Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 353.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Fat Boy [KOMORNIC] vs. Mili [3 X] & PATRIOTA [3 X] & wojtekreal [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 1172508.06% + 135224%
Terry - - Starcia U68
PostGruba flota spadła, gratulacje dla obroncow. Pieknie to wyglada
-
Troche przesadzasz z organizacja takiej akcji. Ani nie trzeba do tego jakis zasobow ludzkich ani jakiswielkich umiejętności. Skan w us to 10sek, topka ma slotow 20-23 minus lot recki, sondy zawsze spadaj bo dochodzi do bitwy wiec jedna osoba jest w stanie zaspamowac obronce bez zbytniego wysilku poprostu klikac w moona co 1sek tyle organizacji i latania. Nie porownuj takiego czegos do sciagania 10moonw klikania zawrotki itp.... Wracajac do tematu post wyzej jest to dobrze opisane na ogame.uk szk…
-
Cytat od cerm3r: „Chyba widzisz na jakim uniwersum gram? Powiem również ,że nie tylko tam .Jak myslisz dlaczego mam inny nick na forum niż w grze? Nie są mi potrzebne ataki agresorów w moje planety . Owszem widziałem skriny co sekunde od Whisky na obrazie dostarczonym przez tomikk, ale nie od Pl1 i nie tam gdzie były kordy ataku czyli flota a to z koleji nie zgadza sie z tym co pisze Terry. poprawka: Terry to końcu ile to trwało 5 minut? 45 minut? czy 45 sekund? . No jeśli dla Ciebie wysluchanie…
-
Cytat od cerm3r: „Terry w wyższych postach znajdziesz , że atakujacy się nie wypowiedzieli w temacie,a jedynie że sprawe beda prowadzić przez system support . Zatem skąd wiesz jak wygladał lot? i co ile kto skanił . Ja sądzę że ten przypadek jest bardzo interesujący i nakłaniał bym agresorów żeby go opisali. Jednak rozumiem to ,że wolą załatwiać sprawe z operatorami w sposób do tego przeznaczony. Wg mnie agresor ma pełne prawo skanować cel na który leci , a czy skanowane było co sekunde czy pół …
-
Cytat od cerm3r: „Reprezentuje siebie i patrze obiektywnie na sprawe , sory ale jesli 100 osob bedzie krzyczeć ze winni winni winni spalić na stos , to nie zamierzam sie do nich przyłanczać bez poznania przyczyny i wysluchania drugiej strony .Ja nie widze najmniejszego powodu dla ktorego którekolwiek z nich ma blokade . Zasady gry także sa po ich stronie. Dlatego tego nie rozumiem , za co ten permanentny ban . Ponadto nie odpowiedziałes na moje pytanie? czyżby bylo za trudne? Ja na Twoje odpowie…
-
Fajny procent, dobry zysk, gratulacje za topke. Teraz do tych panow co tak bardzo placza nad ufs, pograjcie jeszcze troche az do laczenia z Q zobaczymy ktory z was pierwszy zrobi fsa, zreszta nie bedzie to mialo zadnego znaczenia moony wam pospadaja nawet jak bedziecie 24h na koncie, wiec zamiast tak bardzo kozaczyc i wyzywac innych od ufs pomyscie kim bedziecie po laczeniu.
-
Cytat od Art: „.... @Barry, każdą z sytuacji oceniamy z osobna. Wypracowaliśmy sobie metodę na ocenę czy faktycznie zaszły przesłanki do wykorzystania błędu w celu osiągnięcia zamierzonego efektu, czy też nie. Z oczywistych względów nie będziemy tego ujawniać, decyzje o tym zapadają na najwyższym stopniu. Nie jestem fanem rozdawania kasacji kont na lewo i prawo. Dlatego zarzuty o kolesiostwo są tu chybione. Trudno jest mi czy komukolwiek z Zespołu odpierać temu podobne ataki przy z góry narzucon…
-
Cytat od Art: „Nad sprawą się z pewnością pochylimy. Wg mnie nie jest fair prowadzenie działań utrudniających podniesienia floty obrońcy w przypadku przeprowadzania głównego ataku. Działania ten nawet prowadzone na inne planety/księżyce mają tylko jeden cel - utrudnienie reakcji obrońcy. A przecież nie o to tu chodzi. Dlatego też jeśli podejmiemy decyzję pozytywną dla obrońcy, skutki tego starcia zostaną wycofane. Tu informacja dla atakującego, aby nie rozpędzał się z wydawaniem surowców, które …
-
Ciekawi mnie jedno jak nasz bog i wladca zareaguje na kolejna flote sprzatnieta w ten sposob? Zeby zmienic interpretacje handlu trzeba bylo czekac ponad rok. Cytat od Gonzo: „Cytat od cerm3r: „pozatym cos tu nie gra , jak mogles wysylas farminigi jak niby miales zablokowane podniesienie floty ? to wysylanie farmingow to juz nie podnoszenie floty? moze masz bota do farmingow? ” a może brakło slotów? xDDDD ” O jest przydupas patoli ktory pisze swoje historie. A co to ma do rzeczy czy mial zagrzany…
-
@czubulus. i ten drugi nowicjusz gdzie w zasadach jest napisane ze nie mozna skanowac tylko tych kordow na ktore sie leci? Mi sie wydaje ze jest napisane ze jakiejkolwiek aktywnosci.... Widac ze niektorym trzeba obrazki wstawiac zeby instrukcja obslugi zrozumiec i to tez czasami nie pomaga... Bociek juz nie przesadzaj z tym. Prawda jest taka ze parka znowu zrobila lewe rw gdzie omija zasady bo nie jest napisane ze nie tylko na te kordy ktore sie leci a na wszystko co nalezy do obroncy.
-
To juz nie lezy w mojej kwesti, pisanie zasad tej gry, takie sa teraz, nie widze problemu zeby je zmienic. Ja odnosze sie do rw ktore zostalo zrobione lekko mowiac slabo... Co do tego ze jeden pies zysk/rw, nie wszyscy graja tu dla zysku jak by go w tamtym rw nie bylo to tez by polecial. Jak kiedys pograsz tyle czasu i zrobisz taka flo to sam zobaczysz.
-
Cytat od Barry: „Cytat od Marys: „Dupa widzę się pali. Na ten pomysł wpadłeś przed czy po flaszce? Zrób gęsi będzie co kontrować Nie gratuluję. ” chyba tak jak tobie jak skanami lagowaleś razem z chemikiem miecz poranka by złomu nie mógł wiosłować,ale teraz jakie to nie dobre woqle blee , Graty pl1 ” Nie widzisz roznicy pomiedzy tymi zagraniami albo jestes glupi.... zasady gry mowia ze nie wolno skanic 6sek i przed starciem, marysia starcie odbylo sie 30min wczesniej i w tym wypadku nikt niczego…
-
Cytat od bocieek: „ Aha a jak dobicie pushowe konta Whiskaczowej na Q, ochłapy skapnęły także tego przyganiał kocioł garnkowi. Dobrze że zostaliście ich paziami, chociaż Adaś dobry nauczyciel, nauczy Cię synchra ” Kto jak kto ale bociek to jest chyba dobrze poiformowany, wiec paziu pocwicz troszke scieme bo nie do konca Ci wyszlo.