Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 353.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
NaZz [HRB] vs. androg 1392.12% i NaZz [HRB] vs. głęboka przestrzeń vel resztki androga 33973.04%
Terry - - Starcia Cygnus
PostW sumie ładnie wyszło Graty!!
-
Fiu fiu Lucky no to teraz jest grubo Pisales ze recki masz na Marysia, mysle ze teraz zacznij spawac recki na siebie..... Lucky miales jedyna osobe na tym uni ktora byla lojalna wobec Ciebie i nidgy by nie podstawila sie pod Ciebie, i w sumie dzieki temu byles nietykalny na tym uni, Marysia traktowales jako nic chodz to on Cie spakowal w recki i pokazal Ci miejsce w szeregu. Czekalem az zaczniesz skanowac Whysky! Teraz Marys bedzie latal gsami gdzie chce i kiedy chce. Nie martw sie, recki na Cie…
-
Nie wiem co wy macie z tym graniem i siedzeniem na koncie. Tak jak mowie, ja dosc dawno na Q nie gralem, to ze Marys sobie na gra to niech gra jak mu sie znudzi to nie bedzie grał moze znajdzie sie ktos inny kto bedzie chcial pograc @lucky666 mysle ze taki zysk przyjał bys w ciemno na tak pustym uni i bys nie narzekał.
-
Cytat od Czarnobrody: „Cytat od terry: „Cytat od Ruda: „SzO Wujek, szkoda sury ale dasz radę @terry nie wysiliłeś się, tak jakby każdy patrzył z zachwytem na cyfry jak Wy. Pozdrawiać sobie mogę nawet z wakacji i nic Wam do tego. Ciao ” Duzo mi brakuje zebym patrzyl z zachwytem na ta gre, blizej jestem tego drugiego konca! A pozdrawiaj sobie skad chcesz mnie to wiesz, poprostu szkoda mi flot stojacych na urlopach bo z tego powodu nic sie nie dzieje i uni umarlo! ” faktycznie - marys może stać na …
-
Cytat od Ruda: „SzO Wujek, szkoda sury ale dasz radę @terry nie wysiliłeś się, tak jakby każdy patrzył z zachwytem na cyfry jak Wy. Pozdrawiać sobie mogę nawet z wakacji i nic Wam do tego. Ciao ” Duzo mi brakuje zebym patrzyl z zachwytem na ta gre, blizej jestem tego drugiego konca! A pozdrawiaj sobie skad chcesz mnie to wiesz, poprostu szkoda mi flot stojacych na urlopach bo z tego powodu nic sie nie dzieje i uni umarlo!
-
Nie widze placzu ze strony topowych graczy naQ ktorzy maja czym latac. Za to widze placz ludzi takich ja Ty ze zamiast fs wcisakam urlop. To nie gracze popelnili blad tylko GF nie pomyslal o tym ze sa ludzie ktorzy sa w stanie wybudowac tyle obrazkow w ogame, na spicy juz poprawili swoj blad i wprowadzili 50% spalania
-
Dokladnie tak jak napisalem, piszesz jakis chore teksty ze flociarz powinien pomyslec zanim wybudowal tak duza flote bo dexu nie ma. To teraz w druga strone po co taki Cios albo Ciapka buduja kopalnie przeciez nigdy ale to nigdy pewien pozim tej kopalni sie nie zwroci wiec po co to robia? (Idac Twoim tokiem myslenia w pewnym momencie powinni zakonczyc gre wylogowac i wiecej nie wchodzic na konto) Bo chca i moga, to samo jest z flota bo chce i moge, kazdy flotowy gracz na Q ma lekko 800kk dexu na…
-
Dobrze prawisz ciosie, ale teraz dla Q chyba juz jest za pozno na takie zabawy, ktos tam napisal ze Q ma 200graczy, nie ma kim grac poprostu, teraz zmiana spalania mysle ze duzo by nie zmienila jak ktos gral ufs to juz grac bedzie(moze nie tak czesto ale bedzie) takie przyzwyczajenie. Ta zostaw to eko i klep flote ile mozna babrac sie w ziemi
-
Pieknie Majster, liść zawsze dobrze robi, a ze był delikatny to nie ma co płakać, z Twoim eko chwila odbudowane. Pisanie ze dwóch próbowało ale Ci się nie chcialo złożyć tego pierwszego to chyba trochę na wyrost, z tego co czytam to bufonada jest po Twojej stronie nie Marysia. Na tym ta gra polega żeby latać i ściągać moony, a Ty szczycisz się tym ze masz 12-13 moonow i ktoś Ci ściągnął 2 i nie trafił we flotę... Nie wiem co Wy z tym ZS przecież to tylko dwie literki Graty podstawki a Majstrowi …