Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 669.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Djablica
PostCytat: „[16:00:24] <@diablica> Tom_Sawyer a ja to dzis mam wolne , nakupilam sobie ciast roznych i teraz sie obzeram : ” ... chwilka później... Cytat: „[16:01:19] SweetWiewior|OFF slaps diablica poplose ciacho” ..nie dostałem ;(..... i co powiesz ?? dlaczemu ciacha nie dostałem [SIZE=5]zobaczymy jak ja będę miał ciacha [/SIZE] ale sie na edytowałem prafda?
-
Cytat: „numique napisał(a) :(˛” o_o depresja? Cytat: „ ale ja poczekam i wtedy będzie duuużo :**** aż marcik da mi kicka za flood ]:-D( da?? ) jak bedzie na privku to nie da ... /me bedzie czekac na caluski ” a może być i na priv i na ogólnym? /me niecierpliwi już się i nie może doczekać sie powrotu marcik
-
Djablica
PostCytat: „Anima Libera napisał(a) Reanimacja usta usta?? czy za pomoca Ambu?? ” zależy na kim a oglądałaś film "Misja"??
-
Djablica
PostBo wiesz czasem mam problemy z oddychaniem to trzeba naprawić myślę że usta usta będzie pomagać a Ty też tak myślisz???
-
Djablica
PostCytat: „Anima Libera napisał(a) masz wolny weekend?? :*” Ty lepiej uważaj Prawda??
-
sbd :)
PostCytat: „sbd napisał(a) kiedyś zrobię .... syna zaskocze wszystkich ... i zrobie cos wielkiego ” Czyli zrobisz największe dziecko na świecie??
-
Kasia321
PostSojusz: HYDRA; NIETYKALNI /me dotyka Kasie w noge dotknąłem:D i co teraz powiesz?? jak minął dzionek? jaka u ciebie pogoda? co było pierwsze Elmo czy Wiewiorak?
-
Djablica
Postale Ty szybka jesteś wiesz? ja zgłaszam temat do zamknięcia a Ty minute później zamykasz i ten no przywitałem Ciebie na u60
-
Tanin
PostCytat: „tanin napisał(a) Ja lubię absolutnie każdego użytkownika Ogame.pl :)” Czy aby na pewno?? :lol: