Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 674.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[T R] czyli YeahBunny, Gonzo, Szutruk-Nahhunte, giker oddam & Zwyrodnialec vs. Egon [S T] ~ 10982.97%
Pan S - - Starcia Fenrir
PostCytat od RelentlessOne: „5 na 1 to banda łysego! A tak to co, lot pewniak, zabrakło refleksu. Na 5 ten zysk nie wyglada już tak ladnie ” wszystko po to by koalka nie mogla nic, a na nowym to juz pokazales co jest 2 graty Firma z TR abecadlo doklikaj tych lamek bo kr to juz chyba starczy
-
Gratki udalo ci sie wstrzelic w czas tam gdzie proba byla nawet nie xzdazylembudowac jak je wlaczylem i wyslalem chyba 3 recki na pz w tym czasie zeskanowales i wystartowales a ze blisko to zdazyles jeszcze raz graty ps mialo byc jak przy ostatnim moim zlomie dzis mialem latac a wylatalem, w reckach
-
RaSpuTin [Whisky] vs. Chancellor Zenith [GEN] & OPM [AFERA] ~ 3299.17% OBRONA
Pan S - - Starcia Himalia
PostGraty ladnie mimo wszytsko
-
Cytat od Kobrowski: „Co wy z tym anty na dobrą sprawę mogłem w ogóle jej nie użyć: a) nanity lvl5 pod moonem b) garść boosterow przygotowana na tego typu akcje (dobrze się wcześniej zabezpieczyć) Tu bardziej uratowało mnie anulowanie 28lvl kopalni kryształu która właśnie miałem zapiętą. Poszło jak burza gdyby nie to było by gorzej. Wbrew pozorom anty dużo nie poszło. Tyle co na handlarza co by dex szybko przeklikac chociaż wróć... antyrecek jakoś faktycznie brzmi lepiej A tak na serio to najbard…
-
Cytat od Lona P.: „jestem kontent z tej akcji gdyz poniewaz azaliz dziabag/smigol/dziabag/oddam* irytowal mnie od dawna. nie zebym tam sie cieszyl z cudzej krzywdy ale... sie ciesze jakem janusz. dziabagowi - zeby ziemia lekka byla, agresorowi - SZO, GMO, LGBT czy co wy tam sobie piszecie. (*) - zapewne niebawem ” Widocznie Ladowales w moich reckach a umierac jeszcze nie mam zamiaru. Podaj swoj nick z gry to zobaczysz * niebawem Ty. Gratki @Arth przetop to w cos innego niz komary(pewnie juz prze…
-
[ OBÓZ TR ] giker & YeahBunny & Gonzo & Szutruk-Nahhunte vs. [ OBÓZ OPOZYCJI ] Lord_Bejitta i Cpr-oddam [I-VvV] & rolnikszukacelu [TIME] & Thrawn i Raven [SUICIDE] & Astrida i ChytraBabAzRadomia vel SpartanikusTTG i CZEKO tubka [TTG] ~ 392486.65%
Pan S - - Starcia Fenrir
Posthehe huklo az na Himalia zagrzmialo Graty wszystkim za stalowe jaja obroncow i umiejetnoscici i sile przebica agresorow ten % nie zostanie juz tutaj pobity Pozdro wszystkim a wam powodzenia w RL badz na innym uni
-
Witam dlugo mnie nie bylo tutaj i zapewne dlugo jeszcze nie bedzie dzieki za cynk pozdro soj i znajomych Dnia 08-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [SnS] ________________________________________________ Mały transporter 100.001 Lekki myśliwiec 974.832 Krążownik 101.562 Okręt wojenny 50.000 Bombowiec 6.000 Niszczyciel 2.031 _________________________________________ Obrońca taky ________________________________________________ Duży transporter 21.510 Lekki myśl…
-
Witam po krotkiej nieobecnosci Jak ja lubie takich ludzi wierzacych w zasieki Pozdro dla soja i znajomych obroncy zycze szo bym mogl znow Go odwiedzic Dnia 08-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [AFERA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Krążownik 2.000 Okręt wojenny 600 Pancernik 300 _________________________________________ Obrońca Brzozazlasu [P-F] ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży …
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
Pan S - - DiD Fenrir
PostSmigol - SnS Budynki na Ksiezycu Fabryka robotow - 9 Stacja Ksiezycowa - 10 Planety Ilosc zabudowanych pol na planecie - 206 Budynki na planecie Fabryka Nanitow - 6 Depozyt Sojuszniczy - 4 Badania Technologia Nadprzestrzenna - 12 Technologia Plazmowa - 15 Ksierzyce Ilosc zabudowanych pol na ksiezycu - 28