Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 81.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 1 ACS :AmstelL [WINTER] & Aladyn [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & zielu75 [WINTER] vs. EncePence [Pac-Man] & Akcelerator [Pac-Man] ~ 32907.68%
Avers - - Starcia Libra
PostO taki WINTER walczyłem brawo, ręce same składają się do oklasków !! powodzenia i przetopu!
-
Acetonitryl [GraOZlom] & Sienio [GraOZlom] & Kanade [GraOZlom] vs. zielu75 [WINTER] & astellipe [Elite] & Sky Is Over [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & Ruda [WINTER] ~ 31865.16% TOP1 ACS OBRONA do WOJNY
Avers - - Starcia Libra
PostUHU-HA, UHU-HA Zima wcale nie jest zł....a zaraz.... dla agresorów to chyba jednak jest Brawo dla zimowej paczki w szczególności dla Rudej Zołzy i Zimowego Żołnierza. Gratki i przetopu.
-
flota poleciala, doleciala, wrocila a raportu nie ma.... a floty nie lataja x5 tylko x2...wiec cos tu jest nie teges.
-
hehe... ja [ciach] ale syf z tymi lagami, czuje ze TEAM dorobi zaraz nowego oficera za antymaterie: "konserwator maszynowni" - usuwa lagi i przez tydzień mozna normalnie grac. Mam dla GF dobra rade zamiast ladowac kolejne aktualizacje wersji 6.0. do wersji 6.0.787908-08--8080 przywroccie stara wersje v.5 a wszystkie projekty 6.0 i pomysly w stylu "pas surowcow" dla obroncy wsadzcie sobie gleboko w [ciach] Moderator kruszynka:Upominam za pseudocenzurę.
-
Top 3 ACS Marvin [IMP] & TurboZ [IMP] & nightend [IMP] & Lord Gorloj [IMP] & rokko [IMP] vs. marek1 & djkrakersik [POD] & Swift [POD] 77% OBRONA
Avers - - Starcia Libra
PostCytat od Boski_Alvaro: „UPRZEDZAJĄC, NIE NIE KUPILIŚMY 5 PUSHÓWEK” serio ?? nie takie akcje juz widzialem na ogame a w sumie po co kupowac 5 pushuwek, latwiej kupic jednego IMPotenta ktory namowi reszte nielotow na taka akcje a poz tym graty obroncom
-
#7 ACS Sariel666 [PonyClub] & p1etia [PonyClub] & Wargorek [PonyClub] vs. rafa17 - 44 i 111,8% + moon
Avers - - Starcia Libra
PostCytat od Pietjaaa: „flota tego samego gościa, tyle, że część ściągnięta 20 minut wczesniej... nie widzę sensu zakładania 2ch tematów, stąd jest tak a nie inaczej. Pzdr” to znaczy ze jak trafie goscia w 2 razy w ciagu 2 dni to tez mozna zsumować % ?? stacie to starcie, mozna napisac w tytule dwa %%, takich "przerywanych stosunkow" sie nie sumuje ale gratki za starcia, fajnie to wyglada pozdro
-
Despero vs. #8 ZeroJedynkowy [PonyClub] & John Rambo [PonyClub] & Satana Klaus [PonyClub] & Mate0 [PonyClub] & Wargorek [PonyClub] - 134% - TOP 1 ACS
Avers - - Starcia Libra
PostCytat od Despero: „Nie ma mowy o jakimkolwiek naruszeniu zasad gry. Tak chciałem zakończyć gre i tak zrobiłem. A co do anty- 20 pln na oficerów to myśle że nie zbiednieje.” Bieda to stan umysłu a nie portfela, niestety.... Cytat od Boski_Alvaro: „Sprawa dziwna, ale dla mnie jest jeden argument, który bardzo broni stronę podejrzewaną o push. Push na tym etapie gry w takim wykonaniu jest moim zdaniem zupełnie bezsensowny. Zarobić raptem po kilka baniek? 2 dni, albo i jeden przy dobrym farcie i moż…
-
05-02-2016 22:34:29 - Kapitan Marchewa [MRCH] - Versus [WINTER} OBRONA 5.2%
Avers - - Starcia Libra
