Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od marcik: „CmOk Kissusek :* dokoncz zdanka Kiedy w restauracji mi cos nie smakuje ...to tego nie zamawiam :] Moj sposob na podryw to ... brak sposobu, bycie sobą Na walentynki chcialbym dostac ... wielkiego i soczystego buziaka :) Lubie gdy Ona ... przytula się do mnie Bardzo chciałbym... Buziolki cmokolki :fkiss:” mrum
-
marcik - szefowa szefow;)
Superman - - Archiwum CT
PostMartuś :* Kope lat w tym temacie, dzisiaj tak skromnie ;o To gdzie będzie pierwsza trasa z praweczkiem :> opisz ją i jak planujesz jezdzić :D A teraz opisz Supcia w 5 zdaniach ^_^ Szłodkich snów :*
-
Cytat od marcik: „MuUua MrUUUm :* dokoncz zdanka Tak jest! Kiedy myślę o niej ... to chce przy niej być, czuć jej bliskość. Gdy idę na randke ... to wiem, że czekają mnie wspaniałe chwile Wspólne chwile najchetniej spedzam ... w jej ramionach ^^ Przez cały dzień ... chciałbym siedzieć w rzece Ten upał jest zabojczy ;o Całuski , ściskuski :fkiss:” Ściskuski, całuski
-
Superman - - Archiwum CT
PostBuziak Dziewczynko :* Jaki jest najlepszy sposób na schłodzenie się będac w domku? Czy Supcio jest bardzo zły topiąc marcika? ]:-D Jak długo wytrzymają porządki w szafie? :E Cytat od Mainman98: „ Jesteś w miłości z człowiekiem? Jak on się nazywa? Czy to Superman? ” Ja nie być człowiek, ja być Supcio :XP: Widze, ze bardzo ciekawe pytanka tutaj padają :uhuh: Co to ja chciałem zapytać...aha...skoro nie Czechy to może gdzieś do Polski :> Wiesz, ze dzisiaj znalazłem materac \o/ tylko został w bagazni…
-
Cytat od marcik: „/me czmoka Szupcia calusoczko.gif /me prumka marcik po brzuszku :* Pokazałes siostrze focie ? Raczej nie, bo pozniej je zgrałem niz powiedziałem o tym :) Co mówiła ? Zaciekawiło ją to, niestety nie powiedziała czy mi kiedyś zrobi taki posiłek :D Dałbyś sie namówic na występ karaoke? Zależy...musiałabyś mi najpierw zaśpiewać, zeby zobaczyć jak Ty śpiewasz ^^ Jakie dowcipy śmieszą Cie najbardziej ? A nie wiem, coś ciekawego...nie moge powiedzieć jednoznacznie... /me kicra Szupcia…
-
Superman - - Archiwum CT
PostWitaj Słonko :* Cytat: „Nie mam pojecia kto to wymysla ...ale jest przynajmniej smiesznie i codziennie mozna cos swietowac :rumieniec: ” A czo powiesz na świętowanie tych wszystkich świąt jednego dnia :> w weekend :uhuh: Potrafisz otwarcie wyrazić swoje uczucia? Ile już filmów 3D obejrzałaś? :P Zasnęłaś kiedyś w najmniej oczekiwanym momencie? Nie chodzi mi w łozeczku tylko jakoś...nie wiem, w pacy, na spotkaniu czy gdzieś... Jaki chciałabyś mieć kolor włoskow? Odpowiedni wiek na urodzenie dzieck…
-
Cytat od .Archangel: „Bry. Hejkunek :) Dawno mnie tu nie było może z powodu braku czasu na ogame lub też tego, że nie ma mnie cały czas przy komputerze To dobrze, komputer to zło a tak jak w PU pisałem, uciekaj na słońce \o/ I co tam słychać? Obecnie słychać fajny utworek...Edward Maya - Stereo Love :) Jak spędzasz wolny czas? Mało go w tygodniu siłownia a w weekendy kudłaczenie nad rzeczką \o/ Wolisz zorganizować grila czy wybrać się na ognisko? Wole wybrać się na ognisko poskakać sobie przez n…
-
Superman - - Archiwum CT
PostCześć Kochaniutka Jak mija lato? Gdzie Ci się najlepiej opalało? nad która wodą? Skąd się biorą takie święta jak...łapanie za cycuszka, pupke itp? Grywasz jeszcze w gierki na fejsie? Myślisz, ze jeszcze bardziej się opalisz? Czy ta Twoja karnacja nie pozwoli na to Całus w polika czy usta Lubisz nurkować czy jednak wolisz unosić się na wodzie? Gili Gili
-
Cytat od marcik: „Hej Szupciku :fkiss: Witaj Martuś :* Najgłupsza komedia na ktorej płaczesz ze smiechu ? Uuuuu cięzko mi teraz przypomnieć sobie tytuł...mało ost filmów oglądam...jak sobie przypomne to dam znać :) Co lubisz ogladac kiedy jestes sam w domu ? :fgrin: Jak mam troszku czasu to oglądam serialiki lub animki :> Jaki jest Twoj najobrzydliwszy nałog ? mhy...lenistwo? musze z nim walczyć! Po czym poznajesz, ze marcik jest nie w sosie ? ;P Da się to jako tako wyczuć :> coolbuziaczek1.gif …
-
