Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratulacje Sorro starcia! Ładnie walnelo, troche do klikania tych lmow masz zysk też ładny, a procent konkretny! Obrońcy powodzenia, a Tobie kolejnych starć
Gratulacje człowiek napił się w delegacji, chciał sobie coś poskanowac, ale padłem nawet nie wiem kiedy 7:20 przebudzenie i włączyłem urlop tyle ze złomowania Miłej gry życzę i przetapiania Pozdrawiam
Konto oddane = konto zezłomowane... ciekawe tylko kto grał na koncie i czy konto wróci do gry? Może by jakiś przyrost zrobiło po fuzji? choć jeden pkt...
Gratulacje, całe szczęście że flota nie padła na jakimś bfsie... Raz na wozie, raz pod wozem jak to mówią... Gramy dalej! A skoro urodziny, to najlepszego dla Agresora...
No niestety nikt nie chce grać na Q bo przepaść między flotami topki Q, a innymi jest spora, ciap ma konto na wasat więc jasna sprawa, że by wasat nie połączyli z Q @Ruda pogróżki? Złom to złom, nic strasznego... Tylko słabe jest to, że dla Q nic się nie zmienia (jedynie więcej flot do złomowania) , dla reszty w ciul... stąd takie, a nie inne zdania graczy, którzy mają trafić na Q.
Też mam konto na wasat(dobrze wiesz), ale wg mnie lepiej łączyć unie z podobnymi punktami, niż po parametrach... Weź pod uwagę top1 Q i wasat, a później Q, Antares, Cygnus i Eridanus. Możesz jeszcze zerknąć na top10 tych wszystkich uni. Ostatnio było na kilku uniach głosowanie na temat parametrów, bez problemów były zmiany więc łatwiej by się było przestawić w parametrach niż grać z takimi potęgami flotowymi jakie są na Q... Gdzie nikt z a, c czy e nie mają nawet co ich skanowac ot różnica...