Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 545.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tyski: Dzięki za zaproszenie, chętnie pomogę jak mam możliwość, pozdro dla soja i znajomych, a szczególnie Smyka bo mnie denerwuje 1f600.png i dla Stysi Ode mnie: Dzieki za wspólny lot Tyski, zawsze lubiłem latać w ACSie, zwłaszcza z sojusznikiem. Pozdrowienia dla sojuszników i dla znajomych i dla Wszystkich wspaniałych pusherów na Q! Obrońcy oczywiście SzO! Dnia 14-02-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cannabis [TTD] ________________________________________________ Ciężki myś…
-
Cytat od DarthMario.: „Cytat od (Cannabis): „Po to chyba forum jest aby pisać... takie Ochy Achu w okół starcia Nazza, a to zwykły push... nawet tacy "wielcy" gracze jak Wy powinniście się trochę ogarnąć, zamknąć się i przyjąć na klatę to, że macie gościa w soju co pushu nie potrafi dobrze zrobić albo Was specjalistów posłuchać, jak to zrobić bez bana... ” No właśnie bo wy tykji popisać potraficie a macie dowód że push? To że GO nałożył blokadę, nie oznacza że ban słuszny, jestem żywym dowodem n…
-
Po to chyba forum jest aby pisać... takie Ochy Achu w okół starcia Nazza, a to zwykły push... nawet tacy "wielcy" gracze jak Wy powinniście się trochę ogarnąć, zamknąć się i przyjąć na klatę to, że macie gościa w soju co pushu nie potrafi dobrze zrobić albo Was specjalistów posłuchać, jak to zrobić bez bana...
-
Cytat od Black Grucha: „Cytat od (Cannabis): „% powala, gratulować nie będę bo na sojuszniku... ” Jakie kryterja muszą być spełnione abyś pogratulował nie sojusznikowi ?Az dziw bierze ze przy takim doswiadczeniu jakie domniemam masz w tej grze nie potrafisz z szacunkiem zlozyc zwyklych gratulacji za czyste starcie Polacy to jednak zawistny naród,zamiast cieszyć się kiedy komus dzieje się dobrze robią to ze zdwojona siła kiedy powinie sie komus noga. Mentalnosc rodem z ZSRR nadal na pozadku dzien…