Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 353.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
pawelos [LioN] vs. Wojtek70 [Revolt] - 2278.99% + pawelos [LioN] vs. teflon82 - 2297.32% + pawelos [LioN] vs. Zefyros [L.o.M] - 2193.34% + pawelos [LioN] vs. nowytyp - 2296.52%
Terry - - Starcia Quantum
PostCytat od lucky666: „Na uni musi juz totalnie nuda wiac skoro w dziale ST laduja starcia na idlakach ” Nudą to za malo powiedziane, szaro niebiesko w ukladach! Nie wiem pawelos powiem tak, graty stekow
-
Blackbeard [ZJAWY] vs. Tyrion Oferma [SITH] & szamandeszczu [M L] 2449.21%
Terry - - Starcia Spica
PostFart zawsze się przyda w ogeju! Graty obrońcom, siura wpadła można topić!
-
Bad Whisky & pl1 [ZLY SEN] & Marys [ZLY SEN] vs.Kaktuch ~ 58448.33% ツ
Terry - - Starcia Quantum
PostTu tez przyjemnie, jak acs Maryś się wystarczająco wczoraj nachapał Graty Whiski solo tez ładnie wyszło!
-
Wstałem Przeczytałem Ciężko mi się odnieść do tego wszystkiego, 5kkk w plecy to pikuś w porównaniu to co zarobił wcześniej, zresztą chyba Edward tez nie za dobrze na tym wyszedł jakiś lekki minus ewentualnie zero po odbudowie w doku. Yoss wydaje mi się ze Maryś mówi o fsach na które leciał, czyli kolonizuj... i to są te lamerskie fsy! Wstawiasz screeny z ostatniego miesiąca, myślę ze mowa jest o okresie grania bez U jak mieliśmy ZS na plecach legiona mysta luckiego, teraz tu się nic nie dzieje m…
-
Taki projekt
Terry - - DiD Quantum
PostWidzisz pawelos pl ma troszke racji ze z farmienia jest flota choc tylko po czesci ja swoja postawilem w 99%ze st. Tylko Ty farmisz ludzi na 10kk metalu i to jest zalosne.... a niby projekt mial dotyczyc rozbunkrowania uni???
-
Cytat od john malkowitz007: „1.A kto mu kaze robic codziennie FS.a ??? 2 . Czy potrzeba mu az 1 kk reckow ??? Widzisz ta gra jest tak zaprogramowana by grac bez przerwy ,a nie UFS.em Urlop jest po to by go wlaczyc jezeli nie mam czau na gre i pilnowanie konta , a nie sposobem na gre , czyli UFS.em ” Tu się z Toba nie zgodzę, ta gra była zaprogramowana żeby grac bez przerwy, Gf nie przewidziało tylko ze ludzie będą mieli konta po 5/8/10 a nawet 11 lat i przez tyle lat budowania floty maja jej na …
-
No widzisz ze tez nie wpadłem na to... Słuchaj najlepsze eko na x5 ma ale cios, dexu ma z wydobycia 420kk tygodniowo a jego konto jest warte 500kk ptk czyste eko zaznaczam. Widzisz o co chodzi nawet top eko nie jest w stanie zaspokoić potrzeb topowych flot, a grac po to żeby kupować dex na fsa to troszkę mija się z celem, chciałbym jeszcze coś zbudować! Teraz wracając do uni x1 widziałem tam ze yes man ma 1kk reckow, myślisz ze jak mnie nie stać żeby to słać na fsa gdzie u mnie jest dużo łatwiej…
-
No nie dogadamy sie bo Ty grasz na x1 ja na x5 i na fsa wydaje 70kk dexu a nie 2kk jak Ty. Pojecia troszk mam o tym syfie moja sygna chyba starczy. Pytasz jak zlomowac bez podstawki obserwacji a co Ty chcesz tylko na bfs latac czy tam zdjac moona i pz/kolon wraca?? No prosze Cie... troche wysilku trzeba wlozyc w obecnych czasach gra mniej ludzi wiec i trafic cos trudniej.
-
Cytat od john malkowitz007: „kawa z mlekiem Ja pisze o topowych graczach a nie przecietnych Przecietni gracze nie graja UFS.em Kto ich ma zlomowac ???. Ci przecietni i normalni gracze ??? Topowi gracze grajacy UFS.em , maja gsowki i pushowki z ktorych obserwuja i namierzaja floty Potem wylaczaja urlop i robia ST , a jak nie ma kogo to zlomujja jedna pushowke lub kupione konto i jest ST i znowu Urlop Sfora klakierow sklada gratki i uwaza ich za super graczy , myslac ze to zapewni im bezpieczenstw…
-
Taki projekt
Terry - - DiD Quantum
PostKim jest edes? Pierwsza rakieta elektry taki mniejszy pawelos bo ten to chociaz mial flo i jej uzywal natomiast sedes schodzil w nocy z urlopu rakietowal i latal po 10k sury dopoki nie dostal paru kontr od Nazza i odemnie i kariera sie zakonczyla. A teraz to nawet nie wiem czy gra... Bresia oswiec mnie?!
-
Cytat od kawa z mlekiem: „ Co do walki z ufsem, że niby tylko flociarz... to pokaż mi takie konto ufsowe, które "poległo"? Nie mówię tu o kontach, które zostały sprzedane i wystawione. Może się zdarzyć, że ufs zapije i zapomni - przypadek jeden na 100000 - a i tak ciężko tu mówić o umiejętności flociarza, a raczej o głupocie ufsa. ” Juz to pisałem wczesniej ale nadgorliwy moderator skasowal mojego posta! Top1 calego smiesznego ogame x5 czyli ponad 1kk% jest zrobione na UFSie przez kolejnych dwoc…
-
Marcus daj sobie spokój, do takich jednosezonowcow nic nie dociera! pl ma racje jadac po takich ze sa metal i krysztal! Oni sa gornikami i w tej grze tylko i wylacznie oni maja miec wszystko podane na tacy!