Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 674.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cosiek [ZZSS] & pff [ZZSS] & Bandit Astra [ZZSS] & zarowix [ZZSS] vs. Smigol ~ 18929.79%
Pan S - - Starcia Tucana
PostGraty no jak juz wczesniej wspomniano z alko nie wygrasz przetapiajacie i bawimy sie dalej
-
OKA: Dzień 8
PostToadie
-
OKA: Dzień 7
PostPancernik
-
Witam dawno Mnie tutaj nie bylo Pozdro soj i znajomi Lop wiem ze miales chrapke na niego dlatego tez Cie uprzedzilem Dobry bunkier zaorany bunkier Dnia 07-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [CHAOS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.733.730 Ciężki myśliwiec 43.506 Krążownik 238.477 Okręt wojenny 105.531 Pancernik 64.348 Bombowiec 7.617 Niszczyciel 7.288 Reaper 10.655 Pathfinder 25.140 Mały transporter 200.000 __________________…
-
OKA: Dzień 6
Post3000
-
zadania w evencie
Pan S - - Zadawanie pytań
Posttak ciekawe czy bys przerwaljak by ci sie juz badalo 4tyg a do konca juz niewiele zostalo
-
zadania w evencie
Postno tak ale dalej nie ma odpowiedzi na pierwsze pytanie. na 2 dostalem ale pierwsze czeka ps. Nie jestem Javert z tucana
-
zadania w evencie
PostA do Rynku tez za anty wejsc? A po 2 nie oplaca mi sie skracac go teraz bonie mam jeszcze nazbierane na kolejne. Czas wyliczony jest
-
zadania w evencie
PostChcialem zapytac jak to jest z zadaniami ktore sie pojawiaja Np. 1 skorzystaj z Rynku to bylo chyba najlepsze jakie mialem Gdzie rynek zostal juz wylaczony Kolejne pytanie bo w opisie zadan nie ma tego rozpocznij jakies tam badanie bo jest tamich kilka widzialem co sie dzieje jak sie bada astro badz cos innego co dlugo trwa? mam je przerwac by zrobic zadanie?