Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 46.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
na ogame.fr rusza x3 eko i x1 flota + 30% pz z floty ACS na ogame.org 1x eko i flo + 30% PZ z flot ACS ogame.de 1x eko i flo +30 % z floty ACS ogame.es - normalne uni też - ale zmiana w regulaminie i ściągnęli regułe pushu, basha i multikonta są dozwolone - interesujące.. więch chyba pogram na ogame.fr jeżeli są chętni którzy mają ochotę pograć zapraszam - można założyć polski sojusz i cisnąć żabojadów
-
Cytat od LeBron: „Cytat od TenZły: „idealne uni dla flociarzy, tutaj przyjdą najlepsi tak sądzę” a ja sądze, że przyjdą Ci najbogatsi ale wyjdzie w praniu Wiecie co mnie ciekawi? Czy zobacze na tym uni znanego Neymara, który zaczyna na każdym nowym uni, ładuje hajs w gre, po miesiącu lub dwóch traci flote i czeka na nowe uni :)” hahahahahahahahahaha! tak SzalonySzczupaku przyjdę specjalnie dla Ciebie!! szukaj mnie pod nickiem MesaJah mam nadzieję że też pograsz.. bo ostatnie uni na jakim razem g…
-
Bestyjko dzięki za linka:) ładne pierdyknięcie baw się dalej:) pozdrawiam, MesaJah:)
-
Riddick dobrze mówi .. polać mu! Ja osobiście głosowałem na 2 opcje.. żeby było 70% złomu z floty .. ale jak będzie 50% też jest okej. Ostatnie takie uni . to chyba kassio było.. a teraz jak założysz konto od 0 pkt tam raczej wiele nie osiągniesz:) dlatego może być ciekawie. eko x 3 jak na ursie.. + flota x2 .. elegancko .. w końucu porządna unia dla flociarzy jak i ekonomów.! Pozdro.
-
Cytat od .:Neytiri:.: „wg mnie tortuffe dal dobrą propozycję tj: 2x 50% z floty i bez ACS (ja bym jeszcze tylko dorzucił +25pol extra i takie uni byłoby bardzo ciekawe, choć nie jest akurat to najwazniejsze) ostatnie bez ACS to bardzo dawno temu otworzyli i sądzę że sporo ludzi my by się mogło skusić na taką konfigurację swoją drogą po co nowe uni 5x? tam to jest sieka cały czas, jedyny sposób by nie stracić floty (i to przypadkiem, idąc za potrzebą, to bycie ekonomem) to samo tyczy się większeg…
-
Arsenal Londyn
Neymar - - Piłka Nożna
PostUważam że M`Villa by idealnie zapełniłby tę lukę po Songu.. Według mnie pomyłką jest transfer Girouda.. fakt, był królem strzelców we Fracuskiej lidze.. ale czy to wystarczy aby sobie poradzić w Premiership.. ? Nie wiem, zobaczymy ale nie przemawia to do mnie .. I moje pytanie czy ktoś z was wie.. co z transferem Nuriego Sahina? czy będzie on w Arsenalu? jeżeli tak, to powinno dodać im skrzydeł.. może uda się coś im pograć jeżeli M`Villa i Sahin by doszli na ten sezon ... Nadzieją według mnie są…