Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
marcik - szefowa szefow;)
Superman - - Archiwum CT
PostLizaczek Od porad jest ktoś inny..pozdrawiamy Mamcika Rady lepiej dawać w ostateczności, niech kierowca sam się szkoli...chyba, że coś nałogowo żle robi A myślałem, ze samemu w zamkniętym pomieszczeniu jest łatwiej niż w grupie...bo zawsze się ktoś znajdzie co będzie Cię podglądywowywać, a może nawet będzie kamera ochrony Nuuu chodziło mi o zawstydzenie w grupie niż przy drugiej osobie w opisanej sytuacji Nuuu i będzie kursik czy nie? Jak na marcika wpływa jesienna pogoda? Jak jej humorek i w og…
-
Cytat od Mati: „Cześć Brum :* Teraz w sygnie u Ciebie jest żółw marcika i ta ładna pani co Ci w piance plecy myje? Nunu...czy az tak mało podobny jestem na tym avku/sygnie? Przeciez to cały ja a Pani jest ładna, nie powiem kto to ;P Czy ta pani lubi Twoje skarpetki? hehe...ba...musi ktoś je prać ;P Jakbyś miał nieograniczone fundusze to oprócz Twojego Suburu jakie auto byś sobie kupił? Ogólnie to chciałbym spełnić swoje marzenie i zdobyć licencje rajdową wtedy kupiłbym sobie autko WRC i śmigał w…
-
Mati
Superman - - Archiwum CT
PostCzochraczku Witam tuż przed nowym tygodniem oO Jaki ten tydzień dla Ciebie był? co możesz pozytywnego o nim powiedzieć a zarazem doszukac się negatywow Oo Czy przyszły tydzień będzie lepszy czy gorszy? Boisz się tego co teraz nastąpi? Szkoły, nauki, miasta, ludzi...? Co jest takiego w K.Bombie? oO Pozdrawiam
-
Cytat od marcik: „/me skrada sie do supciowej lodowki i kradnie mu oscypka łoszty :* Jak duzo czasu chcialbys spedzac ze swoja partnerka ? mhy...wprost proporcjonalnie do tego ile Ona chciałby ze mną spędzać. Swój wolny czas i w ogole...żeby razem było nam lepiej niz osobno :) Masz godzinke dla siebie ...co robisz ? Pije kawusie i ide do pianki zależy kiedy ta godzinka wypadnie, ogolnie teraz pije kawusie, buszuje na necie i za chwilke ide się piankować :) Twoj ulubiony drink to ? Ale ale ja nie…
-
buleon
Superman - - Archiwum CT
PostWitaj buleonku Czo ciekawego ostatnio porabiałeś? O czym najwięcej ostatnio myślisz? Co byś chciał ciekawego zrobic w najbliższym czasie...dla swojej przyjemności? Jedziesz do Torunia? Jak oceniasz swoje wakacje? Jakie było i w ogole możesz sie bardzo rozpisać Pozdrawiam
-
Superman - - Archiwum CT
PostWitam w Niedziele Jak się jezdzi marcikowi z Supciem? Czego nie lubisz w poradach od tego Aniołka? A czo lubisz Czatowanie blutaczem jest fajne a raczej spamowanie i blokowanie innego uzytkownika Który utwór obecnie najczęsciej słuchasz? Jak to jest...tańcowanie w grupie jest bardziej spoko niż w dwie osoby w zamkniętym pomieszczeniu? Człowiek mnie się zawstydzi samemu niz przy kimś? to kiedy densingujemy /me dzieli się kawusią z mleczkiem za chwile pianka i w ogole Jak się dzisiaj spało? Wyspał…
-
Superman - - Archiwum CT
PostHej Kochanie Mam teraz jedno pytanko bo widze, że zadomowiłaś się juz w cetku Powiedzmy teoretycznie, że wyznałaś komuś swoje uczucia odnośnie danej osoby. Spędziłaś z nią powiedzmy 6 miesięcy, każdy swój wolny dzień Polubiłaś ją, przywiązałaś się do niej, myślisz często o niej...po wyrażeniu swoich uczuć dostałaś dyplomatyczną odpowiedz, że może będzie coś w przyszłości, ale nie wiadomo czo...czo robisz? Jak mogłaś nie dostać niezpominajki łoszci ludzie, wtręciuchy jedna /me daje niezapominajk…
-
Superman - - Archiwum CT
PostWitaj marciku /me częstuje kawusią z mleczkiem oraz lodzikami Znowu będziesz ciągle szczytować? Który projekt z tych na które wróciłaś jest dla Ciebie najważniejszy/najlepszy? że jakbyś mogła tylko na jeden wrócić to który byłby to? Jak bardzo zmienią się Twoje plany odnośnie szkołki grafikowej? Czy chciałabyś na siłe znalezc coś inszego czy odstawisz to na inny okres? Czy cięzko będzie pokazać swoje ruchy taneczne przy większej ilości osób w oświetlonym pomieszczeniu? Czy do skałkowania warto z…
-
Ganik, taki jeden...
