Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Yossar: „Doskonale to wykoncypowales. Pl1 ma dwie wtyki w teamie. Migotka oraz Ruda. Nie ulega to żadnej wątpliwości. Poza tym niechętnie nadmieniam, iż ma dziesiątki kont z których kuka gale i sa w kilku niczego nie spodziewających się sojuszach. [mniam] Gdyby nie to to gracz Majs, który sie nikogo nie boi od fuzji nie był bez urlopu więcej niż 8 godzin. Brak czasu musi. Nie to, że na Eridamusie pisal ze urlopy to tchórzostwo! Widocznie jakies skomplikowane sytuacje skłoniły go do taki…
Teorie spiskowe nadal w cenie ale coz to jedna ze stron tej gry. Plkowi nie ma czego gratulowac to ot zwykly farming paru dt. Tobie odbudowy i chyba przedweszystkim odbierania fsow, ktore leca dwie doby i najpierw poszukania swoich bledow a pozniej szuania innych winnych.
Gwiazdki pospadaly Ci na urodziny, sporo masz zyczen pol uni obdarujesz! Graty procentu i udanej akcji. Agresorowi mniej wiary w swoje zabawki i odbudowy. Przetapiajcie bo macie troche towaru. Luther najlepszego
Ja nie mowie tu o ustawkach bo od tego sa GO a sa jacy sa i ani ja ani Ty tego nie zmienisz. Ktos tam kiedys pisal ze nie podniesie progow bo i tak jest malo starc. Tylko czy ten dzial ma miec jakosc czy ilosc?? @kasai
Dobra wszystko fajnie zysk jest cos tam spakowales graty. Moze by tak ktos pomyslal o zmianie progow i to nie o 1k-2k% a konkretnie. To maja byc starcia tytanow a nie zlomowanie 30k dt bo jak na tak stare uni z flotami po 200-700kk ptk wydaje sie to troche smieszne ze zezlomowanie gornika nazywamy starciem tytanow. Na u68 podniesli i sa wyzsze progi niz na Q gdzie speed jest x5. Progi 5k/10k na luzie dla tych slabszych graczy natomiast mysle ze jak by bylo 10k/20k % tez by nikt sie nie obrazil!
Cytat od Majs: „Cytat od Truck driver: „Cytat od Majs: „Hoho oboje na mnie się szykują? masz takie info? ” Jako najlepszy gracz uni Eridanus chyba nie powienienes sie bac? ” yossa nie Maryś moim zdaniem jest najlepszy ” To jeszcze przeciwko mi nie grales Kalinka graty ladny wjazd, gratulowac pomaranczowemu ludkowi to przez klawiature nie przechodzi.
No i następny, chyba jeszcze z Elki?, stary wyjadacz w reckach, byś przywitał nowych Szkoda farmingu ze nie wszedł do końca bo było by lepiej ale parę baniek jest! Graty!
Jaka egzekucja.... Ej tylu macie przyjezdnych na uni to pakujecie stare wygi, znajdźcie kogoś bardziej mi odpowiadającego Graty wlotu, zysk tez przyjemny. Chemis
Cytat od RonqElectra: „Terry te wszystkie rw top 1 itd to raczej Twój współudział w tym widze albo nauka nie poszła w las nieporównuj mi marysia siebie jak dla mnie nie ma o czym gadać z mojej strony koniec spamu ” Z top1 nie mialem z tym nic wspolnego. Kazdy kiedys sie od kogos uczyl, ja tez