Cytat od marcik: „/me kicra Szupcia :fkiss: mrum :* Co robisz gdy ktos sie z Toba nie zgadza ? Zależy w jakiej sytuacji...staram się wytłumaczyć swoje argumenty Zrobiłes kiedys komuś na złosc ? Pewnie tak, jak strzele focha to potem roznie to bywa...wprawdzie wiem, ze potem to obraca sie przeciwko mnie o.O Zdarza Ci sie byc opryskliwy ? Czasami, niekiedy klient staje się nieznośny to zmienia się moje nastawienie do niego... Szłodkiej nocki i snów buziakb.gif Wzajemnie :*” Cytat od .Archangel: „C…
-
Superman - - Archiwum CT
PostWieczorny :* Wpadłem z tulaskiem, zapomniałem ze dzisiaj jest taki dzień... mediumk23igo55484a92383405c95278.jpg Jak myślisz, ile z tych rzeczy co się nauczysz, może się przydać w przyszłości? Myślałaś o zapisaniu się na kurs jezdziectwa? Wio koniku :) Jakie zwierzątko lubisz i za co? Oprocz pieskow :) Czoś dzisiaj wyczułem złe fale w powietrzu, chyba ze mi się tylko wydawało...? Dobranoc :*
-
Superman - - Archiwum CT
PostCześć Martuś :* Jak samopoczucie? A czego według Ciebie marcik najbardziej nie lubi? (nie pytam o jedzenie ani o picie) :) Wino czy wódka w arbuzie? ]:-D Która focia z Wisełki najbardziej Ci się podobała? Prosze oo numerek ^^ Jak będzie wyglądać mega całus? :uhuh: Wiesz, że śniłaś o tym czo Ci mówiłem?! :fgrin: Miłego :*
-
Cytat od jeth: „Cytat: „Ja tez mam niespotykany kolor...sam do dzisiaj nie wiem jaki to jest....podobno mam odcień niebieskiego ale ja tam widze coś inszego...ale nie moge zdradzić jaki :P” :o Jesteś prawdziwy :o Wiedziałem :o Oni mówili, że "nie, gdzie tam", ale ja od początku wiedziałem Oszukiści X( Jak wygląda wschód słońca na Kryptonie? Nie wiem zawsze spię jak pseudosłońce wstaje Jak tam się trzyma stary dobry Krypto? :o A szpoko, jest git...troszku jeszcze z niego coś zostało :) O czym myś…
-
Superman - - Archiwum CT
PostWitaj Szłodziak :* Jak myślisz, dobra jesteś w rzucaniu kamyczkami do celu? Masz dobre oko? ^^ Czy miewasz gęsią skórke? Jak tak to jakich okolicznościach? Co mi powiesz najciekawszego z najciekawszych Twoich myśli? =) Pozdrawiam i uciekam do pianki :) mrum ;*
-
Cytat od marcik: „Szupciek :fkiss: marciuś :* Jak myslisz ile arbuzów jestes w stanie zjesc na raz ? :fgrin: Tyle iloma mnie nakarmisz ^^ Z której pracy domowej najchętniej zrezygnowałbyś pozostawiając ją swojemu partnerowi? A czego najbardziej nie lubisz robić? :E Dlaczego ? Nie wiem tak ogolnie cięzko jest napisać...każdy coś tam umie dobrze robić i chodzi o to, zeby się zrozumieć bez słow...z czasem samo się wszystko ułozy :P Jesli miałbys wybrac wycieczkę wolałbys pojechac nad morze czy może…
-
Cytat od marcik: „/me wysmarowywuje Szupcia truskawkami na dzien dobry i wciera bita smietane :fkiss: mrum mrum mrum :* Jak myslisz co najlepiej zabrac na piknik ? :fsmile: Pewna osoba powiedziała mi tak: dobry humor, kawusie i sloneczko :D Jakie jest Twoje ulubione miejsce ? Na łonie natury :P Jaką tajemnice mógłbys mi powierzyc ? :fsmile: Oj nie wiem, nie wiem :D Zalezy czo by Cie zaciekawiło :P /me kicra Szupcia po stopach ;P /me szmyra marcika po małych marciczkach ^^ ”
-
Cytat od marcik: „Hej Supciku :fkiss: Hejka Szejkusieńka :* Czego nie lubisz najbardziej w ludziach ? Kłamstwa, obłudy... o.O Jak duza jest Twoja cierpliwość ? Ojjj roznie z nią bywa...zalezy od ludzi do ktorych się ona odnosi...a co do sytuacji to tez nie wiem :D Na co nigdy nie masz czasu ? Na odpoczywanie o.O bo zawsze coś musi się wydarzyć innego o.O Twoj najbardziej ulubiony owocek to ...? Loffciam owoce więc nie mam takiego jedynego...truskaweczki, meloniki, arbuziki...ogolnie muszą być so…
-
Cytat od marcik: „Witaj szłodki :fkiss: Witaj piękna :* Kiedy wypróbujesz mój nowy odkurzacz? Mam alergie na odkurzacze :( ale chętnie popatrze jak na nim jezdzisz :D Jakie plany na nadchodzący weekend? Zalezy od pogody, w sobote moze juwenalia a w niedziele myślałem o lodach u marcheweczki =) Jak długo mogą byc przechowywamne lody w zamrazalce? Do czasu ich zjedzenia...co czasami szybko sie dzieje :) Lubisz Shreka? Oglądałem kilka razy...ale nie chciałbym spotkać takiego w realu :D”