Superman - - Archiwum CT
PostWitaj o/ Lubisz kawe? Jak tak to jaką? Masz prawko? jezdzisz autem? Najlepsza przygoda jaka na forum Cię spotkała przez ost rok? Co lubisz robić na IRCu? Pozdrawiam
-
Cytat od marcik: „/me kicra supcia i masazuje glowe /me spokojnie sobie odpoczywa i daje sie sie kicrac i masować :* Ktora z por roku najlepiej wyraza Twoją osobowość ? Lato wtedy czuje, że żyje :) Twoje ulubione menu do lozka to... ? To czo marcik do niego przyniesie mhy...chodzi o jedzeonko czy jak? w łozku jako tako nie jadam, chyba ze takim specjalnym...to wtedy lody z malinami, kawusia i inne smakołyki ;) Wspolne zakupy ...jak mialby by one wygladac ? Jak je sobie wyobrazasz ? mhy...miło, w…
-
Cytat od Mati: „Cześć Supciu Hej Kudłaczku Kiedy będziemy Ciebie złomować Twoją wygraną przez tajne dane zatajone przez pewną kobietę (nie wyjawię danych) modującą ten sam dział co ty? Trza było się nie zakładać jak mozna nie wierzyć Supciowi hrhr...może w Toruniu na zlocie? a jak nie to gdzieś indziej :) Jak Ci się podoba wersja wbb 3.1.2? Mało co się rozni od poprzedniej...jedynie panel mnie wkurza jak jestem na innym kompie niz w domku oO no i te kłopoty z prawami w domu Kiedy będę ja Cię móg…
-
Mati
Superman - - Archiwum CT
PostHej czochraczku Jak tam, doszedłeś już do siebie po zezłomowaniu na zlocie? Jak się jechało Suzukaczem? Fajna furka? Dobry kierowca? Kto wkońcu prowadzi w Twojej wojnie z marcik? Kto szybciej czochra? Byłbym skłonny powtorzyć zlocik na Śląsku? czy raczej za daleko tam jest. Kiedy będziesz miał konto na fejsie? żebym mogł sobie dodać focie z Tobą Pozdrawiam o/ /me czochra Matiego używając do tego sfery od buleona która jest nasiąknieta energią od marcik
-
Cytat od marcik: „Witaj moj osobisty kudlaczku Hej mój różowy skarbeńku :* Ktos bardzo Ci sie podoba ...jakie sa Twoje pierwsze kroki ? A dużo ludzi mi się podoba co robie, to zalezy od sytuacji...więc tak ogólnie cięzko będzie napisać oO Pierwsza poniedzialkowa mysl po przebudzeniu to ? Znowu to samo :( Co zrobisz jesli na twojej drodze stanie uosobienie Twoich snow ? Nie mam takiego...przynajmniej nie przychodzi mi nic do głowy. Moje sny są dziwne i zazwyczaj dotyczą juz spotkanych osób, rzecz…
-
Cytat od marcik: „Hej mrumciumciu Cześć Słonko :* dokoncz zdanka : mryhy W sprawie porannego łyczka naleze do ...kawusiowatych musze zacząć dzień od smaczniusie kawusi, najlepiej z mleczkiem W moim łózku najbardziej lubie ... miękkość pościeli...ale o moim łozku wypowiem się dopiero jak kupie nowe...mam nadzieje, ze do konca miesiąca mi się to uda Moim autorytetem jest ... chyba nie posiadam takiego...staram się iść swoją drogą, osiągać cele które mnie zadowolą i przy tym nie skrzywdze nikogo in…
