Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 375.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ostatnia litera
PostMimoza.
-
ostatnia litera
PostAnanas.
-
Ingolf
Ingolf - - Archiwum CT
PostCytat od Ruda: „Hej Hejka :) Jak wrażenia po tych kilku tygodniach w teamie? Bardzo mi się podoba, super atmosfera i wspaniali ludzie :P Gdzie najbardziej chciałbyś pojechać na wakacje? Hiszpania i Portugalia. Kawa z mlekiem czy czarna? Czarna. Miłego dnia Dzięki i wzajemnie ”
-
Skojarzenia v. 0.3
PostDlaczego ja
-
Skojarzenia v. 0.3
PostRyba.
-
Ingolf
Ingolf - - Archiwum CT
PostHej, nadszedł czas, abym założył swój własny, mały temacik 263a.png Mam na imię Damian, ćwierćwiecze od dość dawna mam za sobą. Od ponad 3 tygodni jestem Zespole więc dam się bardziej poznać. Zapraszam do zadawania "normalnych" pytań. Mam nadzieję, że na wszystkie będę mógł szczerze odpowiedzieć. Pozdrawiam i zapraszam do zadawania pytań
-
Antharas
Ingolf - - Archiwum CT
PostBry dzień. Czy spełniło się kiedyś Twoje marzenie? Czy drugie szanse są bezsensowne? Ulubiona pizza? Oglądasz jakieś seriale? Jesteś rannym ptaszkiem czy nocnym markiem? Do później
-
ostatnia litera
PostSport.
-
ostatnia litera
PostMech.
-
Antharas
Ingolf - - Archiwum CT
PostBry dzień Jestem pierwszy o/ Jakie masz zainteresowania? Jesteś typem marzyciela? Blokada czasowa, czy stała? Co chciałabyś w sobie zmienić? Co najbardziej cenisz w sobie? Do następnego i miłego
-
youtube.com/watch?v=luSHpiqa-f0