Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 723.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Po wielu próbach nieudanych oczywiście poleciał spontan be dofarmów i zezowate szczęście dało się we znaki i siadło ważne że złom u mnie i rw na koniec S&D Pozdrawiam Domki oraz chciałem podziękować Ewokom za wspólną gre i myślę że zwycięstwo Pozdrawiam Dnia 27-02-2020 20:53:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raiden [N-D] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca Nithahiah __________________________________…
-
Ciekawy skład najważniejsze że rozbunkrowany z zyskiem Gratki Panowie
-
Ranek zaliczony do udanych Pozdrowienia oczywiście dla Kochanych Domków Armi Krajowej gdzie jestem totalnym nielotem i tak już pozostanie oraz wiadomka dla @Time2Party Dnia 23-02-2020 11:05:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raiden [N-D] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.505.914 Pancernik 93.022 Okręt wojenny 43.728 _________________________________________ Obrońca Ash Ketchum [PIRACI] ________________________________________________ Mały transpor…
-
Tłusty czwartek Ci się przesunął Helluś Gratki Ewoki rulez
-
Lot trwający 1,5 godzinki, długo ale opylało się, obrońca zalogował przed zebraniem złomu i lekuchno zaczął wiosłować Pozdrawiam Domki Rafika oraz Armie Krajową z Janice Dnia 21-02-2020 22:56:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raiden [N-D] ________________________________________________ Pancernik 55.555 _________________________________________ Obrońca Gregorius [No-Life] ________________________________________________ Mały transporter 2.490 Duży transporter 234 Lekki myśliwiec…
-
#37 Time2Party [VEN] vs. Talib [ALKO] ~ 239421.4% TOP1 SOLO & zemsta & skarcenie szczekacza
Raiden - - Starcia Cosmos
PostGratuluje rekordu solo i dzięki za dedy Szkoda że u nas tak nie czyściłeś universum jak tu SzO obrońcy co by trafić go ponownie
-
Wyczekiwany dok zaczął późno pracować i na wczorajsze nie było co lecieć, trzeba było poczekać do rana, choć obawiałem się że jużnie będzie na co Po tych moich trafieniach w obrońcę po ostatnim chyba już zrezygnował bo od ponad 3 dni nie widziałem jego obecności Pozdro dla Domków Dnia 17-02-2020 08:42:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raiden [N-D] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 11.111 Ciężki myśliwiec 1 Niszczyciel 45.557 _______________________…
-
Te trzy soje razem niecodzienny widok i w końcu ktoś trafił samere, bo prób było wiele Gratki % dla Ewoków jest
-
#33 & #34 Time2Party [VEN] vs. Kamillero [ALKO] ~ 2091.75% Time2Party [VEN] vs. Kamillero [ALKO] ~ 1379.6%
Raiden - - Starcia Cosmos
PostNieźle ciśniesz, floty coraz więcej i cieszy to oko Gratulacje