Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 545.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Sorro lamo! No to teraz czekamy na coś z Twojej strony
-
Starcie #1 na uAntares! Już troszkę tu gram, ale niestety nie było mi dane walnąć STeka Albo brak chęci na skanowanie albo brak flot do złomowania Pozdrowienia dla całego TAG i dla Abbiego za konto nawet fajnie się z Wami gra Panowie, z Tobą Szpicu też Obrońcy SzO i do następnego! Dnia 08-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cannabis [TAG] ________________________________________________ Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca The one [LEGION…
-
Grtulacje! Kolejne ST do kolekcji Obrońcy SzO x2
-
Wczoraj jak zobaczyłem jego flotę to z ciekawości wrzuciłem w sima, żeby zobaczyć ile % z niego będzie... Długo nie trzeba było czekać aby się przekonać w 100%... Jarek, na początku jak przyszedłem na to uni pomyślałem sobie, że masz pecha... Teraz uważam, że jesteś po prostu mega słaby w te cyferki... Graty Domi po raz kolejny! Obrońcy SzO!
-
Wazne, że wyczyszczone gratulacje! Obrońcy SzO!
-
Starcie #15 na uWasat! Obrońca pojawił się na koncie jakieś 15-20s przed moim dolotem, na moona wszedł 4-5s przed starciem. Na szczęście coś mu nie poszło, a złom pojawił się na pzcie. Coś tam wywiosłował, ale większa część u mnie Pozdrawiam całe uWasat! Obrońcy SzO Czas wracać na urlop Dnia 10-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cannabis [MNS] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca Haviko […