Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 674.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jak kazdy to i Ja tez musialem wkoncu pozdro soj i znajomi obroncy odbudowy Dnia 30-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [CHAOS] ________________________________________________ Pancernik 16.666 _________________________________________ Obrońca eMZet87 [ACC] ________________________________________________ Mały transporter 19.118 Duży transporter 2.422 Lekki myśliwiec 31.837 Ciężki myśliwiec 2.050 Krążownik 2.163 Okręt wojenny 847 Recykler 252 Sonda szpiegowska…
-
Cytat od Maximus1984: „widzisz. Taka różnica między nami. Pomimo tego że polujesz i na mnie wyszedłem z propozycją ; data-verified= "> w przeciwieństwie do ciebie zachowam też pełnię kultury na forum, nie nazwę Ciebie przydupasem - a nawet - gratuluje starcia . Moona zdjąłem z myślą o sobie. Akcja dobrze zaplanowana . Zwabiłem alko pod siebie, nie spodziewałem się jednak że będzie tam cała flota. Alko SZO bo chciałem zbić Ci kolejne kilka mld floty a tu padła całość. @Bunny kulturki na forum i d…
-
Cytat od ZDOBYWCA1: „Cytat od Muniek: „Tylko do kogo Ty piszesz 'zniszczyliście' bo nie rozumiem ? Nikt na tym forum nie miał nic do gadania, to musiałbys do GF dzwonic ” po to jest community manager @Art lecz niestety ale zamiast coś robić to lubi ośmieszając autora posta odpowiedzieć mu zdawkowo bardzo lubię naszego top 1 z Nekkar lecz to jest przykład tego jak wygląda teraz gra w przeciągu kilku miesięcy zrobił konto które ma 2kkk pkt przed zmianą miał 300kk, oczywiście to nie jego wina lecz …
-
edol [SITH] & Leras [SITH] vs. Uran [CHAOS] ~ 21520.95% oraz OBRONA - Sovereign Majoris vs. Bariach [SITH] & Xbox [SITH] & edol [SITH] ~ 4738.88%
Pan S - - Starcia Leda
Postgraty starcia na uranku ale ten major troszke cos .... mie kumam
-
Pozdro soj i znajomi Dnia 24-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [CHAOS] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pancernik 28.072 Pathfinder 5.000 _________________________________________ Obrońca Turborizer [RENTA] ________________________________________________ Mały transporter 7.355 Duży transporter 9.596 Lekki myśliwiec 7.474 Ciężki myśliwiec 2.235 Krążownik 1.249 Okręt wojenny 432 Recykler 11 Sonda szpiegowska 1.850 Bombowiec…
-
Pozdro dla soja i znajomych bunkry trzeba niszczyc mialo byc wiecej sosu w tych mt,kolega chyba teraz jedzie na alarmie bo juz dzis 2 raz po starcie sie loguje,to napewno nie przypadek Dnia 24-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [CHAOS] ________________________________________________ Niszczyciel 3.288 Lekki myśliwiec 1.508.593 Ciężki myśliwiec 24.095 Krążownik 50.000 Bombowiec 4.398 _________________________________________ Obrońca piotrekobi [ACC] __________…
-
pozdro soj i znajomi zysku 0 strat sporo ale satysfakcja wielka Dnia 24-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [CHAOS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.435.659 Ciężki myśliwiec 22.926 Krążownik 50.000 Okręt wojenny 168 Bombowiec 4.410 Niszczyciel 3.154 _________________________________________ Obrońca piotrekobi [ACC] ________________________________________________ Satelita słoneczny 2.446 Gwiazda Śmierci 1 Crawler 775 Wyrzutnia…