Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
marcik - szefowa szefow;)
Superman - - Archiwum CT
PostNocka Łobuzico :* Jeśli będziesz w białym wyglądać tak jak w rózowym to wiesz Dopsze, szykuj tygodniowy urlop i wpadam do Ciebie wezme ze sobą naczosy a Ty zrobisz sosik i będziemy fociaki oglądać Jutro Ci wytłumacze Jadłaś kiedyś dynie? Czo możesz ciekawego o nich powiedzieć? Kojarza Ci sie jakoś oporcz Halloween? I czo z ciuszkami? Znalazłaś coś ciekawego? I jak porządki w szafie? Mineło kilka dni więc moze juz nic w niej nie widać? Co 16tka ma w sobie tego czego 8semka nie ma i czemu wolisz 1…
-
Mati
Superman - - Archiwum CT
PostMati Czego nie lubisz na imprezkach? Jakie lubisz Kobiety? Czy wiesz, że białe skarpetki są kiepskie? Co myślisz o brodzie? Fajnie sią ją nosi czy raczej faceci powinni być zawsze ogoleni? oO Miłego
-
Cytat od marcik: „Hej rozku Mrum Rajdowcu :* Jakim Supciem chcialbys byc? "Być kimś, jednocześnie sobą" Bardzo szczęśliwym :) Za jakiego uwazasz sie czlowieka ? mhy...cięzko mi siebie ocenić. Zdążyłaś mnie chyba latem poznać więc sama możesz na to odpowiedzieć Jeśli nic nie męci mojej głowki to jestem wesołym, dobrym człowiekiem.. Czego masz zawsze za malo ? Czasu! Czym moglbys podzielic sie z innymi ? Zależy od stopnia zzycia z danymi osobami...im bliższa dla mnie osoba tym więcej jestem w stan…
-
Superman - - Archiwum CT
PostCe Porku :* Ale na Halloween powinnaś strojem straszyć a nie, no wiesz Cytat: „Co ja mam na mysli to wiem ale co Ty masz na mysli ?” Ja mam dużo myśli Powiedzmy zachowań w róznych sytuacjach Wymień kilka. To jak już o myślach to...odpowiedz na to pytanko z demotka demotywatory.pl/2214807/O-czym-bys-myslal Jako, że jestem fotkowy maniak to pokażesz mi wszystkie swoje fotki? Jakie dowcipy śmieszą Cie najbardziej? Jak myslisz , czego nie wypada robic kobiecie? Jak oceniasz brzmienie Supciowego glos…
-
Cytat od Złosiej: „Ananke nie chce Cie odwiedzieć, to ja to zrobie. choć mysle że to chyba nie do końca to samo ;p Nuu Ona to wymyśla hisotrie z kosmosu Miło Cię tutaj gościć :) lubisz rozwiązywać łamigłówki? Tak, kiedyś nawet grałem w takie gierki...Jack Orlando i inne tytuły Kupowałem ksiązeczki z takimi rzeczami Obecnie mniej. sprawdzałeś z ciekawości te z CSI na spamie? Zaglądałem tam czasami...ale nie wczytywałem się. grałeś jeszcze w coś z repertuaru GF? heh...raz na kilka chwil Pluszak zm…
-
Superman - - Archiwum CT
PostBrykuś :* Gdybyś miała iść na impreze Halloween`ową to za co byś się przebrała? Czarownica na miotle? Opisz strój ;p Gdybyś przez jeden dzień mogła być niewidzialna to co byś zrobiła? Jak byś wykorzystała tą okazje? Co myślisz o quadach ale śnieżnych? Nie wiem jak się nazywają bałabyś się takim pojeżdzić? Prawko na autko już masz, czo powiesz o prawku na motor? Gdybyś straciła możliwość zasypiania (ponoć jakiś człowiek nie spał od wielu lat) to jakbyś wykorzystała ten czas? Cytat: „Czego można s…
-
Cytat od Majuchna: „Hejooo tej emo tej o/ Wiesz może co ja tu robię tej? Wpadłaś zgodzić się na zakład, że nago będziesz biegać jak przegramy? :E Pytanie jakiego najbardziej nie lubisz tej? A nie wiem oO zależy kto jakie zada :P Umiesz gotować twj? Ano coś tam ugotuje da się przezyć i w ogole czasami mam kaprysy i robie różne smakołyki. A piec ciasta tej ? Dawno tego nie robiłem, kiedyś piekłem takie kruche...coś jak babeczka musiałbym sobie przypomnieć...może na mikołajki tak zrobie \o/ A lubii…
