Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Z tego co kiedys czytalem to nie mozna znaleźć właśnie pol planety/ksiezyca i moons. Wysylasz najszybszy jeden statek i raz na 24 h masz drobną szansę że wypadnie jakiś przedmiot typu detroid. Nie może być to sonda, ale np 1 krazek czy pionier sie sprawdzi, żeby był RW Ja sam nie biore udzialu tym razem bo wyslalem kilka statkow i za kazdym razie dostaje jakis dziwne błędne wiadomosci, a kiedyś była to informacja: Zawiedziona flota wraca... spróbuj ponownie. Edit: Dziś już działa, dostałem dopal…
Tym co narzekają na przesadzonego odkrywcę, to powiem, że jak w piatek i sobotę ładnie wpadało, tak połowe niedzieli i puszczone expy na noc nie dały nic oprócz 3kk dexu, czyli jeden dobry strzał na ostatnie 18 exp.
Troche się zgadzam z tym no life przy odkrywcy... własnie wtopiłem 800k dexu przez nowy pasek, super, już w ogóle trzeba go omijać jak się wybierze prędkość, bo się sam przesuwa za kursorem
Jak dla mnie to że zmiana klasy tyle kosztuje to jakaś pomyłka, 500k anty.. Szczególnie , że przy każdym patchu który nagle znacząco znerfi klasy, powinna być darmowa zmiana. Obecnie gram odkrywcą, zyski są super, w końcu opłaca się grać exp, ale nie oszukujmy się, trzeba co rusz sie logować i odbierać exp, szczególnie jak się trafi opóźnienie, lub przyspieszenie. Jak utną te zyski, to odkrywca nic nie ma i chętnie przeszedł bym na zbieracza, ale nie chce też tyle za to płacić.
Też tak macie, że nie da się wysłać floty na telefonie, bo albo 100% albo spada na 10% albo cofa się zakładkę niżej? Po co było ruszać ten pasek... Dodatkowo jak się transportuje z pomocą AGR to i tak opróżnia ładownie na ostatniej 3 zakładce.
Cytat od Antharas: „Update AGR jest ” Całe szczęście, grałem dziś bez tego i serio chyba bym już nie grał, jakby zablokowali to rozszerzenie, gra bez tego jest tak uciążliwa, że masakra.
Tez na 99% byłem za górnikiem, ale jak zobaczyłem jak słabe są bonusy, to wziąłem odkrywcę. Dodatkowo jeszcze skupiam się na badaniach a on daje -25% czasu. Nie ma szans wykopać tyle jak np w 1 ekspie wpadnie 16kk mety czy 10kk dexu
Odebrałem te pełzacze na księżycu i kompletnie zniknęły, a rynek pokazuje, że odebrane. Nie widać na zakladce flota ani stocznia, bug czy co? Znalazłem je na planecie za to, czyli automatycznie zostały przesłane
Czytam te posty i nie wiem ile pionierów max wysyłać, ktoś podpowie? Obecnie patrząc po ilości pkt top1 mojego uni, to było 417 dt + 1 ss, a po zmianie?
Cytat od ciap: „Cytat od ackra: „Napisz ticket, może Ci przeniosą. ” Raczej nie liczyłabym na to.Za mały koszt floty żeby takie coś robić. ” Ale lipa, to w ogóle nie powinno dać się ich kupować z księzyców, teraz muszę je sprzedać, bo pewnie rzeczywiście nic sie nie da zrobić Powinny spokojnie być możliwe do przesyłania chociaż raz.
W ogole jak dla mnie powinni usunąć opcję dezaktywuj, bo ktoś przez przypadek kliknie i nie będzie miał 500k anty żeby coś innego wybrać. Wtedy jak to wygląda, gra się bez wybranej klasy?