Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 545.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Starcie #3 na uAntares Jarka flota stała bez opieki i już nie stoi... dla Jarka standardowo SzO Dzięki Dzepetto za wyskanowanie floty u mnie w usie na powrót floty z fsa czekałem ponad godzinę, Jarek w tym czasie bywał na koncie. Lot w układzie na szybkości jak na to universum, jedynie godzinka lotu Chwilę po starciu Jarek się zalogował i fruwał reckami, no i wyfruwał sporą część złomu... Stratny nie jestem, a on ma na lataje! Pozdrowienia dla całego TAG i znajomych Dnia 07-07-2018 16:32:24 nast…
-
I kolejny obrońca do kolekcji tu chyba debiut? Obrońcy SzO
-
Pięknie poszło! Jarek podzielił flotę, ale jak się śpi przy takim speedzie to jak widać i to nie pomaga A wystarczyło trzymać wszystko razem, chłopaki więcej by pospali Tak na przyszłość Jarek Gratulację rewanżu! Tobie Jarek SzO
-
No i pięknie gruchnęło Jarkiem o ziemię... odbudowa w toku tak więc jest ciekawie Gratulacje dla Ciebie, zysk piękny... Jak ściągniesz urlop to daj znać, podeślę koordy moona, na które wysłać zysk tak jak prosiłeś. Danina musi być! Jarkowi SzO!
-
No weszło pięknie gratulacje! jakieś finezyjne sposoby jeszcze by się pewnie znalazły:) obrońcy SzO
-
Starcie #2 na uAntares! Aldaris wczoraj podesłał skan, jedna próba na pałę. Dziś przed robotą wysłane GSy na niszczenie. A poniżej efekty Pozdrowienia dla całego TAG! Obrońcy SzO! Dnia 14-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cannabis [TAG] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 85 _________________________________________ Obrońca ravik01 [INNI] ________________________________________________ Mały transporter 5.517 Duży transporter 6.341 Lek…
-
Latałeś, latałeś i wleciałeś Gratulacje się należą! Obrońcy SzO