-
Superman - - Archiwum CT
PostSkarbeczku :* Co robisz jak się z kimś pokłocisz? Jak się potem czujesz, co myślisz? Starasz się po jakimś czasie polepszyć sytuacje czy czekasz na reakcje z drugiej strony? Co myślisz o tzw kobiecych fochach? Miewasz takie? Czego można sie po Tobie spodziewac? Gdzie sie bawisz najlepiej? Co zmienilabys w Supcioszku a co byś chciała, żeby w nim zostało niezmiennego? Kogo zabrałabys ze soba na bezludna wyspe? Czy będziesz w stanie ograniczyć się z internetowym nałogiem podczas tego roku studencki…
-
Superman - - Archiwum CT
PostCzarownico na miotle :* Wczoraj wsadzałem do lozeczka to dzisiaj częstuje kawusią Cytat: „Bo nigdy nie skakalam...skad Ci to przyszlo do glowy ? ” Ze względu na użycie porownania.. oO Cytat: „Dumna jestem z tego jaka jestem ” A za jaką się uważasz? Cytat: „jedynie czego zaluje to tego ze po zakonczeniu urywa sie kontakt ew jest on bardzo oficjalny ...a wczesniej bylo sie w bardzo dobrych stosunkach i tego mi zal ...dlatego zawsze staralam sie wszystko przemyslec jak najlepiej zeby nie pogorszyc …
-
Superman - - Archiwum CT
Post/me zdecydowanie podaje `marcik 10 kamikaze :* W mikołajkowej też się szlajam \o/ możliwe, ze widziałaś ją A pomieści Waflowe kuleczki? oO co potem z nią sie stanie gdy juz się tam zmieszczą? Ale mamcik nie ma tutaj temacika to może wklej jej cytata z odpowiedzią Nie chwaliłaś się, że skakałaś na bungee, opowiedz jak było? Kiedy, gdzie i jak? Cytat: „nie bede im niczego zabraniac ale bede starala sie im wytlumaczyc czego nie powinny robic i co jest zle” A co myślisz o stosowaniu kar? Jakie mozna…
-
Cytat od marcik: „/me ciumciurumcia Supcia /me marcikuje marcik :* Czym uwodzisz kobiety ? Obecnie nie uwodze oO a jak to robie to chyba nie wychodzi mi Co myslisz na temat wakacyjnych romansow ? Że trzeba robić wszystko, żeby nie były tylko takimi dać im szanse i mimo to spróbować to rozkręcić Nie patrzeć na nic! Iść do przodu! Chyba, że faktycznie człowiek szuka tylko przelotnego romansika...ale to już każdy ma swój sposob na życie tak jak można co tydzien do clubu chodzić i podrywać się Zdarz…
-
HypnOS
Superman - - Archiwum CT
PostCytat od HypnOS: „ Cytat: „Wiesz,że marcik też ma kuleczki?;x Tak przynajmniej Supcio mówił.” Uuuups To trochę wyjaśnia Ej no Ja nic nie wiem o waszych kuleczkach Ja tylko raz na IRCu napisałem, że marcik to moja kuleczka a potem to się przemieniło w kult kulek Co wyjaśnia :> Cytat: „Jakbyś ocenił swoje kuleczki w skali Supcia od 6-17? <:” 6 Cokolwiek to znaczy Wafel chwalił się, że jego kuleczki są 19 ” Hej o/ Słodkie kuleczki : Diabelskie Aniołki ^^ Posiadacie już slogan dotyczący waszej nazwy…
-
Superman - - Archiwum CT
Post/me podaje smaczniusie malibu na dobre senki :* Nie będziesz się wstydzić chodzić w swojej nowej czapeczce? Wyjdziesz śmiało w niej na miasto? Na uczelnie? Czy tylko na zlocik ją zabierzesz Przechodziłaś w życiu okres buntu? Jak się zachowywałaś w okresie dojrzewania? Do czego przyrównałabyś uczucie jakim jest miłość? Czego nie chciałabyś dla swoich dzieci? jakich wartości uczyłabyś ich...czego im zabronisz a czego chciałabyś, zeby się uczyły od najmłodszych lat? A Ty czo byś chciała robić na ra…
-
