Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Zla Kobieta: „Cytat od kruszynka: „Jakiego potworka? że zła i kobieta to od razu potwór? pff!! ” @Superman czytaj! O! ” No wiem, powinno być "potworka" No to @Zla Kobieta >>>>
Cytat od Adanio: „Cytat od Zaqes: „Nom, ale nie chciałem się wpisywać drugi raz Takie jaja se z was robię na Wielkanoc ” @Zaqes ty moderujesz spam, więc by się nie liczyło ” Wesołego Jajuszka!
Cytat od Adanio: „Ufff @Moczar dobry refleks Prawie nam @Superman wygrał Doberek o/ ” Cytat od Zla Kobieta: „Ufff, no bo ja zapomnialam.. a jakby wygrał to koniec świata ” Cytat od Moczar: „On podobno leń jest Nie dał by rady ” Cytat od Zaqes: „To marudzenie to bym się zastanowił Póki co to @Zla Kobieta ciągle marudzi na @Superman ” Cytat od Zla Kobieta: „Ej! Teraz to mam przerypane... ”
Cytat od Ojciec Chrzestny: „Zasady to zasady ” Tak jest! Tam był post i zniknął! Więc nie ma wygranej! Przykro nam Kobieto Ale dzisiaj Piątek, Piąteczek i Piątunio więc nie jest źle