Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-353 z 353.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ech żebym ja leciał prawie 200us, recki wysyłał przez gale, akta na matce i do tego spadło mi tyle panckow !! Twoje szczęście ze bylem pod wpływem bo na trzeźwo bym nie poleciał Szkoda ze nie moglem podniesc wiecej obrazkow wyszło by lepiej! Graty Aga wkoncu się udało spakować bociarza w recki , można iść na zasłużony urlop

• Konkretnie się bawicie, chyba trzeba U ściągnąć i Ci Dareczku te gsy skontrować bo jak to:) 10 baniek zysku robi wrażenie! Graty dla całej trojki nawet temu co na doczepkę poleciał:P Aga za pozdro

• Def a widzisz pomagałem bo siedziałem z Aga na skype i zauważalnym ze Guiness spadł we flotach, resztę wy zrobiliście i tyle było mojej pomocy, później wcisnelem urlop i polazłem spać:P Final st na sidzie się nie liczy bo to był lag a surka oddana, ewentualnie wieloch, wiec jak ci to bardzo sprawi przyjemność to moje St jest Top6, z tego tez się ciesze

• Cytat od -Final Destination-: „popraw temat bo top 5 to napewno nie jest poza tym to graty przetopu a def powodzenia w rl” Tak?? A ja widzę w Top10 st naszego uni ze jednak jest, chyba ze już niedowidzę i mi okularów trzeba!!

• Flotką Defa interesowałem się bardzo długo ale zawsze była dobrze pilnowana, dziś postanowiłem poobserwować i okazało się ze lata na krótkie fsy na swoje pz na 20%, obrońca dostał 4sek, na policzenie i wysłanie miałem 4min wiec wszystko zgodnie z planem Lekki minusik ale z tym akurat się liczyłem, ze nie zbiorę na 2 razy, szczęśliwemu znalazcy gratuluje a i o swoje się niedługo upomnę:P Moje nowe Pb Pozdrowienia dla Agnieszki:*, Pandorki:*, Maksimusa, Marka, Poke i Patryka! Defetysta kończy zaba…

• Cytat od OneDirection: „terry ryj masz ty frajerze gęsty a jak maksimus lata na - to gratkujesz pajacu, ja bynajmniej mam jaja na - a ty jak stracisz 100 panc to płaczesz jak małe dziecko pozdro i pocwicz” tylko maksimus to oprócz rozbijanie się ostatnio na -2kkk zawinął ci właśnie 2kkk złomu z tego stka, a do tego zrobił kilkanaście innych na sporym plusie a ty lamo umiesz na plus polecieć jak zlagujesz serwer lub masz konto wystawione taka różnica w moim gratkowaniu. A co do frajera to cie zro…

• No i właśnie tak potrafisz latać pro graczu!! Jak nie masz konta wystawionego lub nie zlagujesz serwera to lecisz na -8kkk w plecy the besciak jesteś! Wszyscy z ciebie leja i plują ci w ryj a ty mówisz ze lekka mżawka pada Moderator Dziuba:Upominam za flame i obrazy 1/1

• Cytat od jarekk007: „Tery toz ja napisalem ze max lecial flota z lotki a recki 56 ukl z mona ?? Nie zebraliscie 115k reckow tylko dlatego ze nie dobito gs i dt z surka przez co zbudowano 20k reckow . No gdzie tu logika” Tu logika ze kivan był online nie zostawił floty w nocy, nie był to nieodebrany fs, to był lot na "pale" taki sam jak do np Pani Afox parę h wcześniej, wystarczyło by ze kivan odświeży podgląd po np 20min, da info do soju i poleca recki przez gale np od nazza (był online), np od …

• Cytat od jarekk007: „zebym nie widzial wczesniejszych starc maximusa to moze bym i pogratulowal . Taki gracz co latal na wszystko nawet bez zysku a tu bec i niespodzianka . Szybka akcja cala flota pod fala zalogowanego obroncy- ciekawe ile kosztowalo twoje pb :). Najlepsze jest zostawienie tych 800 gs . No taki mysliwy maja pod reka w usie prawie 100k nn se odpuszcza bo pisze ze straty mialby za duze 1,5kkk ?{ Ciekawe jakiej matematyki urzywasz do tych obliczen }. Albo ze nie mial czym tego pozb…

• No i jest w końcu Twoje upragnione Top2, można powiedzieć ze nawet Top1 bo rw Pawła to bezczelny push:D Gratulacje Maks bo należało Ci się tak duże rw:) Takie straty to nie straty sąsiedzi Ci pomogą i pewnie któryś za sponsoruje dt wypchane surka. Teraz szybko odbudowa i lecisz dalej. :beer:

• To drugie Rw bardziej mi się podoba bo nie na minus Gratki jest co przetapiać na nowe latajki

• Jest pięknie dwa razy dziś SS w reckach fruwa!! [bardzo fajne] Top1! Zysk jest, procent konkret czego chcieć więcej! Graty Miszczu Moderator Dziuba:wulg

• AntiGameReborn

Terry - - Porozmawiajmy o OGame

Nie zniknęło tylko powróciło Ci do domyślnych ustawień. Antigame>Zdarzenia i galaktyka>podpunkt Zdarzenia i tam ustawiasz Show-below/above