Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 353.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nareszcie % godny tej floty bo do tej pory to bylo..... Graty Silencik procentu, zysku (nawet o te 15kk mniejszego) a i tagi sojuszow tez mi sie podobaja w tych miejscach :D. Znowu moje konto sie do tego przyczynilo Dzięki za pozdro, masz swoje Top wiec chyba pora konczyc z tym gownem?!!

• Cytat od Ruda: „Nie po to gra się na różnych speed by potem je wrzucono do jednego wora. Zero decyzyjności, bo ciagle zmieniana jest decyzja odnośnie uni jakie maja byc polaczone. Dlaczego nie poczekamy az Eridanus urosnie i nie polaczymy wszystkie 3 razem ? x5 naprawde maja duze lepsze aktywnosci niz inne uni gdzie praktycznie nic sie nie dzieje. Proszę zobaczyć w ST, same duze floty leca, to mala aktywnosc ? Brak celi ?” Bo jesli bedziesz czekac az Eri podrosnie to z elektry nic nie zostanie b…

• Cytat od Art: „Cytat od Starrk: „Czyli w temacie Quantum jest albo Elektra albo nic? Nie ma szansy na jakąkolwiek alternatywę?” Jeśli masz jakąś, podziel się. "Piątki" zawsze były tak migrowane. Szczerze, to nie widzę alternatywy, a patrząc po wynikach, to gracze chyba nie chcą zmian....” No oczywiscie ze nie chca bo taki stark ekonom i jego koledzy z Q ekonomi i kilkunastu innych z elki nie chca laczenia bo i po co graja sobie spokojnie eko czasami im ktos tam gsami wjedzie ale nie za czesto i …

• Cytat od Art: „ Co do migracji E i Q nie jestem przekonany ;)[/font]” A powiesz mi czemu nie jestes przekonany co do tego polaczenia?? To z czym chcesz polaczyc elektre??

• Cytat od Starrk: „1: P,R,S,T,U => T (floty x1, eko x1) 2: u1,u67,u68, => u1 3: u66,u69,A => u69 4: E,Q => E (DF 60%) 5: D,O,Q,U,V,W,X => X (floty x2, eko x4, DF 50%) Ursa w tym przypadku miałaby wybór albo "rzeź niewiniątek" ale kosztem docelowego obniżenia eko do x1 lub też migracja na Xalynth z podniesieniem prędkości floty i eko. Quantum podobnie: albo x5/x5 na Elce albo x2/x4 i zmniejszony DF na Xalynth. Skoro na Xalu miałaby być "rzeź niewiniątek" spowodowana przewagą Draco, to kilka nowych…

• Cytat od .pl1.: „do elki przylaczcie wszytko co nie uwzglednili:D albo do quantuma : ) drako tez do elki - dobre floty tam sa:D i te z u1 u68 i 67 tez;D edit:D dobrzy pro gracze:D sobie poradza;D” Ta dobrze gada polac mu, albo moze pl juz starczy na dzis alko bo widze ze jest dobrze...

• Ja to doskonale rozumiem, wiec z jakim innym uni chciałbyś połączyć Elektre?? Nie ma innego uni tylko Q a jesli zostawimy to bez łaczenia i tak jak art mowi przez długi czas go poniej nie bedzie to mysle ze mozna odrazu skasować elektre. Ogromna przepaść punktowa była jak łączyli elke z forkiem i jakoś nikt z elektry nie widział w tym problemu!

• Cytat od Pazik: „No terry byłbym gotów powiedzieć, że może i nawet górnicy więcej pakują anty. Różnie bywa i do końca nie wiadomo. Ale ogromna ilość górników regularnie pakuje anty w geologa i dopalacze chociaż na najlepiej rozwinięta kolonie. Już nie mówiąc o handlarzu do wymiany paliwka. Flociarz zazwyczaj korzysta z lotek. Sporadycznie zdarza sie, że przenosi kolonie za anty. Więc w gre wchodzi zakończenie budowy floty/obrony jak nagli sytuacja i ewentualnie komandor” Ja nie przenosze koloni …

• Cytat od Bresia (L): „Popieram wszystkie łączenia prócz Elki z Quantum. Zdanie moje niezmienne od długiego już czasu. Nic kompletnie się nie zmieni. Pierwszy tydzień dwa podniecanie się fuzją, wszyscy nagle zdejmą urlopy, wspaniała feta, pojazdy po nieznanych graczach, wspaniałe RW, , milion starć na forum, słodzenie sobie - wywyższanie się.... miną dwa miesiące, nie będzie kogo atakować, część osób pokasuje konta, część pójdzie na wieczny urlop, bo tak jak ktoś tam powiedział te same osoby co m…

• Cytat od kuchol: „a konta połączycie ???? gram na uni Draco,68,67,1,Andromeda, orion proszę o wybór innego uni” Człowieku jak nie połączą tych uni to bedziesz gral sam na tych serwerach, wiec zdecyduje sie na 1,2 konta i tyle!!

