Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 375.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
youtube.com/watch?v=MoHnffhBwqs
-
Skojarzenia v. 0.3
PostWoda.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostOgródek.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostSałatka.
-
Lobby nie działa!
Ingolf - - Błędy w grze
PostCytat od kamieniarz: „I znowu mam lipe, lobby nie działa.... ” Każdemu nie działa, ponieważ jest nadal w trybie konserwacji: Cykliczna przerwa techniczna (18.06.2019).
-
Ingolf
PostCytat od ackra: „Aha .. nie chce by odwiedziły mnie Twoje sondy xsmile.gif Gram eko i nie skanuję zbyt często innych graczy. Jasne, jasne :d Z czego jesteś dzisiaj najbardziej zadowolony? Udało mi się zrealizować swoje plany (może nie wszystkie) i mam nadzieję, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Jaki jest Twój ulubiony napój na upały? Zimne soki, a wieczorem dobre piwko. Jaki masz nick na Librze? Bojeee się napisać :< Jak najchętniej spędzasz wolny czas w takie upały? Unikam upałów, ale czasam…
-
ackra
Ingolf - - Archiwum CT
PostBry wieczór Dlaczego Papuga? Potrafisz/lubisz gotować? Czy wolisz jak robi to ktoś inny? Jakbyś miał zmieniać nick to na jaki? Ulubione zajęcie w upalne dni?
-
Skojarzenia v. 0.3
PostAktor.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostWarzywa.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostSiano
-
Skojarzenia v. 0.3
PostKebab.
-
Zaryzykuję i się wpiszę Być może skusisz się, aby odpisać Czytałem wyrywkowo pytania, mam nadzieję, że nie powtórzę. Sporo czasu poświęciłaś dla tego forum, czy jest jakaś zmiana, która była (a może nadal jest) dla Ciebie wyjątkowa i byłaś z niej zadowolona? Cieszysz się, że nadchodzi nowy silnik forum? Czy miałaś słabość do MODka, którym się opiekowałaś? Często używasz bicza i pejczyka do chłostania Zielonych Stworków? Myślałaś by zostać GO? Wieś czy miasto? Dlaczego? Czy Ciebie też atakują kom…
-
ackra
Ingolf - - Archiwum CT
PostHej Co najbardziej podoba Ci się w pracy GO? Ulubiony SGO? Kiedy ostatnio spróbowałeś czegoś nowego? Jeśli musiałbyś czegoś nauczać, czego byś nauczał?
-
Ingolf
PostCytat od ackra: „skąd ten avek? To wokalista, nie miałem pomysłu na avka więc wybrałem ten Jaki masz nick na Lirze? Aha .. nie chce by odwiedziły mnie Twoje sondy Jakie lody najbardziej lubisz(o smak mi chodzi)? Śmietankowe, truskawkowe, bakaliowe. Kiedy zacząłeś przygodę z Ogame? Zacząłem w 2015 roku, troszkę późno ... o czym byś najbardziej marzył jakbyś mógł żyć wiecznie? O wiecznym zdrowiu ”