Wyniki wyszukiwania 421-440 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
@Stary Alkoholik jak wygrasz to na wiosnę musisz zrobić zlot z tej okazji Nie dawajcie jej zapro chyba, że z ograniczonym dostępem Jeszcze jeden dzień głosowania Powodzenia!
Cytat od OldSchool: „a jak złożę aplikację od ręki to będę mógł głosować? ” Czekam na podanie Głosować, jak nie w wyborach, to zrobimy jakiś temat w Spamie z możliwością glosowania
Cytat od Stary Alkoholik: „to popatrz na zgłoszone Panie wszystkie piękne, jakbym miał głosować to miałbym problem.. ” A nie chcesz głosować?! Nie jeden zlot się zaliczyło z ogejmowiczkami więc nie wiem co tam ciapka mówi
Trzeba będzie @FILU złapać na radar i wyszukać te jego wszystkie multikonta! Chyba, że sam się przyzna i je wyda! Następne wybory zrobimy w Spamie, mogą być i bikini Połowa dnia za nami, jeszcze połowa i koniec Fajnie, że trochę rozwinęło się tak na koniec, mimo maruderów!
Cytat od Bresia (L): „jak ja nie mam totalnie weny :p ” Trzeba było przyjechać do mnie, byśmy coś pocykali Panowie, nie kombinować namawiajcie koleżanki, żony i ko..leżanki
@Bresia (L) ! Cytat: „narazie się zgłaszam, żeby mi nie truli, ale zdjęcia może dam jutro:P ” A BANa chcesz?! fotki ładuj, zgloszenie musi być pełne! Nie można oszukiwać, raz dwa!
Cytat od Zla Kobieta: „Ja chętnie zobacze Ciebie w zgloszeniach o! ” I bez stanika? Nie spamować! Zgłaszać się! @Ojciec Chrzestny za zdjęcia toples to dostaniesz
Tyle wygrać, dodatki na zime @Bresia (L) oficer na Ciebie czeka, podobno pytał o Ciebie @Stary Alkoholik dla Ciebie komandor też czeka no ale Ty już ogarnąłeś sprawę więc git @Zla Kobieta Ty nic nie wymyślaj! @FILU Jeszcze kilka dni, zachęcamy do zgłaszania się
Od lat jest ta sama zasada, podobny regulamin. Teraz nagle ktoś chciał by więcej ludzi dostało ANTY, chociaż kiedyś nie było takich nagród i było dobrze. Jedni dla żartów marudzili, drudzy bo coś, reszta podłapała i tak się rozkręciło. Przez to część ludzi się zraziła. A to miała być zabawa by rozkręcić trochę forum Publiczność, czyli userki też głosują, więc w czym problem? Cytat: „Użytkownicy forum będą mogli wybrać Mistera i Miss Publiczności w publicznej ankiecie udostępnionej na forum po za…
Czekamy na więcej zgłoszeń, szczególnie Pań, by mogły odbyć się wybory Panowie wzajemnie się motywowali i namówili na wypełnienie zgłoszeń Do dzieła! Nie przejmować się marudzeniem pojedynczych userków! Niech panuje dobry klimat i zabawa
Lubię cykać, ale bardziej kobiety facetów to mogę...na siłce jak już <<<hantelka Zgłaszać się, szukam nowych teamowiczów i będę robić nabór w grudniu pamiętajcie, jak nie na MISS/MISTER, to zawsze można wysłać zgłoszenie na modka @OldSchool
No i elegancko! Kolejne zgłoszenie dopisane do listy, byle jeszcze kilka i będzie fajnie Tylko gdzie MISSki? BANowiczki w avki siebie wrzucały, więc zgłoszenia mogą śmiało wysłać @Kylo e: Nie odświeżyłem a tam tyle zgłoszeń
Cytat od Stary Alkoholik: „to ja powiem tak - jeżeli ekipa banująca wrzuci zgłoszenia [nie licząc wszystkich kolorowych co zasłaniają się regulaminem] to i ja się wrzucę ” Daj przykład i wysyłaj zgłoszenie! ktoś musi to zacząć! Teraz Ty, potem @^ZemstA^ a później kobiety zaczną zgłaszać się Do roboty
Cytat od kasai: „Przypomnę także, że udział w konkursie jest DOBROWOLNY więc nawet jeżeli byłaby możliwość brania udziału w konkursie to nikt nie powiedział, że teamowcy by musieli to zrobić. To czy chcę komuś pokazać moją twarz zależy jedynie ode mnie :). ” To ja zacytuje tego posta Nie spamować, zgłaszać się