• Widze ze ludzie placza ze po polaczeniu beda mieli mniejsze top duzo mniejsze floty od konkurencji np D/X. Immortal juz tak sie tym nie przejmuj po polaczeniu elki i forka lacky jak i cale ZS bylo nie do ruszenia ale jakos tam sie dalo to ruszyc. Nikt jakos nie plakal na elce ze przychodza ludzie z forka i maja 3x wiecej punktow wiec teraz za bardzo nie rozumiem ludzi z Q ze sie tak marzą! Ktos tam pisal ze E i Q maja sie dobrze, nie wiem pod jakim wzgledem bo gra tam 300 gornikow i robia aktywn…

• Cytat od Mari: „I co będzie połączone forum czy jak? Zdradzisz jakieś szczegóły jeszcze?” Mari, ciernik jaja sobie robi a Ty lykasz wszystko co on napisze

• Cytat od Kamlot: „Cytat od Ruda: „Cytat od Kamlot: „Ja tak tylko z ciekawości zapytam - chodzi mi o x5 ACS - czemy starcie na ponad milion % jest na 2 mscu a na 900+k % na pierwszym. Czegoś nie zrozumialem czy mały błąd?” Bo topka speed uni nie jest zależna od % starcia tylko od strat stron biorących udział w starciu.” A czemu ze sie tak zapytam? Jako stary dziad ogejmowy (za 5 dni dekada na boardzie Oo) z przerwa kilkuletnia pytam czemu tak jest ?? Gdzie sa odpowiedzialni za taki stan rzeczy , …

• Nie ma co i tak się dziwie ze ta lama tak długo wytrzymała, no prawda jeśli kiedykolwiek zawitam w Twoje progi nie wiem czy skrzynka starczy żebyś nie dostał w japę z placka:D Graty Lukcy wytrwałość się opłaciła, wkoncu weszło!

• Coz wyszło zacnie, w końcu się udało! Już pomału miałem dość stania na tym moonie po 4h i palenia na darmo po 500kk wody! Dzieki Skipie i Maxowi za gadanie, spaliłeś stój do końca, bo już dziś chciałem zawracać dosłownie 10min przed zdjęciem urlopu przez luckiego. Dzieki Marysia za akcje i klikanie podglądu co chwila jak to alter powiedział czekając na luckiego, w końcu się doczekaliśmy Chyba czas na krotki odpoczynek od tych cyferek.

• Stalo i nie stoi! Stimowi obiecałem ze bedzie latal w moich reckach i tak tez sie stało Pozdro dla Skipusia, Marysi, Maxxa, Adama, Firka, Nazziora, Pączka i jego przyszłej, buddy i dla znajomych. [center]57.907.103 lat świetlnych starły się następujące floty: Agresor terry [PACZKA] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: L.myśliw. 8.586.569 Krazownik 499.502 O.wojenny. 212.029 Panc. 491.684 Niszcz. 200.000 Obrońca STIMO [--S--S--] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: M…

• No nareszcie st na miarę możliwości floty! Graty się należą! Milo było Młodego czegoś nauczyć:D Przetapiaj żebym miał więcej złomu z Ciebie na pz:P

• Smiesza mnie wpisy o jakims tam skilu obroncy i braku skila atakujacych(np.bialypyk)Co to za skil miec w posiadaniu 10kont z sojuszu cycki i przeslyac sure na trelemorele, ja ostatnio tez lecialem na to konto bylo tam ponad 60kkk surowca ale obronca odswiezyl i wrzucił w stocznie gsy widac nie bylo antymateri na stanie temu ja swoja flote mam jeszcze! Jesli konto nalezy do Zs to naprawde spadliscie bardzo nisko. gratulowac tu nie ma czego, ronk odbudowy jak Ci sie zechce!

• Cytat od Lesny Bober: „"Nie zawracamy" - co za dziecinada, w trakcie lotu podjeliscie decyzje o zakonczniu? liczylem ze bede mogl poobserwowac wasza walke z ZS po polaczeniu a tak to sami sie wykonczyliscie.” Nikt nikogo nie wykończył to po pierwsze, wszystko było przemyślane i w miarę policzone, o wyniku starcia mieliśmy pojecie jak i my tak i obrońcy, po drugie dziecinada jest twój post jak masz zamiar pisać takie bzdury to zapraszam do dida załóż sobie swój temat i wylewaj tam swoje żale, tem…

• Lot w doborowym towarzystwie z fajna muzyka w tle i głupimi rozmowami na kółeczku różańcowym Miało być konkretnie i chyba wyszło konkretnie! Dzięki panowie za locik i dla pani Obrońcom odbudowy A nam heh tez o ile się ktokolwiek na to zdecyduje w co bardzo wątpię