Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 723.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Odwet za zjechanie Ploszovego, jak widać udany. Akcja śmieszna bo czekaliśmy do trzeciej, w między czasie byłem przez niego skanowany, nawet leciał na mnie z kimś, lecz net sie tak mulił że nie widziałem z kim. Po zawrotce musiał zostawić flotę, wyczekanie i boom, troche złomu zebrał ale i tak nie jest źle Razem z Demeter pozdrawiamy całe Wraith! Trzymajcie się i nie zmieniajcie Zemsta jest słodka Dnia 03-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Demeter [Wraith] _________…
-
Gratulacje dla organizatorów akcji a w szczególności dla ziela kto pierwszy ten lepszy taki zysk Szo uczestnikom tego eSTeka
-
Kolejna gigantyczna flota upadła brawo, brawo pozostaje tylko pogratulować i pozazdrościć xD Obroncy pakiecik SzO
-
Ale % wykręcony omg czapki z głów Gratulacje za piekną podstawke i SzO atakującym
-
Już widzę czemu poszukiwany jest dex Gratulacje piekne ST wykręcone Obrońcy SzO
-
Złomował, złomował aż w końcu został zezłomowany Gratulacje za to piękne ST Obrońcy SzO czy tam powodzenia w realu jak woli
-
Legia Warszawa
Raiden - - Piłka Nożna
PostPomimo wzlotów, upadków i potknięć Legii to nadal nasza najlepsza drużyna krajowa, która może reprezentować nas w europejskich pucharach i nie ma co czy się lubi Legię czy nie kibicować poza ekstraklasą trzeba. Co do ekstraklasy to wiadomka, póki co idzie Legii jak idzie, ale i tak myślę że mistrzostwo będzie ich.
-
Ja ostatnio zacząłem łowić i udało mi się złowić 2 szczupaki ze żwirowni - czyste nie śmierdzące i puszne "miąsko". To dopiero początek mojej przygody, niedługo kupię sobie swój sprzęt i w przyszłym roku będzie na pewno więcej wyłowionych ryb na moim koncie. Co do polowań, nie mam sprzętu i uprawnień więc nie stosuje tego.
-
Raiden
PostWitam, mam na imię Kamil. Grałem na uni20 swego czasu z osiągami dla jednych większymi dla innych nie - mnie satysfakcjonowały Wróciłem do ogame, nie wiem na jak długo Obecnie gram na Xanthusie i nie idzie mi tak jak na u20
-
Cytat od Ratownik999: „To jest rewelacja obejrzałem ostatnio i jestem serio zachwycony tą serią - Batman: Początek – reż.: Christopher Nolan (2005) - Mroczny rycerz – reż.: Christopher Nolan (2008) - Mroczny rycerz powstaje – reż.: Christopher Nolan (2012) ” Mogę się pod tym podpisać, klasyk. Nie moge się doczekać kolejnej części. Jako pojedyńczy film mogę jeszcze dodać "Ostatni Samuraj"
-
Wasze ulubione seriale
Raiden - - Muzyka i Film
PostThe Walking Dead American Horror Story Van Helsing Gotham Z-Nation