Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-46 z 46.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• skad masz takie informacje ? a moze sie nawroci i zagra na ogame albo chociaz odezwie sie na forum

• daj spokój.. wracajac do tematu .. to sa wszyscy ktorzy grali na u8 a moze Popuri sie odnajdzie ;D

• oj tam ... stało .. się i co zlamiłem na electrze i co będziesz mi do końca życia wypominać

• Grałem na u8 to wpiszę się .. a co nie wolno mi wiem ciap że mnie nie lubisz ale chyba nie dasz mi zakazu wpisywania się w tym temacie

• Cytat od Cypis: „Słówko od nieco bardziej "anonimowego" wychowanka uni8... tylko mnie za to nie zlinczujcie pamiętam jak dziś jak jaco z Nemesis wtajemniczał mnie w zasady gry: "dostałeś moona to zacznij z niego korzystać! Bo znowu Cię trafię..." To było zaraz potem jak mnie złomnął i kulkę zrobił przypadkiem, a ja noob nadal trzymałem flotę na planecie Ech... to były czasy... =)” To jeszcze nic z tym moonikiem .. bo mój kolega "DeSpErAdOs" z sojuszu UMW .. miał lepszą akcję.. też dopiero zaczyn…

• Cytat: „ Opis: imię pochodzenia grecko-łacińskiego. Wywodzi się od słowa petros ("skała, kamień, opoka"). W Biblii Jezus mówi: "Ty jesteś Szymon, syn Jana; ty będziesz nazwany Kefas (po aramejsku: skała) - czyli Piotr /.../ i na tej skale zbuduję Kościół mój, a bramy piekielne go nie przemogą". Jedno z najpopularniejszych imion męskich w całym świecie chrześcijańskim. Zdrobnienia: Piotrek, Piotruś, Piotrulek, Piotrusiek Charakterystyka: pracowity, solidny, zrównoważony i lojalny. W pracy niemal …