-
@Kolejorz92 Nie Cytat od marcik: „/me wygilgowywuje Supcia na przywitaczke Co chcialbys zmienic w marciku ? 2. Co jest fajnego w marciku ? 3. Co w marciku jest zlego ? 4. Co supciek uwaza za swoja najwieksza wade ? 5. Co supciek robi zeby miec dobry humorek ? 6. /me ciumcia supcia :fkiss:” /me tulasi Martusie szmyrając czmokiem ojoj jakie pytanka...cięzko będzie mi na nie tutaj odpowiedzieć więc zrobie to poforumowemu 2.Chciałbym zmienić jej range i sprawić, zeby spowrotem stała się zapiekaną ma…
-
Cytat od Złosiej: „dawno Cie nikt nie odwiedzał.. bo mnie nikt nie lubi czemu nie bywasz na ircu? a pfffff...czasami w weekendy nie mam czasu zaglądnąc...tak to zazwyczaj codziennie siedze ;o to Ciebie nie ma! brakuje Ci kogoś z dawnych czasów? spamer/spamerka ... wszystkich, tego klimatu i w ogole...ale ogólnie tak patrząc to chyba lepiejbyłoby nie zakładać tutaj konta bywasz jeszcze na jakimś forum? z GF? nie, zawsze byłem wierny temu jedynemu chociaz wiem, ze wszyscy wszędzie bywali wymarzony…
-
Cytat od marcik: „MuuUua MoooOOOoa :* Jak znajomi oceniaja brzmienie Twojego glosu ? yyy...że co? Z czym kojarzy Ci sie zloto ? Z kolorem...a potem bizuteria. Co robisz jesli ktos w towarzystwie zartuje na twoj temat ? Uuuu zalezy jakie to żarty...ironicznie się śmieje? ha ha ... cięzko stwierdzić Zanotowales Toszek ? Coś tam o nim pamiętam, ale w głowie siedzi mi Niedzica :) Caluski gilguski :fkiss:” Mrumciumciumcium :*****
-
Cytat od marcik: „MuUuuUa cmmmook :* Jak myslisz , czego nie wypada robic kobiecie ? Ojjj...cięzko tak ogólnie powiedzieć. Wszystko zalezy od danej sytuacji. Kobieta ma być kobietą ...napewno nie wypada jej gilgać facetow ;o A męzczyznie ? Sprawiać przykrość kobiecie ogólnie to tyczy się obojga płci. Jaki to dla Ciebie aktywny wypoczynek ? Ciągle coś ciekawego robić...jak jest wyjazd to nie można zamulać w pokoju, trzeba zwiedzać, spacerować, uprawiać rózne niedostepne rzeczy w swoim miejscu zam…
-
Superman - - Archiwum CT
PostBrykuś :* Czy dalej chcesz mieć pacynke? Czy przyznasz się do swojego pierweszego mandatu? będziesz o nim mówić czy raczej będziesz się wstydzić :P Czym dla Ciebie jest pocałunek? Powiedzmy, ze mamy teraz sylwestra...jakie postanowienia byś sobie obiecała do zrealizowania? Kudłatych! :*