Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 674.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[TR] vs [T R] czyli giker, Zwyrodnialec, Gonzo i Szutruk-Nahhunte vs YeahBunny, giker, Zwyrodnialec, Gonzo i Szutruk-Nahhunte - 2 099 001,68%
Pan S - - Starcia Fenrir
PostCytat od Revo: „Szanownemu @Bunny jedyne co można życzyć to ban tak jak zresztą poleciało zgłoszenie gdzie za pz z floty Gikera kupił resztę jego floty szacun ” Jak bys chodz troszke skanowal to bys wiedzial ze Krolik mial spory zasob wlasnej surki Graty decyzji powodzenia w RL
-
[T R] YeahBunny & Szutruk-Nahhunte vs. Scamander ~ 270721.4% top2 acs xD
Pan S - - Starcia Fenrir
PostCytat od Maximus1984: „u lala .... gratki . Szutruk jak zawsze po pijaku najlepsze akcje.... Szkoda że nam się nie udało Szkoda że wam się znowu udało Fajnie że wam się udało bo za jakiś czas uni zapomni o moich wpadkach hahaha Pozdro dla TIME ZUBRÓW a nawet TR ” jestes lepszy niz ja nie ma co ukrywac i bez spiny graty zajebiosa dzieki za linka przetapiac i trzeba kosic
-
Witam dawno mnie tu nie bylo Trzeba bylo o Sobie przypomniec Forumowiczom Pozdro sojusz i znajomi Dnia 26-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [CHAOS] ________________________________________________ Okręt wojenny 15.000 Pancernik 35.000 _________________________________________ Obrońca Przemek_34 [i-G] ________________________________________________ Mały transporter 226 Lekki myśliwiec 38.566 Ciężki myśliwiec 327 Krążownik 942 Okręt wojenny 2.210 Recykler 2.3…
-
Cytat od Beljal: „tak jak już pisałem. Gratulacje trafienia, tym bardziej że to pierwszy raz jak trace flote przez innego gracza Geneza starcia prosta. Poszedl fs na stacjonuj. Zalogowałem wczesniej i widzialem ze moony padły ale miałem wybór. Ratować flote czy zajac sie synem Opis starcia zasługuje na nagrodę. Przyjemnie się czyta jak sie dostało złoma Od poczatku tego uni bylo wielu dobrych graczy ale ciesze się ze akurat trafiłem na Ciebie. Jeszcze raz gratulacje ” sorki ale tutaj powiem tak …
-
Cytat od Maximus1984: „Graty Anon. Celowo skasowana lista buddy ponieważ zakończyłem grę. W tej sytuacji każdy postąpiłby identycznie , wiec gratki @Uudelleen i szukaj reszty Do zobaczenia kiedyś ” No i wlasnie za te 2 posty twoje w tym watku i u krulika Ban nalezy sie normalnie za zwyczajny push tym wlasnie sie przyznaliscie do tego pozdro
-
Heh jak napisal krolik dales sie Anonowi mysle ze wlasnie za to bedzie Ban dla niego i odsylka teraz tylko potwiedziles to ze to push Anon w swoim poscie jak Cie sfarmil napisal ze zostal usuniety z buudy hehe zalosne troszke ps usuniecie z buudy i zlomniecie reszty to nie znaczy ze to push ale 2 posty ktory 1 oklamuje 2 to juz wiadomka jak jest zalosc troszke ale powodzenia w RL bo miales zapal do gry i to moze za mocny wlasnie. A organizmu sie nie oszuka. pozdro i powodzenia Anonowi Bananka
-
Ecc0 [LSZ] & ANGELSIN [LSZ] & tatomija [LSZ] vs. Leia [SITH] & Xbox [SITH] & lord sith [SITH] & Oddam [SITH] ~ 519 499.95%
Pan S - - Starcia Leda
PostGraty dla obu stron rw piekne zapewne tez i emocje nie male przetapiajcie i odbudowywujcie sie
-
Cytat od ZDOBYWCA1: „Cytat od Muniek: „Teraz jest lepiej. Zostają najlepsi. Wczesiej była nuda. Trzeba ogarniac. ” hehe najlepsi w czym???? ” chyba w pushu Cytat od Muniek: „To zabronili robic st i złomowac floty expowców ? nie mozna ? mnie sam ostatnio złomną pl1 bo byłem pijany 3 dni ” to miales pecha a tak powaznie duzo w tym wszytskim prawdy ale Ja jako Flociarz gram u fs nie sle expow jak inni ale bawie sie dalej ta gierka i staram sie jak moge zlomowac innych a exp sle tylko z dt by sloty …
-
tatomija [LSZ] vs. terapia [CHAOS] ~ 2988.67% + tatomija [LSZ] vs. Marshal Independence ~ 2315.27%
Pan S - - Starcia Leda
PostGraty sojuszniczce szybkiej odbudowy i na przyszlosc nie zostawiac takich rarytasow
-
Graty ladnie to wyglada % i zysk fajny przetapiajcie i nie zapominajcie ToTylkoGra
-
Pozdro soj i znajomi Dnia 30-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [CHAOS] ________________________________________________ Krążownik 32.000 Okręt wojenny 22.000 Pancernik 32.000 Pathfinder 13.381 _________________________________________ Obrońca Turborizer [RENTA] ________________________________________________ Mały transporter 29.949 Duży transporter 17.180 Lekki myśliwiec 22.514 Ciężki myśliwiec 7.358 Krążownik 4.197 Okręt wojenny 1.431 Recykler 372 Sonda sz…