Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 81.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od mielek777: „Graty Panowie takiego steka, nie pomyślałbym jeszcze z 3 lata temu ,że z takiego ekowca zrobi się taki lotnik Pierwsze ST na ponad 1kk%, i do tego na luckim - akcja pierwsza klasa. Pozdrawiam i czekam na fuzje” Gratki Starcia, % zacny i jest co przetapiać na EKO Panowie takie liczby w RW musiały pięknie wyglądać Zbyszku....weź nie pitol jedyną fuzją na którą zasługujesz po zbudowaniu push konta nr 1 to wieczna fuzja z pręgierzem. Twoja pozycja obnaża słabość zasad OGame i st…

• Biologiczny

Avers - - Nauka

liczyłem na bardziej biologiczne wyjaśnienie związku lodów z jej osobą a konkretnie (tak masz rację) tyfusem którego była nosicielką. Jak dla mnie odpowiedź na 51% poprzez brak dokładnej odpowiedzi "dlaczego lody" - zaliczam, Twoja kolej

• Biologiczny

Avers - - Nauka

witam, przepraszam za tak długie opóznienie z mojej strony... dlatego łatwe pytanie żeby przywrócić ten Quiz do życia Dlaczego zamiłowanie Mary Mallone do lodów brzoskwiniowych miało zabójcze skutki ??

• tłumaczyć mu to za mało...on wie i tak lepiej i jest niedoścignionym wzorem obsługi osima chociaż tu na forum...fajnie Cię widzieć "On" hort pozdróweczka dla rodzinki.

• szpryc chyba przyćpał przed majówką Żadne starcie Szpryca nie jest czyste oprócz ACS-ów. Tak było np z Hortem - jak zapowiada się możliwość czystego trafienia to obsraluch pisze do wszystkich kolegów o pomoc A sam leci tylko na ustawki - trzeba to sobie uświadomić... Dlatego tak go bolą nasze 4k % bo już dawno sam nic takiego nie trafił... Zbyszek wmawiał nam ostatnio że obserwował gościa który był na urlopie przez 3 miechy, sam będąc na urlopie, a szpryc obserwuje nawet nie logując na gre Zresz…

• Biologiczny

Avers - - Nauka

Verbascum nigrum L./Dziewanna pospolita

• Geograficzny!

Avers - - Nauka

Masyw Tamu

• Astronomiczny

Avers - - Nauka

czy chodzi o Lucy, inaczej zwaną jako BPM 37093 ??

• Geograficzny!

Avers - - Nauka

Ararat

• Znani i lubiani ludzie

Avers - - Nauka

jak nielubiany to przeczy to tematowi "znani i lubiani ludzie" od razu pomyslałem o Banderze ale on nie był Gubernatorem.

• O jakim państwie mowa?

Avers - - Nauka

Republika Zielonego Przylądka

• Cytat od LarkinRowen: „jeśli RW nieuczciwe to czemu nie zostanie usunięte? Moderator Indestructible: Dla działu ST ważne jest, że takie starcie w ogóle się odbyło na uni. Od rozstrzygania, czy starcie jest uczciwe/nieuczciwe jest GO/SGO/GA i zgodnie z Zasadami Gry kary odnośnie złamania zasad nadawane są w grze, a nie na forum. :)” Moderator Indestructible to jednak spoko....babka da ciacho, upomni, a nawet wyjaśni ładnie graczom jak sie jakiś nie-ogar trafi (mówię tu też o sobie) bez znajomości…

• hahaha....nie mam pytan co do Twojej uczciwosci.... fajny z Ciebie kolega mortal kombat dlaczego Ty nie masz perma ja sie pytam ?? lamiles dlissa i z tsubasy i z sevena - chyba o jedeno starcie za duzo wrzuciles do swojej "ściany chwały" i widzisz Zbyszku-oszuście... mowiłeś że lot na White Handa to twój pierwszy z Ira - kłamałeś kłamałeś, kłamiesz i będziesz kłamał...reprezentujesz to co powinno być na pręgierzu... zakładam ze Ira nie wiedział że na tsubasie grasz Ty i zakładam że w tym starciu…

