Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 674.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Keanu_U19: „Jedyne czego mozna tutaj życzyć to żeby obrońca w przyszłości lepiej dobierał sobie kompanów to lotów ACS i nie takich co pare godzin po udanym ataku, zezlomuja Ci flotę ” Umowy nie mieli ze go nie zezlomuje napewno Ecco chcial zarobic zaprosil go do acs dal mu zarobis sam zarobil a pozniej shimano zarobil na Ecco ot cala historia graty jak sie spi tak to juz jest trzeba fs robic
-
Pozdro soj i znajomi a i dla Chev-a bo bedzie biadolil starcie na niewielki - znalazl sie pewny osobnik co wyprzedzil moje recki o 3min na zdrowie Dnia 15-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [TTG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 50.453 Krążownik 5.050 Okręt wojenny 3.025 Pancernik 1.000 Pathfinder 560 _________________________________________ Obrońca DeeJay [SnS] ________________________________________________ Mały transporter…
-
Pozdro Sojusz i buddy a tutaj z osobna @Inchangee,@axaxaxa,@Ilusoon,@Zdzichu stalo i nie stoi Dnia 14-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [TTG] ________________________________________________ Krążownik 5.155 Okręt wojenny 2.554 Pancernik 855 _________________________________________ Obrońca Kaszana ________________________________________________ Mały transporter 1.100 Duży transporter 292 Lekki myśliwiec 1.674 Ciężki myśliwiec 64 Krążownik 502 Okręt wojenny …
-
Cytat od Ksanterio: „Cytat od Pan S: „zwykly pusher a ze anty wydaje jego sprawa ” puszer hmm może i tak każdy radzi sobie jak może....A że anty wydaje tqk jego sprawa i nic nikomu do tego jaki ma gruby portfel. ” ze pusher nie chodzilo mi o anty ale czemu nie pochwalil sie starcien na 8k% co zrobil na 4.56 szybka akcja w us ze musial zbierac pz na 2 razy bo inaczej by sie nie dalo o to chodzilo, ja to widzialem chodz malo kto inny o tych godzinach graty ubicia leszcza mimo ze zrobiles jak uwaza…
-
kolejna proba probowalem z rana, nie szlo. pozniej obserwowalem i wychodzilo ze kolega sie loguje duuzzzooo przed...... fs dzis sprobowalem na akte wieczorkiem i poszlo sam nie umial pogratulowac, pogratulowal kolega Graty za starcie szkoda, że na sojusznika ale co zrobić taka gra Pozdrawiam Sojusz @TTG pamietajmy to tylko gra i kolegow ktorych poznalem oczywiscie nie tutaj bo tutaj juz znalem nie jest to 1st tutaj moje bo chyba nawet 3 a bylo by wiecej gdyby co 2dni progo nie podnosili pozdro w…
-
Frank Black [NFZ] vs. CaptainOwn [ZLY SEN] ~ 15508.12% / 6,8mld zysku
Pan S - - Starcia Galatea
PostGraty ladnie piekny zysk
-
Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] vs [LOG] Lamy OGame : 6556,95% vs 0% Zakończona
Pan S - - Wojny Leda
PostGratki Pijoki tylko nie latajcie po satelitach chyba ze po pijaku