Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 353.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od bocieek: „ ” Heh i uważasz ze o konto lakiego czy tam starcie na legendzie należało o cokolwiek walczyć?? Widzisz i tu jest problem bo za starcia które były legalne trzeba jeszcze walczyć z Teamem.... chyba coś idzie nie tak. Co do niesprawidliwosci migi nie mi się wypowiadać, nie była moim Go co do innych czlonkow teamu mam sporo do zarzucenia jeśli chodzi o uczciwość i obiektywizm. Patrz wyżej post. I nie oszukujmy sie gdyby nie teamowcy w soju sprawa byla by zalatwiona moze po kilku …

• Cytat od bocieek: „... ” Oj bociek chyba trochę przeceniasz ta swoja koleżankę chociaż z drugiej strony masz racje ogarnia dość dobrze, tylko szkoda ze dla swoich kolegow a nie dla wszystkich graczy, back up czy nie mnie to wali. Szkoda tylko ze i w tej grze sa podwójne standardy dla graczy i kolegów. Team dostał ostatnio na Q dwa takie same pytania, i wiesz co ze względu na to ze w jednym przypadku nie bylo kolesiostwa odpowiedz brzmiala ze nic sie nie stalo, w drugim poszlo ostrzezenie ze nie …

• Cytat od (Cannabis): „Cytat od Samiec: „Serio nie irytuje was tam w TTD, że musicie skanować, szukać zysku a co poniektórzy po prostu wysyłają sobie surowce z innych kont? A tak poza tym fajny zysk. Graty ” Każdy gra jak uważa za słuszne, pokaż mi flotę top10-50, która nie ma ani jednego statku zrobionego z pushu albo innego przekrętu zaraz pewnie wyskoczy jakiś Janek z tekstem "udowodnij mi, że się pushowalem"... Prawda jest taka, że ogame tych czasów to porażka, a każdy rozlicza siebie sam bo …

• Fajny procent wyszedł z markusa, do tego konkretny zysk jest do podziału, graty dla worriorsow miał paść jakiś adam a padła jedna z lepszych flot na uni chyba. Przetopu zycze a zimowym odbudowy markusa. Co do całej otoczki szkoda ze floty poznikaly, było by na co popatrzeć a i satysfakcja z top1 była by ogromna. Troszkę śmieszne już jest to wasze wzajemne oskarżanie się o jakieś logowanie... nie ma takiego czegoś w zasadach gry ze nie można skanowac, btw przyganiał kocioł garnkowi.... Dwa sojusz…

• Graty Grzesiu. Ładnie przykampione, parę surek wpadło. Nastepnych zycze , może tym razem coś w ataku

• Graty st, kolega ma zacięcie do odbudowania floty wiec powinno łatwo pójść. Taka flota na 10k ow,pc grubo.

• Cytat od Gonzo: „Hahaha, też się zastanawiałem a tu wszystko jasne. To nasz pro elo handlarz polonista nic nowego. Graty, przetapiaj na kolejne obrazki ” Gonzo Ten wyżej tez polszczyzna nie grzeszy Zostaw w spokoju pro elo handlarza, co mu pozostało zwozka handel urlop... Graty, ładne starcie. Top na obrazki żebyś się przebił następnym razem albo żeby był większy % z Ciebie.

• zes pusher i tyle mozna Tobie odpisac....

• Elita zlomiarzy widzę się wypowiada na temat latnia, nic tylko czytać i chłonąć wiedzę... Graty Smyku wjazdu w produkcje tez bym wleciał w 20k recy. Yossowi wiecej czujnosci.

• Pozdrowiony sie nie czuje bo ja ni zima, ni npf i na bank nie znajomy. Cos tam w reki wpadlo, pare zloty zarobione buduj latajki, graty.

• Brawo, brawo flota postawiona z "handlu" całkiem ładnie już wyglada! Teraz mozna trzepac procenty i zyski po 10baniek. Topka starc juz jest. Graty, przetapiaj i pakuj kolejnych.

• Cała prawda o mnie i o Majsie

Terry - - DiD Quantum

Cytat od kruszynka: „Temat przeczyszczony. Jeżeli dalej będziecie odchodzić od głównego wątku to go po prostu zamknę. ” Temat został wyczerpany w pierwszym poscie.....