Postsiemanko lamki... ku przestrodze. 930f7184_o.png Jak to mowi moj synek....Jak robi kotek ?? -Mniam Pozdrawiam znajomych i tych co chcą być pozdrowieni. kaaaaaa buuuuuummmmmmm Dnia 05-02-2016 22:34:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kapitan Marchewa [MRCH] ________________________________________________ Mały transporter 9 Duży transporter 8 Lekki myśliwiec 8 Ciężki myśliwiec 6 Krążownik 12 _________________________________________ Obrońca Versus [WINTER] _________________________…
-
no tak, szprycowi starcie moze sie nie podobać bo na minus, wiadomo ze mozna by wiecej zarobic sprzedajac sure.... i jeszcze pyszczy ze wie po co są kondo(n)y - u was to chyba rodzinne ze kondony trzyma sie dla szpanu albo na glowie. Brzozie SzO, a starcie ze strony Legenda jak najbardziej wiarygodne. Zaorala go Ruda&Amigos wiec dla 4Fun poluje sobie na NPF. Od czasu odejścia Zbycha zmienil sie Status Quo na Q, dawna opozycja, dzis stanowi najwieksza siłę. Karny Pejcz za przygotowanie akcji, Plu…
-
ACS; i am legend [ZLY SEN] vs. Ruda [DSP] & Sky is Over [ZSP] & Ira [DOLAR] ~ 469.379,91% - TOP 1 ACS - OBRONA
Avers - - Hall of Fame
Postno dobra...teraz ja się wypowiem, kolejność gratulacji przypadkowa: Ira - nie tłumacz się, gratki i przetopu tak żebyś znowu wrócił na top 1, bo teraz to mamy jakiegoś klauna na szczycie statystyk. AmstelL - nie żałuj sd, będą kolejne edycje, a "legenda" po tym starciu pozostanie. Może legend odbuduje się na kolejne s&d Ruda...żal mi Twoich paznokci, bo pewnie mało ich zostało po starciu no i podzwiam Twoje cojones że się zdecydowałaś na tą akcje i w tym składzie. SZACUN! Legendowi - no cóż, rut…
-
TOP 1 SOLO; ZbyszekNiszczarka [Kupcy] vs poncyliusz [FeM] - 141349,73% + farming + zbiórka
Avers - - Hall of Fame
PostAHHAHA[ciach] ....8 kont....mielko000-pusherko wpadł ??? AHAHAH[ciach] za duzo ostatnio...co robiłeś ?? grałeś ?? ...oszukiwałeś !!!;) HAHAHA[ciach] Szkoda, ban jest o rok za późno i o rok za krótko. i jakoś Ci nie współczuje, ze studiów Cię też powinni wywalić, bo pewnie tylko oszukujesz na egzaminach nie sądziłem że to powiem ale brawa dla TEAMU, ktoś znalazł swoje jaja, odkurzył i przyszył jednak jak uderzy się w stół to nożyce potrafią się odezwać każdy kumaty gracz wiedział jak sie dorobiłe…
-
TOP 1 SOLO; ZbyszekNiszczarka [Kupcy] vs poncyliusz [FeM] - 141349,73% + farming + zbiórka
Avers - - Hall of Fame
PostMiałem się tu nie wpisywać bo i nie ma po co, ale wole żalować ze coś zrobiłem niż zalować ze nie zrobiłem... Nie wiem czy wrzucanie starć na forum to przejaw początku uczciwej gry i monotonia przeciągającej się nudy autora, ale wiem jedno zbyszek jak kazdy jest zwyczajnym graczem, nie raz przysypialo mu sie czekając na powrot gsów, ale to co odpierdziela ostatnio to juz masakra ;D Absolutnie nie obchodzi mnie to ile ma kont, iloma się wspomaga, i jak ma posmarowane ktoś z obsługi gry. Ale skorr…
-
TOP 3; SOLO; ZbyszekNiszczarka [Kupcy] vs menfis [Gall] - 123039,01% + farming + zbiórka
Avers - - Hall of Fame
PostW Indiach, w Bombaju, na targu przewrócił się worek z ryżem... Ruda masz coraz lepsze avatarki, czekam na full opcję Zbyszku graty, a sam ściągnąłeś kulkę czy ktoś pomógł? hihihi powinieneś na kolankach dziękowac michatkowi że odwala za Ciebie całą robotę