Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 545.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych Trafiło się ekonomowi ST to wrzucam! Obrońcy oczywiście SzO Dnia 06-04-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cannabis [TTD] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca saller [ATL] ________________________________________________ Duży transporter 32.137 Recykler 224 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Cannabis [TTD] ________…
-
Sorro, do tej pory hajsu za konto nie dostałem... Chyba będę tam musiał do Was wpaść Gratulacje % i zysku konkretni ludzie po dobrej stronie Obrońcy SzO PS. Budujcie te floty bo od nowej fuzji gracie z nami na tym zjebanym Q
-
Jako, że ja tutaj ekonom, a % się mieści to wstawię. Pozdrawiam całe Q (nawet tego cheva), a szczególnie sojusz TTD Dnia 25-02-2019 19:50:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cannabis [TTD] ________________________________________________ Pancernik 49.585 _________________________________________ Obrońca Atlantino [ATL] ________________________________________________ Duży transporter 1.000 Krążownik 159 Recykler 31 Gwiazda Śmierci 34 _________________________________________ Po b…
-
Gratulacje się należą, dołączyłeś do zacnego grona osób, które spakowały Jarka w recki... jest nas już tutaj... hmm... sporo... Jarkowi oczywiści SzO, kilka dni Twojej gry i znów masz konkretną flotę
-
No i puf, flota w piach... Gratulacje Warriorsy starcia... Tak się dzieje jak się za szybko klika
-
Cytat od Samiec: „Serio nie irytuje was tam w TTD, że musicie skanować, szukać zysku a co poniektórzy po prostu wysyłają sobie surowce z innych kont? A tak poza tym fajny zysk. Graty ” Każdy gra jak uważa za słuszne, pokaż mi flotę top10-50, która nie ma ani jednego statku zrobionego z pushu albo innego przekrętu zaraz pewnie wyskoczy jakiś Janek z tekstem "udowodnij mi, że się pushowalem"... Prawda jest taka, że ogame tych czasów to porażka, a każdy rozlicza siebie sam bo wiadomo jak GO i SGO p…