Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 669.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
jak to tak??! dlaczego jak krzycze na irc to Ciebie nie ma ?hę?
-
Cytat: „Wymiana zakończona.29.12.2019 10:31:57 Od: Rynek Handel został ukończony. Sprzedano: 1.143.027 Kryształ Na planecie Sergio Mora [1:226:10] otrzymano 1.417.354 Deuter. Opłata rynkowa: 106.682 Deuter Towar został już odebrany. ” To jest legit czy juz patologia? na poczatek dalem mala sume i ktos kupil przy wiekszych moze byc to samo wiec wole sie dowiedziec
-
Cytat od wakat: „Cytat od Elmo[Wiewiorak]: „lud zada abys usunal mi te warny ! nie wolno sprzeciwiac sie woli ludu ” lud w postaci Elmo[Wiewiorak] winien sie zgłosić via ticket, jak o i reszta userów - ten temat nie służy do tego typu celów ” ej jak to wtedy wyslalem ticketa i usunales mi 2 z 4 wiec dwa powinny jeszcze byc a ich nie ma ? gdzie one sa ja sie pytam?
-
skoro oni dostali bany to kazdy inny ktory tego uzywal tez powinien choc w dopbrze dzialajacej firmie osoby ktore to zglaszaly powinny byc nagrodzone(sam zglaszalem blad w innej grze innego wydawcy i maja taka polityke ze za kazde zgloszenie ktore ma podstawy dawaja nagrode w zaleznosci od mowliwego wplywu na gre im wiekszy blad tym wieksza nagroda) ale tutaj jedyne co potrafia niektorzy to banowanie a najbardziej mnie krew zalala wczoraj po tym co Art napisal odnosnie czasu odpowiedzi na ticket…
-
push czy nie push
Postkupowanie flot zdecydowanie ponizej ich wartosc albo powyzej przez rynek jest legalne czy nie? nikt nie ejst w stanie odpowiedziec czesc osob tego nie robi bo nie wie czy pozniej za to bana nie dostanie przez 3 dni jedynie jeden szielony z orga napisal ze jego zdaniem to jest legalne i powtarzam jego zdaniem zaden czerwony sie nie wypowiedzial na ten temat a jednak gracze cha miec jasnosc co do zaistnialego procederu dlatego rposta odpowiedz Art czy to jest blad ktorego wykorzystanie grozi banic…
-
Rozmówki u68
Postkto wie moze za jakis czas bedzie w komornic lubicie takie akcje przeciez
-
Moj post zniknal z przyczyn ze teram knebluje mi usta napisze jeszcze raz art musi odpoczac gdyz wdrozenie nowej wersji to meczacy proces i weekend to za malo aktualizacja jest fajna ozywila bardzo uni sam czesto patrze na ranking zeby widziec przetasowania mysle ze nie tylko ja wiec jak dla mnie zdecydowanie ozywila uni