Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 674.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Gonzo: „Elo elo temat na wyluzowanie, odbiegający całkowicie od tematów puszu itd. Od jakiegoś czasu nie chce mi się tu sciągać u, na pewno nie tylko mi. Dlatego mam rozkminy co by zrobić, żeby na quantum znowu dało się grać. Jedno co mi przychodzi do głowy to kasacja wszystkich kont bez u na których nie było logowania minimum 365 dni zdjęcie u na kontach z urlopem na które nie było loga od mininimum 365 dni a następnie ich kasacja po 60 dniach a po całym procederze zmniejszenie ilości …
-
Johnny Bravo & Czar Parsec & Tanczacy z Owcami vs. Dziabong [JEDI] ~ 84.22%
Pan S - - Starcia Kalyke
Postdokladnie tak wkoncu go wyczekam
-
Johnny Bravo & Czar Parsec & Tanczacy z Owcami vs. Dziabong [JEDI] ~ 84.22%
Pan S - - Starcia Kalyke
Postnie chca wastawiac to ja wstawie nie wstydze sie tego zagapilem sie nie zobaczyme moona i zrobilem glupiego fsa i dostalem 1 sek zycie szkoda ze kulki nie bylo a 2 sprawa taka ze wstawiam by kazdy wiedzial co z kim trzyma i trezba uwazac Dnia 13-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Johnny Bravo ________________________________________________ Okręt wojenny 441 _________________________________________ Agresor Czar Parsec _______________________________________________…
-
Pozdrawiam sojusz,buddy i znajomych cos tam wpadlo rano zwial, wieczorem w worku wyladowal Dnia 12-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dziabong [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 155 Okręt wojenny 30 _________________________________________ Obrońca Commodore Octans ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 43 Lekki myśliwiec 23 Krążownik 60 Sonda szpiegowska 14 Satelita słoneczny 3 Lekkie dzia…