!! ” bo nikomu do glowy nie wpadlo ze ktos moze zmieniac % w RW? przeciez kiedys kazdy bral za pewnik ze jak ktos daje RW to % w naglowku bedzie sie zgadzal gram w ogame z 14 lat i nigdy nie widzialem takich cyrkow zeby ktos sobie …
-
tak grubemu zalezalo ze oszukiwal a jak go zlapano na tym to obrzuca kazdego epitetami masakra gruby to tylko gra pamietam tego flasha co dales z Filem i jego aktywkami pewnie chciales mu dopiec i zdobyc za wszelka cene co? musi miec teraz niezly ubaw jak widzi co za walki robiles i jak sie tlumaczyles z tego