Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-95 z 95.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ramadek4 [WarriorS] vs. michanie1 1435.8% & ramadek4 [WarriorS] vs. GRZECH [Koeko] 993.9%
koval91 - - Starcia Wasat
Postgraty! teraz czas na q cos trafic
-
Cytat od DeKi: „To konto bylo na sprzedaz na allegro? Nie wiedzialem Widocznie nie siedze tyle co Ty na licytacjach kontami ogame Zeskanowalem moona jeszcze na aktywkach, na innych moonach byla cisza to zaryzykowalem i weszlo. Ja w przeciwienstwie do Twojego sojusznika ramadka nie zlomuje swoich paliwowek (np. konto omega ktore jest jego paliwowka jeszcze za czasow orion). Handluje deuterem po minimalu i tyle To Cie tak boli? Jakos nie jest dla Ciebie problemem grac w sojuszu z kovalem ktory sch…
-
TOP 2 ACS: obibok [WarriorS] & Jaxon [MAFIA] & Schan [WarriorS] vs. LeMoon - 112.265 % - 13kkk zysku !!
Postgraty tez mnie cieszy kogo zezlomowaliscie szkoda ze urlop teraz trwa 2 dni bo tez chetnie bym poleciał przetapiajcie bo jest co!!!
-
obibok [WarriorS] vs. Kotecek [FEZEFLO] ~ 2567.59%, obibok [WarriorS] vs. criket2 [TEREFERE] ~ 1186.79%
Postgraty! kotecek w reckach.. oby tak dalej
-
hej wszystkim dawno nie wrzucalem nic tutaj, ale taka perełke musze dodac pozdrowienia dla sojuszu szczegolnie dla Obiboka, ktory troche pomógl Dnia 24-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor szukam_sojuszu [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca hamer [Tengu] ________________________________________________ Mały transporter 436 Duży transporter 84.655 Lekki myśliwiec 610 Ciężki myśliw…
-
chyba komus popsułem dostawe dexu.. miał byc koniec, ale chec poskanowania była wieksza Dnia 11-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor oddam_6759189 ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca Subjugator [Koeko] ________________________________________________ Duży transporter 62.200 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor oddam_6759189 ______________________…
-
siemanko wszystkim dlugo szukałem czegos godnego do tego zeby sie pozegnac godnie z tym uni pomimo delikatnego minusa jestem zadowolony, ponad sto zyczen dla mnie chciałem serdecznie podziekowac sojuszom ECO-FLY oraz N_Z wspaniali ludzie i duzo mile spedzonych chwil w ogame co do rw to nie wyszło tak jak powinno, obronca zebrał wiekszosc złomu i zabrał surke z farmingu Dnia 01-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ODDAM_ZA_EKO [N_Z] ____________________________________…
-
siema, dawno nic tutaj nie wrzucałem taki tam farming sie trafił wieczorem pozdrawiam sojusz i wszystkich korzystajac z okazji chciałem przypomniec ze moj nick jest dalej aktualny i czekam na jakies konto eko Dnia 17-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ODDAM_ZA_EKO [N_Z] ________________________________________________ Pancernik 9.999 _________________________________________ Obrońca Elendil [GEN] ________________________________________________ Mały transporter 3 Du…
-
witam Wasat a zarazem zegnam sie z OGame takie tam starcie na top iles tam pozdrawiam sojusz i znajomych. co do starcia to od rana czaiłem sie ale akty wszedzie na moonach.. na szczescie udało sie idealnie wbic czasowo i tak oto powstał czokapik lot w ukladzie wiec wszystko zostało u mnie cyferki Dnia 02-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor koval [N_Z] ________________________________________________ Mały transporter 171.623 Lekki myśliwiec 535.471 Ciężki myśliwiec 45…