Cytat od marcik: „Kuleczkowcu Przytulanću :* Co zmienilbys w marciku ? Z dnia na dzień poznaje ją coraz bardziej więc jakbym mógł coś zmieniać jak tak do końca nie poznałem jej jeszcze. A używając jej słów napisze tak...zmieniając coś w kimś zmieniamy tą osobe i wtedy sprawimy, że ona już nie będzie sobą tylko kimś innym. Wprawdzie ciezko tak ogólnie powiedzieć, bo często zmiany przynoszą korzyści których nie spodziewalibyśmy. Nie będe pisał o tym co zmieniłbym w marciku...jedynie chciałbym aby …
-
Superman - - Archiwum CT
Post`marcikuszko :* Cytat od marcik: „ Supcio ma zostac taki jaki jest ...bo taki jaki jest , jest idealniuski Taki dobry, ze az zUy :fgrin: ” Zacytuje to dla potomnych i żeby jakiś dowodzik został ^^ Co byś chciała, żebym Ci ugotował? Co mi ugotujesz na obiadek? Smakuje Ci por? z czym można go jeść!? Miewasz zmienne nastawienia? Że jednego dnia jest tak, a drugiego już całkiem inaczej? Co na to wpływa? Jaki slogan pasowałby do Diabelskich Aniołków? Będziemy grali uczciwie czy jak? A może Słodkie ku…
-
Cytat od marcik: „Supcioszku Świętoszku :* Pytanie z serii bardzo trudnych Prawie zaczynam się bać :D Co zabralbys ze soba na bezludna wyspe ? Dokładnie to samo co hypcio ostatnio pisał w swoim temacie...coś o własnej elektrowni, laptopie i innych ciekawych i potrzebnych rzeczach :D Kogo zabralbys ze soba na bezludna wyspe ? Osobe dla której czas spędzony na tej wyspie byłby przyjemnością a nie skazaniem :) Co fanatycznie uwielbiasz ? Chyba nie będe odbiegać od ostatnio przyjętej normy...jeżdzić…
-
Cytat od marcik: „/me kulululu supcia /turururu :* Co moglo by Cie odstraszyc na pierwszej randce ? Dobre pytanie...zależy z kim poszedłbym na nią czy osoba z która się już jako tako poznałem czy całkiem obca i mało co o sobie wiemy Może brak zainteresowania rozmówcą ;) Co powoduje, ze sie zniechecasz? Jeśli po dłuższym czasie widze, że moje działania nie przynoszą efektu...lub co gorsza, nie widze postępów czasowych ani nic co sprawia, że mogłoby się udać. Jakich pytan nie lubisz ? Nie wiem..ws…
-
Superman - - Archiwum CT
PostKuleczko:* Czyli jednak Supcio jest zUem tego świata może by go poddać egzorcyzmowi albo jak można zrobić z niego dobrotka i Aniołka? Chyba, ze ma zostać taki jaki jest Co to jest pacałek? Jak wygląda pacynocka? Mnie się kojarzy jakoś tak bez emocji Jak jest z Twoim charakterem? Często miewasz zmienny czy raczej uważasz, że jesteś w tej sprawie stabilna? Za jakiego gracza w kręgle się uważasz? Wolisz zapytać czy częsciej sama wyciągasz pochopne wnioski? W jakich sytuacjach bywasz odważniejsza z …
-
Superman - - Archiwum CT
PostNocny tulasek :* Czy przeciwieństwa się przyciągają czy raczej odpychają Jak to jest z ludzmi...z ich charakterami...tak ogólnie i tak szczegółowo? Jak lubisz się relaksować w zimie? Latem to woda, opalanko, park... a jak jest gdy za oknem mrożno i zazwyczaj ciemno? Można uwierzyć w coś kto nam ciągle to wmawia? Diablątkowaty Supcio jest zły czy jednak dobry? Jak to z nim jest, tak naprawdę Kiedy zmienisz ciuszki? Weekendowych snów
-
Cytat od Guenhwyvar: „hej Witaj ^^ jednak przyszłam do Ciebie na chwilkę... co by Ci przykro nie było, że Cię znów przestanę odwiedzać... miałam coś napisać, ale jakoś tak... o... tak jak Ci pisałam na gg... Dopsze, już nie będe spominać o tym ze przez rok nie odzywałaś się oO dziękuje za te informacje każde zdanie jest cenne ^^ Co byś zrobił, gdybyś prowadząc autko wjechał w tyłek policjantom w radiowozie? wpadłbyś w panikę czy może wyskoczył na nich z twarzą, że jak oni niby parkują? Za kierow…