Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 669.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tanin
PostCytat: „Elmo vel Wiewiorak napisał(a) I'm back lubisz lody??? czego boi sie Chuck Norris??(oprocz mnie) ]:-D” na te nieodpowiedziałeś!!!
-
Jasnoksieznik
Postkomp naprawiony wiec do kopiowania...yyy...tfiuuuuu. myślenia 101. spodnie czy bluza? 102. panele podłogowe czy kafelki? 103. róża czy piwonia? 104. bambus czy wiklina? 105. duży transporter czy mały transporter? 106. Golec u Orkiestra czy Zakopower? 107. F1 czy F2? 108. Piłka siatkowa czy nożna? 109. Huśtawka czy basen? 110. pomidory czy ogórki? 111. prawda czy kłamstwo? 112. kapelusz czy czapka? 113. Nowy York czy Waszyngton? 114. Kanada czy USA? 115. Kurczak czy kaczka? 116. Pierścionek czy o…
-
Jasnoksieznik
Post1.okulary przeciwsłoneczne czy zwykłe? 2. soczewki czy okulary? 3. Harry potter czy Kod Leonarda Da Vinci? 4. różowy czy żółty? 5. Żarcie dla kota czy dla psa? 6. Krem do rąk czy krem do opalania? 7. piłka nożna czy piłka ręczna? 8. sandały czy półbuty? 9. koza czy krowa? 10. baran czy owca? 11. klamka czy uchwyt? 12. szyba czy okno? 13. szafa czy stolik? 14. stół czy biurko? 15. kuchnia czy salon? 16. Genowefa czy Józefina? 17. Brunetka czy blondynka? 18. Ręcznik czy ścierka? 19. chusteczka czy…
-
Tanin
PostI'm back lubisz lody??? chcesz kupic troche mety?? czego boi sie Chuck Norris??(oprocz mnie) jaki mecz ostatnio sedziowałęś???
-
Jasnoksieznik
Postlubisz lody?? jajka na miekko czy na twardo?? lubisz parowki??(morlinki)
-
Cytat: „Siersciuch eustachy napisał(a) Elo elo Katarzynko 1. Wczoraj w gazeciei było napisane że autem jeżdziłaś po Czwie. Było napisane żeby nie wychodzić w tym czasie z domu 2. Czy mam dać bana panu Elmo vel Wiewiórek ? Miłego ^^” nie Elmo vel Wiewiórek tylko Elmo vel Wiewiórak przez A O! bana phi...
-
angielski czy niemiecki?? Świeta Bożego Narodzenia czy Świeta Wielkanocne? Podstępny Poglądy religijne? Jak można poprawić stan polskiej gospodarki? Czy powinno sprywatyzować się polską służbę zdrowia? Czy istnieje prawda absolutna (proszę o dłuższą odpowiedź)? Czytałaś wiedźmina? Lubisz Gwiezdne Wojny? Co determinuje niemożność osiągnięcia prędkości światła? Jaki kolor powinien obrazować nadzieję? Czy Platforma spełni obietnice? Cukry czy cukrole? Gdzie, twoim zdaniem, jest najlepsze miejsce do…
-
Tanin
PostTy nademną mam Ciebie pacnąć?? 1. Miasto czy wies 2. Lato czy zima 3. Kapiel z piana czy bez 4. Kolacja ze swiecami czy przed tv 5. Balkon czy ogrodek 6. Zgubic sie w gorach czy w lesie 7. Plaza w nocy czy w sloneczny dzien 8. Muchozol czy morderstwo kapciem 9. obraz czy plakat 10. galeria czy muzeum 11. muzeum czy kino 12. teatr czy opera 13. spacer czy taniec 14. ksiazka czy film 15. lektura szkolna czy streszczenie 16. irc czy forum 17. kwiat w doniczce czy wazonie 18. sniadanie: kanapka czy …
-
Tanin
PostJarosław czy Lech(Kaczorki)??? Jak myslisz kto wygra EURO2008?? czy Polska bedzie kiedys mistrzem swiata w piłce nożnej??
-
Tanin
Postmiałeś kiedyś złamaną reke/noge?? wolisz ketchup czy musztarde?? lubisz mnie??