Terry - - DiD Quantum

Cytat od buleon: „Terry, ale przeważająca większość topki tak robi. Przyrosty wzięte z kosmosu, handlowe multi, konta schodzące z urlopu i pierwszego dnia dostające złoma, skanujesz kogoś i od razu kilku sojuszników się zapala, można wymieniać długo... Niestety, ale ci, którzy mają skilla, są zazwyczaj leniwi, grają, żeby sobie poniszczyć, żeby pozdobywać. I żeby najlepiej nikt nie mógł ich zaatakować. Żeby nie mogli stracić, bo straty boją się najbardziej. To jak gra na kodach. I śmieją się z t…

Terry - - DiD Quantum

A najlepsze jest to ze taki [ciach] co was wszystkich robił i zarzekal się jaki on jest kryształ bez skazy, napisal sobie jednego posta na forum, bo poczuł się oszukany przez "kolege" a ludzie lajkuja jego posty i przytakuja mu ze tak sataniel dobry napisal prawde majs zly bo oszukał sataniela i się pushuje, a co jeszcze gorsze nie jada po tym [ciach] tylko maja pretensje do GO/SGO ze ich nie złapali Moderator kruszynka:Usunięto obrazę

Terry - - DiD Quantum

Cytat od satanael: „... ” Chłopczyka [ciach] to poszukaj tam w swoich znajomych, mi do piet nie dorastasz tak samo jak ten caly ten Twoj sojusz z Eri ktory rzadzil i panowal tam. Zostales oszukany przez majsa a właśnie tym jest [ciach] osoba latwiowierna, dająca się dymac. Po tym jak zrozumiales ze zostales [ciach] przez najlepszego kumpla z soja bo jest pazerny na sure i chce tam cos udowodnic postanowiles sie rozpruc na forum przepraszajac wszystkich dooklola. Co myslisz ze kogos to obchodzi […

• Graty Ev, całkiem przyjemny już procent. Przetapiaj i ciesz sie ze chociaz u Ciebie w st gownoburzy nie ma

• Cytat od Sword of the Morning: „Marys, ja nie mam pretensji do starcia bo dałem się spakować jak ostatni.... Chodzi mi tylko o to, że przy takim zamulaniu wysłaniu 1 fali recków trwało prawie minutę, a do tego chciałeś żebym jeszcze klikał recki, wysyłam surę na moona bo leciałeś i na planetę i na moona. Masz przykład kiedy zostawiłeś ten złom - w 3 minuty zniknęło 10kkk złomu, do tego jakoś nie udało Ci się już trafić tej sury bo albo wszystko leciało w OW albo z transportem z/na moona/planetę.…

• Cytat od Yossar: „Terry bierz przyklad ze mnie i nie pisz nic zamiast w jednym temacie pisać jedno a w drugim co innego. ” Yoss dokładnie wiem co napisałem w poprzednim temacie, ale ze nikt nic z tym nie zrobił, bany nie poszly backup tez, to znaczy ze jest ok i mozna tak grac. Pozatym obie sytuacje calkiem inne, problemem pozostaje skanowanie gdzie tam bylo to ewidetnie zabronione, tu tak jak mowie zwykly skan.

• Cytat od Yossar: „Pozostaje kwestia tego lagowania sondami. To jest totalnie skopana sprawa. Nie pozwoliła na reakcję przez 10 minut. Team musi cos z tym zrobic bo to jest ewidentne lagowanie serwera.Poza tym mam ogromne szczęście grać z kolem kto ma top1 zniszczonych world i kolem co ma ścisły top w st. No i kto lepszy jest? Nie wiem. ” Ale Yoss jakie lagowanie?? Masz zapis w RG ze 6sek i mniej przed starciem i przed starciem nie poszła żadna sonda, nikt nikogo nie lagowal, a później poprostu z…

• Zaorane. Całkiem przyjemnie to wyglada. Zysk jest, procent nawet fajny wyszedł. Mieczykowi odbudowy i tak nie używał tych gsow wiec może teraz szybką postawi i coś polata. Taa, chyba starczy, top1,2 solo, top acs, sprzedaj to w cholere to sie chociaż nachlejemy za ta kase, jakis pozytek z tego konta wkoncu bedzie Graty Maryś.