Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 674.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Agresorom gratki za udana noc. Tobie Angel szybkiej odbudowy ps. czemu tutaj Raven nie zlamiles z reckami przetapiajcie

• Gratki ladne tankowanie przetapiaj na lataje

• Cytat od Valhalla: „ ” Cytat od Valhalla: „Ktoś akty porobił przed dolotem, ale całe szczeście dla mnie gerald nie odebrał fs-a. ” A jak by odebral to juz bys nie dal rady policzyc? graty

• z ta iloscia sosu nie bylo nawet opcji jak zrobic fs

• taka prawda nie dobraliscie parometrow jak takie uni jak quosar duzo mlodsze od Leda i tam sa wieksze floty jak na leda? gdzie \Leda jest starszym uni i powinno miec te floty wieksze? teraz np libra a ma floty porownywalne do uni Electra/Fornax/Quantum?a i nawet wieksze, no to troszke cos nie tak chyba jest wiec cos jakos poszkodowanych trzeba by bylo wynagrodzic.?czy tez radzcie sobie jest jak jest i tak ma byc? Tak?Nie panie kologo musisz wydac PLN

• Cytat od Art: „Rebalans klas - Jak wszystkie inne efekty klasy, obowiązują one tak długo, jak długo dana klasa jest aktywna! Generał - Prędkość flot dostępna w skokach co 5% - 5 dodatkowych pól księżycowych, gdy klasa jest aktywna - Budynki zbudowane na dodatkowych polach nie znikną po dezaktywacji klasy i będą nadal zajmować pola powyżej limitu - Bonus do pojemności ładunkowych recyklera i pioniera - Obliczany od podstawy ładunkowej statków - Wysokość bonusu to 20% - Bonus musi być aktywny w mo…

• pozdro soj i znajomi trafilo sie cos wiekszego lop dzwignal Twoje statki typu Recykler (35746 szt.) posiadają łączną ładowność 1.251.110.000. U celu [] znajduje się 1.108.715.682 szt. metalu i 142.383.519 szt. kryształu. Udało ci się odzyskać 1.108.715.682 szt. metalu i 142.383.519 szt. kryształu. na zdrowie ale i tak nie jest zle Dnia 16-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [CHAOS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.263.990 Krąż…

• Cytat od Ilusi00n: „Kogo ja tu widzę w tym dziale ” No fruwam sobie po uni pozdro Ilu

• No to lecim dalej Pozdro Soj i znajomi Dnia 16-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [CHAOS] ________________________________________________ Okręt wojenny 32.000 Pancernik 38.000 _________________________________________ Obrońca Revolution2015 ________________________________________________ Mały transporter 4.805 Duży transporter 9.389 Ciężki myśliwiec 6.434 Krążownik 778 Okręt wojenny 11.058 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2.534 Sonda szpiegowska 523 Bombowie…

• co pozbieral mi wczesnie to przetopil ale fakt zysk calkiem niezly jak na mnie

• no teraz obronca chyba sobie zaspal wsio moje odebrane i zatank0owane pozdro soj i znajomi i jednak trafila sie trujecka Dnia 16-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [CHAOS] ________________________________________________ Krążownik 111.111 Pathfinder 5.555 _________________________________________ Obrońca eMZet87 [ACC] ________________________________________________ Mały transporter 10.506 Duży transporter 17.766 Lekki myśliwiec 11.973 Ciężki myśliwiec 10.788…

• Pozdro soj i znajomi moze bedzie hatt rick dzisiejszej nocy pilnujcie sie bo nie spie Dnia 16-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [CHAOS] ________________________________________________ Krążownik 111.111 _________________________________________ Obrońca Krillin [i-G] ________________________________________________ Duży transporter 17.049 Lekki myśliwiec 6.065 Ciężki myśliwiec 2.212 Krążownik 841 Okręt wojenny 92 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 1 Sonda szpieg…

• Moj i Obroncy pech Lecialem sobie spokojnie na 3,5k recka na czyscioszka,az tu na 30sek przed bum zapala sie * mysle uciekl,ale nie patrze na pz i owiele wiekszy jak mial byc doslalem reszte reckow ale obronca kliknal sie i zaczal wioslowac zycze odbudowy pozdro soj i znajomi Dnia 16-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [CHAOS] ________________________________________________ Pancernik 36.028 _________________________________________ Obrońca eMZet87 [ACC] _____…

• @pvo skoro mnie juz wywolales a domyslam sie ze tak No to odpowiem Ci na to co tam nabazgroliles jak kiedys komus innemu Jestes poprostu slaby i masz malo szczescia by zejsc z u na 7h i bez twoich piratow zrobic 1,5kkk zysku i trzepnac jakies st przy okazji Tylko zapytam? co do mnie pijesz?

• Cytat od pvo: „Cytat od Pan S: „Cytat od pvo: „graty xbox dobry farming @up zapytaj Pana fidodido może CI wyjaśni ;D ” nie badzcie hipokrytami hehehe przeciez konto na ktorym gra xbox to konto darka gdzie zezlomowal flo Raven a dokonczyl edol prosze was graty starcia ” nawet nie potrafisz połączyć faktów nie xbox a zielony ale cóż jak widac nie każdy ma głowe na karku ” BARDZO Dobrze kojarze Wiem dokladnie jakich mialem sasiadow Nie jestem glupkiem jak by inaczej mozna by sie spodziewac ale wy w…

• Cytat od pvo: „graty xbox dobry farming @up zapytaj Pana fidodido może CI wyjaśni ;D ” nie badzcie hipokrytami hehehe przeciez konto na ktorym gra xbox to konto darka gdzie zezlomowal flo Raven a dokonczyl edol prosze was graty starcia

• Graty przetapiac nie ma co ale i tak fajnie jest

• Gratki fajnie Cie widziec Przetapiaj i rosnij w sile,a bys czesciej Tutaj bywal

• pozdro soj i znajomi Obronca odswierzyl kilka sek po starciu jeszcze przed dofarmem chcial troszke skubnac pz ale moje recuchy byly ciut ciut szybsze pogratulowal zycze sz/o Dnia 05-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Smigol [CHAOS] ________________________________________________ Okręt wojenny 36.000 Pancernik 36.000 _________________________________________ Obrońca eMZet87 [ACC] ________________________________________________ Mały transporter 27.536 Duży transport…

• Graty starcia przetapiaj na co tam chcesz nastepnym razem bedzie flota