Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 669.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
czyli zle priorytety zawsze na pierwszym miejscu musi byc odpowiedz dla mnie o!
-
Cytat od Czarnobrody: „Cytat od Void: „O co wam chodzi? Ja mam zbieracza, kupiłem pioniery na rynku i codziennie wysyłam je na ekspedycje. Zwykle 1 ekspedycja z 4 przywozi jakiś przedmiot, inne surowce albo nic. Czasami są walki z piratami. Gdzie tu jest bug? ” to był ewidentny sarkazm użyty przez autorów powyższych wypowiedzi : ) ” strach sie bac cos pisac webberowi trzeba pisac "uwaga zart" jak widac tutaj tez chyba trzeba na cale szczesci rito dal urfa wiec mozna popykac i nie grozi korzystan…
-
czyli pionier na zbieraczu to bugusing bo ta klasa nie pozwala na jego produkcje a jak ktos ma wszystkie rodzaje nowych statkow to wtedy to juz jest megabugusing mam nadzieje ze te osoby dostana bany i cofki na kontach za takie bugowanie ze dwa lata i jeszcze jedno pytanie jak na ekspedycji dolacza statki ktore nie sa pod moja klase to co wtedy mam pisac ticketa czy tylko pokornie czekac na sciecie?
-
Rozmówki u68
Postw sensie te niszczary?
-
Jestes pracownikiem firmy wiec sie zala a co maja robic jak znikasz i nie djesz zadnych odpowiedzi(jak to masz w zwyczaju) to sie czepiali GO wtedy jesli nie widzisz tu zwiazku to jestes malo spostrzegawczy a jakos nie dziwie sie ze gorycz narasta maja ku temu pelne podstawy wiec polecam grubsza skore
-
Ci co nie mieli generala te straty ktore w deu byly rekompensowali sobie rynkiem za co dostali permy dlaczego generalowie maja byc lepsi? jakd la mnie GO powinni przejrzec logi zobaczyc ile bylo lotow gracze Ci powinni odeslac deu ktorego nie stracili przez buga oraz powinni miec usuniete z konta po 500k anty albo oczywiscie perm
-
hejtujcie biedaka Arta co On moze... dajcie mu spokoj jest weekend wolne zrelaksuje sie wroci w poniedzialek moze zglosi albo zniknie na jakis czas jak to ma w zwyczaju wazne ze info odnosnie promocji i platnosci jest a nie jakies pierdoly ile obstawiacie ze bedzie jeszcze podejsc do "naprawy" rynku? ja ze conajmniej trzy
-
Błąd rynku
Postpodobno teleport teraz wychodzi lepiej ale co ja tam wiem uczciwy jestem a nie jakis cheater
-
Błąd rynku
Postktora to juz aktualizacja naprawiajaca to? ile ich jeszcze potrzeba? ide sie pomodlic o to zeby jak najmniej ich bylo
-
za tydzien wpadnie art napisze ze jest wersja 7.14321423rbas ktora naprawi bledy po wejsciu nowej wersji okaze sie ze sa jeszcze wieksze problemy art zniknie na miesiac i wtedy zacznie sie placz mi sie tam na chwile obecna podoba nie jest dobrze ale moze byc gorzej znajac ich aktualizacje wiec wiecie