Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 690.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
hahaha hamer selen kupcie i miejcie . Zazdrość u was jest mocna ! Gratuluję wam oboje głupoty. Skończcie głupie dyskusje . Wasz kromaczek albo Wy z anty nie korzystacie, przenoszenie planet, dopalacze skracacze badań szybki telep. Skonczcie z Tym i piszcie wtedy wasze wywody że bez pieniędzy gra sprawia wam satysfakcję!! Jedni wrzucają w to inni w surowiec. Jedno jest pewne nie można być zazdrosnym i o to płakać. Edit : I Lepiej surowce kupić legalnie niż pushować się na Myśliwym :D:D Bije do Ci…
-
Graty ! Się rozlatałeś ostatnio, no i dobrze.
-
za niedługo całą stronę fremenem wypełnisz. Graty i Przetapiaj dalej ! Pięknie weszło. Zysk solidny:)
-
Nie no bot jak nic. Jeszcze tyle moonow ogolić. Makłowicz który nie jest maklowiczem znowu w formie:D Graty szajek ładnie zatankowane.
-
Chyba sam siebie zgłosiłeś. Najpierw piszesz że pushuje. A teraz jak któryś raz z kolei trafiłem że bota używam. jeszcze z fona. Johny bez litości dalej będę Ciebie odwiedzać. Częściej i więcej. Nie tu to tam. Ja nie mam żadnych wspomagaczy , jestem czysty
-
Johny w Formie Pozdro Komornic ! WGkmPcL.jpg Dnia 14-06-2021 19:10:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 2.072.097 Okręt wojenny 300.000 Pancernik 1.484.000 _________________________________________ Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 8 _________________________________________ Agresor Pablo Escobar [KOMORNIC] ____________________________________________…
-
Graty Szajek! Ładny zysk wyszedł. Przetop na flotę.
-
Graty!! W końcu nasza perełka uni padła:D hahaha Dziwię się że tak późno. Zysk, flota jak procent powala. Teraz tylko czekamy na więcej:]
-
Fajnie wpadło :D:D Graty !
-
Y2K [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 3778.06%
PostZ telefonu nie chciało mi się liczyć i pilnować , więc poszło to Nie wiem mam MT samymi w tą obronę się ładować czy sondami ??
-
Y2K [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 3778.06%
Postjohn malkowitz 00704.06.2021 12:27:54 Pisalem ze nic tam nie ma i nie bedzie Ja tam zawsze coś znajdę :D:D Pozdro Komornic ! Johny SZO ! WGkmPcL.jpg Dnia 09-06-2021 xxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 1.800.000 Okręt wojenny 300.000 Pancernik 1.500.000 _________________________________________ Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 99 _________________…
-
Pozdro i dzięki za akcję Komornicy WGkmPcL.jpg Dnia 09-06-2021 xxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 2.316.361 Pathfinder 250.000 _________________________________________ Agresor Pablo Escobar [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 151 _________________________________________ Obrońca Krios [OCTOPUS] ________________________________________________ Duży transporter 150.…
-
fajny zysk , mało deu spalone Przetapiaj i rośnij.
-
Dawno Mnie tutaj nie było Lot na moona ten stacjonuj na planetę , chwilę poczekałem lot .. obrońca nie odebrał ;], trochę o obronę roztrzaskany ale coś tam zawsze do stoczni trafi. Odbudowa chyba zakończona . Dzięki Wielkie i Pozdrawiam Komornic !! WGkmPcL.jpg Dnia 06-06-2021 11:17:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 500.000 Pancernik 500.000 Pathfinder 120.000 _________________________________________ Agres…
-
Szkoda że dofarmy nie weszły , ale i tak jest bardzo dobrze Graty !