Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 81.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• hahahahahaha zbanowali Aversa który pilnował j am legła i udało się zrobić push top 1 na Q powiem o jednym fakcie Pan śmierc, to jakiś no name, lub unknown jak kto woli... Siedziało non stop na UFSIE, jakiś czas temu j am legła skasował mu trochę floty, co udało mi się zauważyć, ale postawnowiłem nie zgłaszać tego do supportu i postanowiłem poczekać na wiekszy push. dodatkowo popełniłem błąd - napisałem do j am legła że mu nie daruje i poleci na pregierz, za pana smiercia... Dla mnie to wszystko…

• Siemka!! Imię: Daniel Wiek: 27 Nick w grze/na forum: Azahar/Hlam Gram/grałem na uniwersum/uniwersach: u17, Quantum Ulubiony film: Jabłka Adama Ulubiona książka: wszystkie Lee Childa Ulubiona piosenka: ostatnio Dangerous - Guetty Przez wiele lat panowało przekonanie, że prawdziwy mężczyzna to macho z krwi i kości, który po ciężkiej pracy zajada się mięsem pozostawiając resztę prac domowych swojej kobiecie. Mimo wszystko każdy mężczyzna posiada jakąś czynność, którą potrafi w domu wykonać, czy to …

• czy moderatorzy też mogą brać udział w konkursie ? z chęcią zobaczył bym Moderator Indestructible w akcji, obserwuję jej pracę przez ostatni czas, ma bardzo dużo do powiedzenia, utrudnia komunikację innym użytkownikom, więc jak na każdą miss ma wyjątkowe predyspozycje 3 x W wspaniałomyślna,wygadana i trochę wredna p.s. tego posta albo wytnie, albo zostawi pierwsze zdanie i napisze monolog Moderator Indestructible:A czytać ze zrozumienie postów się nie potrafi? c; Pisałam kilka postów wyżej, że T…

• hehe, dobra historia Shamann jak to przeczytałem oplułem monitor nie wiedziałem z czego się smiać: 1. z tego że jesteś naiwny. 2. z tego że nie znasz poczynań szpryca - akcja klasyk. 3. z tego że top 2 potrzebuje do lotu takiego leszcza jak ty wierze Ci że doszedłeś do wszystkiego sam, nie oszukiwałeś i jesteś porządny, ale jednocześnie szpryc wydymał już tak wiele osób które opisywały to na forum że jakoś trudno tobie współczuć... p.s. napisz do szpryca może da Ci coś na odbudowe

• O jakim państwie mowa?

Hlam - - Nauka

Niger

• O jakim państwie mowa?

Hlam - - Nauka

zgadza się, chodzi o Trynidad i Tobago, Twoja kolej, moi znajomi jechali tam w zeszłym roku, więc dałem taką wskazówkę, jeśli coś się zmieniło aktualnie to przepraszam!

• O jakim państwie mowa?

Hlam - - Nauka

to nie jest Haiti, dodam kolejną podpowiedź Z tego graju pochodzi znany piłkarz który grał w Lidze angielskiej w której strzelił około 140 goli, dodam że przez 4 lata grał w jednym z czołowych klubów angielskich w którym zdobył prawie 50 bramek z tym konkretnym klubem odniósł znaczące sukcesy na arenie krajowej i międzynarodowej. Więcej podpowiedzi nie będzie

• Geograficzny!

Hlam - - Nauka

93.9 °C w Dolinie śmierci w USA

• O jakim państwie mowa?

Hlam - - Nauka

geograficznie jesteś niedaleko, ale nie chodzi o Bahamy, choć kraj z zagadki to też Państwo wyspiarskie dam jeszcze małą podpowiedź: Bahamy terytorialnie należą do Ameryki Północnej, mój kraj nie.

• Geograficzny!

Hlam - - Nauka

pytanie miało być podchwytliwe, chodziło o największą pustynię (pod względem małej ilości opadu) Antarktyda to dobra odpowiedź. Twoja kolej.

• Geograficzny!

Hlam - - Nauka

Na pierwsze pytanie coś nietrudnego Jaka jest największa pustynia na świecie ?

• O jakim państwie mowa?

Hlam - - Nauka

Polacy jeżdżący do tego kraju nie potrzebują wizy do 90 dni, kraj ten został odkryty przez Krzysztofa Kolumba, w czasie II wojny światowej USA miało tam swoją bazę a aktualnie w tym kraju obowiązuje ruch lewostronny.

• Geograficzny!

Hlam - - Nauka

mała poprawka, protetyda.

• Biologiczny

Hlam - - Nauka

spoko nastepnym razem pójdę na łatwiznę i przekleję nazwę po angielsku

• Geograficzny!

Hlam - - Nauka

Ocean Tetydy, Paleotetyda, Ocean Panthalassic

• O jakim państwie mowa?

Hlam - - Nauka

Tunezja

• Biologiczny

Hlam - - Nauka

Cytat od Witcher: „Polecam nie używać Google Translatora. Nie, nie jest to modliszka krewetki.” oj widzę że to forum biologiczne ma samych 'aptekarzy', zapamiętałem taką nazwę Krewetka modliszkowa brzmi chyba dokładniej, jeśli to biologia to taki 'aptekarz' jak Ty powinien przyjąć tylko łacińską nazwę Squilla raphidea

• Biologiczny

Hlam - - Nauka

Modliszka krewetki (ogłuszenie?)

• fajne starcie, fajny procent, graty obu stronom, bo trochę złomu zebrane, ale jakoś tak nudno oglądać cały czas pojedynki złego snu... to tak jakby wszystkie filmy były z braćmi Mroczkami, Borysem Szycem i Mateuszem Damięckim...zero świeżości, ale co zrobić

• choć Ira dał mi batem po jednej planetce, nie ma żalu bo surka przydała się na kolejnego pajaca z SFA, czekam na jinxa i sevena, seven - też lata na "kupli" z buddy - czego sam jestem przykładem, więc jinx zdejmuj urlop i jak masz honor daj się zezłomować komuś z top 1000 bo na złom od kogoś lepszego po prostu nie zasługujesz co do Gieni nie wiem co tam gra - choć wiem że jak nie przylece do niego na podstawke, to od tego 'flociarza' nawet skana nie dostaję :), Ira leciał na mnie już dwa razy, p…