• Cytat od Starrk vel Lord Pyrek: „mnie proszę nie mieszać - ja się kont pozbyłem pod koniec tamtego tygodnia :)” no faktycznie sie kont pozbyłeś za to na forum Ci się rozmnożyły... Nie ma nawet co czytać takich wypocin, jak wam chłopaki wierzyć ?? jedna paczka do wzajemnego poklepywania się po plecach. prntscr.com/6g72p3

• Dziewon - twoje słowa ze stopki mnie poniosły....masz rację po co mam mówić co wiem i tłumaczyć cokolwiek graczom pokroju Pyrka, edesa i Bresi.... Dziś zainspirował mnie tez kto inny. I mogę powiedzieć że źle patrzyłem na to starcie... Wyskoczyłem na siłkę, dotleniło mi mózg i jak wróciłem zacząłem się bawić cyferkami.... Najważniejsze słowa w tym starciu to: KONWERTER i ZYSK (zbiórka i podział) Chciałbym zobaczyć starcie w oryginale i wiedzieć kto poleciał jak lama, po co aż tyle osób w starciu…

• Cytat od .pl1.: „ja cie mam za glupca : ) a wiesz dlaczego miedzy innymi dlatego ze piszesz o czyms o czym pojecia nie masz nie masz pojecia jak wygladala akcja , kto co robil oraz kiedy i po co kiedy co wracalo i gdzie - ale oczywiscie wiesz lepiej "ty i twoje chlopaki z biura" haha teraz to ja pekam ze smiechu naprawde prezentujesz soba wszystko to czym sie brzydze . dodatkowo uwielbiasz oczerniac a fakty sa takie ze to JA ANI RAZU NIE BYLEM NA PREGIERZU - ANI RAZU! a ty ? czy mozesz to samo p…

• hahaha !! Widze że dilerzy ściągają coraz mocniejszy towar na polski rynek.... Ruda graty!! pierwszy raz słyszę bajkę że złapano kogoś na wyklikany pręgierz. czekam na wyklikane wejscie na urlop, hahahahahahhaha !! autoodświerzanie pręgierza ?? brzmi nielegalnie.... a tak serio....to ostatnich wałkach liczę na nową rekrutację do TEAMU, pierwsi powinni zrezygnować Ci którzy nie mają sobie nic do zarzucenia, bo takie towarzystwo nie stawia nikogo w dobrym świetle...

• HAHAHAHA.....oj Bociek W biurze pekamy z chłopakami ze śmiechu, nie mogę ochłonąć po Twoim poście czyli to że nie miałeś dexu na całą flote to argument że starce było czyste ?? czy Ty masz mnie za głupca ?? hahahahaha skoro nie miałeś dexu to po co złaziłeś z urlopu, tak was mało w tym całym ZS ?? dobrze wiemy że jesteście nietykalni, nie ze względu na wybitne umiejetności, tylko znajomość regulaminu i umiejętność jego omijania... jeżeli ze mną się zgadzasz - uznam że starcie jest czyste...bo pe…

• a tak przy okazji, Iruś dlaczego nie wrzuciłeś czasu starcia ?? coś Ci sie w converterku poprzestawiało ?? nie chcesz pokazac o ile sobie opóźniliście atak żeby sobie na legalu zlomik zebrać ?? zabawne czekałem na: daty, godziny, minuty, SEKUNDY....a tu wyszło wasze zakłamanie.

• clapsss.....cięcie! Piękna scena, brawo!! Jury w postaci GO i SGO całego TEAMU zachwycone: Gorące komentarze po spektaklu: "To najpiękniejsze starcie jakiekolwiek widziałem w życiu", "Trzymało w napięciu od początku", "Piękne, zjawiskowe, czyste", "Fenomenalni aktorzy, piekne role drugoplanowe", "Głowa nie może tego ogarnąć, ręce dalej biją brawo", "Ambitne, epickie widowisko miejscami ocierające się o genialność. Trochę szkoda, że atakujący nie mogli pozowlić sobie na więcej." "Starcie, o który…