Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
BAN dla @Zla Kobieta
-
Cytat od Zaqes: „Cytat od Superman: „Cytat od Zaqes: „I to samo... Jeśli lubisz robić zdjęcia to gdzie są twoje własne? Może się pochwalisz? Pełno ich wszędzie, musze w końcu pokasować je Gdzie? Nie widzę. Wskaż mi drogę! (psssst! Dalej nie dałeś mi swojego Instagrama!) Jakieś inne zainteresowania? Oj dużo ich będzie uwielbiam chodzić po górach Twoje ulubione miejsce? Ulubiony szczyt? Nie za długo jesteś już w Teamie? Chyba pora na emeryturę Aaaa kto będzie potem rekrutować nowe moderatorki? Mog…
-
Cytat od Zaqes: „Zaprawdę powiadam ci... Nie przeczytam tego Nie ma szans! Więc jak się powtórzę z czymś to... Nie bij pffff Czemu Fotkowy Maniak? Bo za dużo marudziłem o foteczki od innych osób Jeśli to oznacza zamiłowanie do robienia zdjęć to co fotografujesz? Krajobrazy, street art, portrety I to samo... Jeśli lubisz robić zdjęcia to gdzie są twoje własne? Może się pochwalisz? Pełno ich wszędzie, musze w końcu pokasować je Jakieś inne zainteresowania? Oj dużo ich będzie uwielbiam chodzić po g…
-
Cytat od Superman: „Zaskoczę pewnie wszystkich, pije kawusie ” Nowy Rok, Nowy Ja, ale kawusia dalej jest
-
Cytat od Ruda: „/me odkurza CT Supermana - Uważasz, że ludzie przesadzają z ozdobami na swoich domach z okazji świąt? Chyba nie, jakoś spokojnie chyba w ostatnim czasie jest. Wydaje mi się, że kiedyś był większy szał. Teraz po samych choinkach w domach widać, że idzie się w minimalizm :) - Którą polską kolędę lubisz najbardziej? Chyba nie mam takiej, kiedyś bardziej byłem nastawiony do słuchania i puszczania ich, teraz to tylko coś tam w TV leci, w tle... - Co najbardziej dziwnego/śmiecznego zna…
-
Cytat od kruszynka: „zależy od kandydatki A jaka wg Ciebie jest idealna kandydatka? ” Oj tego to nie da się tak ogólnie napisać, gdy widzę potencjalną ofiarę...kandydatkę...wtedy zagaduję i prowadzona jest miła wymiana zdań, wtedy można zrobić zarys profilowy i sprawdzić co dalej, czy podanie czy może kiedyś No ale musi być miła, mieć podejście do ludzi...
-
Cytat od kruszynka: „W sygnie masz "zostań moją moderatorką". Co zaproponujesz dziewczynom aby skusić je na wysłanie podania? Na co mogą liczyć z Twojej strony? ” To już jest prywatnie omawiane u mnie w gabinecie no ale można tak ogólnie powiedzieć, że wsparcie, pomoc z podaniem i innymi problemami, omówienie różnych rzeczy, dobre słowo na początek i koniec dnia zależy od kandydatki
-
Ruda
PostCzołem Rudziulka Jak witają się wędkarze?! Boisz się ryb, w sensie trzymać w ręce? Jaką rybkę lubisz zjeść najbardziej? Czy będąc nad morzem, trzeba obowiązkowo zjeść rybke? Z czym kojarzy Ci się jeszcze słowo ryba? Umiesz założyć robaczka na haczyk? W ogóle potrafisz posługiwać się wędką? Miłego